Skip to main content
Gina Tricot logo png deal

Gina Tricot rabattkod

ginatricot.se handlar du dina kläder billigare med en bra rabattkod.

Giltiga rabattkoder på ginatricot.se

Den 22 maj 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Gina Tricot

Kampanjer i maj

Den 22 maj 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Gina Tricot

Gina Tricot rabatt

Om Gina Tricot

Gina Tricot är en butik som säljer kläder och accessoarer till kvinnor, både fysiskt och på nätet. Företaget blev grundat i Sverige år 1997 och finns idag i 30 olika länder. Företagets fokus ligger på enkla, trendiga plagg till riktigt bra pris. De har ett brett sortiment kläder, både för det vardagliga livet och med mer unik design.

Gina Tricot är tydliga med att de hyllar kvinnor och faktum är att 98 % av deras anställda är kvinnor.

Gina Tricot kampanj

Vilka typer av rabattkoder har Gina Tricot?

Även om Gina Tricot redan har fördelaktiga priser kan du här på Rabatthem hitta rabattkoder som sänker priserna ytterligare. Våra koder ger dig ett procentuellt avdrag som oftast gäller på ett helt köp. Vanligtvis ligger rabatterna mellan 10 och 30 %.

På Gina Tricot finns också en medlemsklubb som ger dig ytterligare rabatter. De har dessutom en avdelning med reavaror där du hittar plagg som kan vara prissänkta med upp till 70 %. Tänk dock på att rabattkoder oftast bara fungerar på varor till ordinarie pris.

Ginatricot.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Gina Tricot?

När du har hittat en rabattkod på Rabatthem som gäller på Gina Tricot kan du först surfa in på nätbutiken och lägga de plagg du vill köpa i varukorgen. Gå sedan till kassan där det finns en ruta för rabattkoder. Gå tillbaka till Rabatthem, kopiera rabattkoden och klistra sedan in den i kassan hos Gina Tricot. När du trycker "lägg till" ska du se att rabatten dras av innan du genomför din betalning.

Om rabatten inte dras av bör du kontrollera villkoren för din rabattkod och se till att den fortfarande är giltig samt att den gäller för de produkter du ska köpa.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Gina Tricot?

Beloppet du kan spara när du använder en rabattkod från oss på Rabatthem beror på hur stort procentuellt avdrag koden i fråga ger samt om det finns ett maxbelopp du kan få i rabatt. Alla våra koder ser inte likadana ut så det är alltid bäst att ta en titt på villkoren.

I de fall du får en rabattkod på 25 % som gäller på ett helt köp, oberoende av summan, kan du tjäna mycket pengar när du väljer att förnya din garderob.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Gina Tricot?

När du ska betala för dina produkter på Gina Tricot kan du välja att använda dig av VISA, Mastercard eller att genomföra betalningen via Klarna. Med Klarna kan du också betala med kort men dessutom med direkt bankbetalning, faktura eller delbetalning.

För att kunna handla mot faktura eller delbetala din order behöver du bli godkänd i Klarnas kreditkontroll. Om du inte godkänns blir du istället hänvisad till övriga betalalternativ.

Vilka leveranstider har Gina Tricot?

Målet för Gina Tricot är att dina varor ska bli levererade inom en till tre arbetsdagar. Det kan dock ta längre tid när det är hög press på nätbutiken till exempel vid Black Friday eller mellandagsrean.

De leveransföretag du kan välja mellan är Postnord, leverans till butik eller leverans med Budbee. Postnord tillhandahåller leverans till ombud, brevlåda eller hemleverans, medan Budbee erbjuder hemleverans eller leverans till box.

Gina Tricot kundservice

Du kan kontakta supportavdelningen på Gina Tricot via mejl eller live-chatt. Öppettiderna är måndagar till torsdagar från klockan 08.00 till 17.00 och fredagar mellan klockan 08.00 och 16.00.

Du hittar också svar på de vanligaste frågorna som ställs till kundtjänsten på deras sida "vanliga frågor & svar". Där finns frågorna indelade i olika kategorier för att du snabbt och lätt ska hitta rätt svar. Bland kategorierna hittar du svar på frågor om beställning, betalningar och leverans.

Gina Tricot rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i maj 2024 för billigare shopping på ginatricot.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR