Skip to main content
Skruvat.se logo png deal

Skruvat rabattkod

skruvat.se handlar du bildelar, reservdelar och däck billigare med en bra rabattkod.

Giltiga rabattkoder på skruvat.se

Den 22 maj 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Skruvat.

Kampanjer i maj

Den 22 maj 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Skruvat.

Skruvat.se rabatt

Kort om Skruvat

På Skruvat hittar du biltillbehör och båtdelar. De är Nordens största e-handelsplats för nya bildelar. I sitt sortiment har de faktiskt över 500 000 kvalitetsprodukter. Det inbegriper i stort sett alla produktområden och till de flesta bilmodeller. Du lär hitta vad du söker om du behöver reservdelar till någon av de kändaste bilmärkena på marknaden. Du kan enkelt hitta de bildelar som passar din bil genom att fylla i ditt registreringsnummer på förstasidan. Då får du upp alla matchande produkter.

Företaget har sitt kontor och lager i Bromma. De har bedrivit e-handel sedan 2008 men har inga fysiska butiker.

Skruvat.se kampanj

Vilka typer av rabattkoder har skruvat.se?

Rabatthem har rabattkoder som ger dig en procentuellt rabatt när du köper bildelar på Skruvat. Du kan också hitta erbjudanden som ger dig en specifik summa i avdrag när du handlar över ett visst belopp.

Registrera din e-postadress så du får deras nyhetsbrev. Då ger de dig både ett välkomsterbjudande i form av en rabatt och återkommande information om när de har lägre priser på olika produkter.

Skruvat.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Skruvat?

Leta upp en lämplig rabattkod på Rabatthem som du kan använda på Skruvat. Gå sedan till deras hemsida och välj ut produkterna som du ska köpa. Klicka dig vidare till kassan. Där finns en rubrik heter "Rabattkod eller Tillgodokvitto". Tryck på rubriken så kommer det upp en ruta. I den skriver du in rabattkoden och klicka sedan på "Använd kod". Då kommer rabattsumman automatiskt dras av från priset du ska betala.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Skruvat?

På Rabatthem hittar du rabattkoder som ger några procents avdrag på utvalda produkter i Skruvats sortiment. Om du använder de här rabatterbjudanden i samband med en realisationskampanj kan du ofta handla produkter för halva priset. Dessutom finns det rabattkuponger som medger ett avdrag med tiondel av priset när du handlar för ett visst belopp.

Genom att prenumerera på deras nyhetsbrev får du 15 % rabatt på ditt nästa köp.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Skruvat?

Du kan betala för de varor som du handlar i samma veva som du beställer varorna eller vänta att betala tills du har bestämt dig för vilka produkter du vill behålla. I det senare fallet har du 30 dagar på dig att bestämma dig. Då kan du få hem sakerna i lugn och ro för att kunna avgöra om det är rätt produkter. Så länge du skickar tillbaka det som du inte vill behålla och betalar för resterande inom en månad så tillkommer ingen ränta eller avgifter.

Om du föredrar att betala dina varor redan när du beställer dem går det också bra. Då kan du betala med kort, genom direktöverföring från din internetbank, från ett bankkonto anslutet till Klarna, genom delbetalning eller med Klarnas app.

Vilka leveranstider har Skruvat?

Efter att du har gjort din beställning plockar personalen ihop de varor som du har köpt och lämnar till en transportfirma. Det arbetet kan ta upp till två dagar. Skruvat använder sig av Schenker för leverera till dig som kund. De behöver i regel mellan en och fyra vardagar för transporten. Bor du norr om Uppsala får du räkna med att det kan ta ytterligare två dagar. Ditt paket blir skickat till närmsta ombud. Om din försändelse inte är större än ett brev får du den till din brevlåda.

Skruvat kundservice

När du vill tala med kundtjänst kan du skicka mejl eller ringa. Deras öppettider är vardagar klockan 08.00 till 17.00. Gäller ditt ärende retur eller reklamation måste du höra av dig efter klockan 09.00 och innan 15.00 på vardagar. Skickar du ett mejl får du svar inom 24 timmar. På hemsidan hittar du också en flik med svar på vanliga frågor.

Skruvat rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i maj 2024 för billigare shopping på skruvat.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR