Skip to main content
Adlibris rabattkoder gratis

Adlibris rabattkod

adlibris.se handlar du underhållning billigare med en bra rabattkod och kampanj.

Giltiga rabattkoder på adlibris.se

Den 20 juni 2024

[kc_coupons_by_store style="list" _id="506825" coupon_stores="51:Adlibris" orderby="name" order="ASC" coupon_type="1"]

Kampanjer och erbjudanden i juni

Den 20 juni 2024

[kc_coupons_by_store style="list" _id="905690" coupon_stores="51:Adlibris" orderby="name" order="ASC" coupon_type="3"]

Adlibris rabatt

Kort om Adlibris

Hos Adlibris finns över 13 miljoner böcker från hela världen att välja mellan. Det är faktiskt en av Nordens största bokhandlar. Anledningen till att de kan erbjuda ett så stort utbud beror på att de samarbetar med tusentals leverantörer i hela världen, vilka förser Adlibris med i snitt 75 000 nya titlar per månad. Adlibris har dessutom böcker på flera olika språk samt nätbokhandel i Norge och Finland utöver den svenska nätbutiken.

Förutom studentlitteratur och böcker i olika format, vilket inkluderar e-böcker och ljudböcker, säljer Adlibris också andra varor. I deras utbud hittar du också sällskapsspel och pussel, fest och presentartiklar, konstnärsmaterial och gör-det-själv, pappersprodukter och kontorsmaterial, garn och stickning, babyprodukter, barnpyssel samt leksaker.

Adlibris.se gratis rabattkod

Vilka typer av rabattkoder har adlibris.se?

Adlibris har återkommande rabatter på böcker och andra produkter i sitt utbud. De har till exempel klassiska böcker på engelska som de säljer till rabatterat pris. Vidare kan du ofta fynda barn- och ungdomsböcker, pocketböcker, faktaböcker, prylar och inredning. Som prenumerant på Adlibris nyhetsbrev kan du dessutom få ytterligare rabatterbjudanden. Adlibris olika kampanjer inkluderar också mellandagsreor, outlet- och utförsäljning av utgående varor året runt.

Studenter med Mecenatkort kan också handla med förmåner på adlibris.com. Dessutom erbjuder nätbokhandeln många rabatter i samband med terminsstart. Vidare kan du handla tidigare upplagor av studentlitteratur till ett reducerat pris. Om du dessutom har en rabattkod från oss på Rabatthem, kan du göra flera riktigt bra fynd.

Adlibris kampanj

Hur fungerar rabattkoder på Adlibris?

För att utnyttja rabattkoder på Adlibris går du in på en kampanjsida på nätbokhandelns hemsida. De produkter som erbjuds där är redan rabatterade, men du kan även se ordinarie pris. Således är det bara att välja en produkt och gå vidare till betalning. Priset du ska betala är efter avdrag av alla rabatter.

Som student med Mecenatkort får du en rabattkod genom att logga in på adlibris.com. Adlibris fysiska butiker erbjuder också nedsatta priser i samband med terminsstarter. Då räcker det med att du uppger en rabattkod som visas på startsidan, för att du ska få handla fem procent billigare.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Adlibris?

Genom att handla med rabattkod på Adlibris kan du få mellan 5-60 procent rabatt per produkt, beroende på aktuella kampanjer. Studenter får alltid minst fem procents rabatt. Dessutom kan du ofta göra fynd genom att handla flera böcker. Om det till exempel är möjligt att köpa tre böcker för 99 kronor, kan du faktiskt också handla sex böcker för 198 kronor.

Om ditt totala inköp vid samma tillfälle är mer än 229 kronor, bjuder dessutom Adlibris på frakten.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Adlibris?

Eftersom Adlibris samarbetar med Klarna är det deras betalningsalternativ som erbjuds. Privatpersoner kan antingen handla via faktura med 30 dagars betalningstid, med kontokort, banköverföring, Swish eller direktbetalning. Det finns även möjlighet att dela upp betalningen.

För företagskunder finns möjligheten att betala via faktura med 30 dagars betalningstid. Vid köp av e-böcker är det dock endast kortbetalning som gäller.

Vilken leveranstid har Adlibris?

Hur lång tid leveransen tar beror på om boken eller varan finns i lager. När du söker efter en viss produkt står det alltid angivet hur lång den ungefärliga leveranstiden är.

Du kan antingen få hemleverans eller dina varor levererade till ett ombud. E-böcker och ljudböcker kan du ladda ner omgående efter att du har betalat. Det gör du smidigast med appen Adlibris Letto.

Adlibris levererar till Sverige, Norge och Finland. För att få varor skickade till Norge och Finland behöver du dock logga in på respektive lands hemsida. Det går också att beställa produkter som ska levereras till Danmark genom Adlibris samarbetsparter CDON.

Adlibris kundservice

Du kommer i kontakt med Adlibris kundservice via ett kontaktformulär. Det går även att chatta med dem direkt på hemsidan. Där hittar du också information om köpvillkor, samt en FAQ-sida med de vanligaste frågorna och svaren.

Adlibris rabattkod och erbjudande
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juni 2024 för billigare shopping på adlibris.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR