Skip to main content
NAKD logo png deal

NAKD rabattkod

na-kd.com handlar du kläder för kvinnor billigare med en bra rabattkod.

Giltiga rabattkoder på na-kd.com

Den 17 april 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för NAKD

Kampanjer i april

Den 17 april 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för NAKD

NAKD rabatt

Kort om NAKD

NA-KD är ett svenskt företag som grundades 2015 och är sedan dess ett av Europas snabbast växande varumärken. Företaget tillhandahåller mode via sin e-handel. De erbjuder både sina egna varumärken och plagg från välkända märken i modevärlden.

På NA-KD kan du hitta kollektioner som blivit framtagna tillsammans med kända influencers och de säljer dessutom plagg som världskändisar burit. NA-KD har stort fokus på klimatet och de tillhandahåller även ett utbud second hand-produkter som finns i en egen avdelning på hemsidan.

Utbudet hos NA-KD riktar sig idag främst till kvinnor men de har även ett litet utbud barnkläder.

NAKD kampanj

Vilka typer av rabattkoder har na-kd.com?

Här på Rabatthem kan du hitta olika rabattkoder att använda på NA-KD:s sortiment. Det kan röra sig om procentuella rabatter på upp till 25 eller 30 %. Ibland kan du få rabatt som fungerar på olika delar av produktsortimentet. Du kan till exempel få 25 % i rabatt på varor ur det hållbara sortimentet, som ett led i deras miljöarbete.

När du börjar prenumerera på nyhetsbrevet från NA-KD får du 20 % rabatt på din första beställning. I nätbutiken finns även en avdelning med reavaror, där kan du hitta varor med rabatt på upp till 60 %.

NA-KD.com rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på NAKD?

Det är lätt att använda de rabattkoder du hittar här på Rabatthem hos NA-KD. När du har lagt de produkter du vill köpa går du till kassan. Där finns en flik för rabattkod där du fyller i och aktiverar din kod. För att undvika misstag vid ifyllande är det en bra idé att kopiera koden på vår hemsida och klistra in den i kassan hos NA-KD.

Tänk på att rabattkoder oftast har villkor gällande vilka varor de kan användas på. Du brukar till exempel bara kunna använda rabatten på produkter till ordinarie pris. Sedan har de alltid en viss giltighetstid. Om du skulle glömma att fylla i din rabattkod kan NA-KD för det mesta hjälpa dig med det, såvida din beställning inte skickats än.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på NAKD?

Med en rabattkod från oss på Rabatthem kan du spara mycket pengar på ditt nästa köp hos NA-KD. Om du får 25 % på ett helt köp utan begränsningar gällande maxbelopp finns det möjlighet att spara in höga belopp. Då kan du gärna passa på att förnya både din egen och barnens garderober.
Vissa rabattkoder har ett maxbelopp för hur mycket pengar du kan få i rabatt som mest. Andra ger dig en rabatt på mellan 100 och 500 kronor istället för en viss procent.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på NA-KD?

Betalmetoderna du kan använda på NA-KD är PayPal, kortbetalning samt Klarna. Klarna tillhandahåller allt från kortbetalning och banköverföring till Swish, faktura och delbetalning. För att betala senare måste du först fylla i ditt personnummer så att Klarna kan genomföra en kreditupplysning. Den måste du godkännas i innan du kan handla på kredit.

Vilka leveranstider har NAKD?

På NA-KD beror leveranstiden på vilken fraktmetod du väljer. Leveransen kan ta allt mellan en och fyra arbetsdagar. Med Instabox Express kan du få din leverans nästkommande dag till utvalda boxar. Andra leveransalternativ du kan välja är DHL till ombud, Budbee box eller hemleverans samt Postnord till ombud.

Du kan få kostnadsfri leverans med vissa fraktbolag när du handlar för över 399 kronor.

NAKD kundservice

Om du skulle behöva hjälp med någonting gällande att handla på NA-KD kan du kontakta dem genom att fylla i kontaktformuläret på deras hemsida. De försöker alltid att svara så snabbt som möjligt.

Utöver det skriftliga kontaktalternativet kan du också leta efter svar på dina frågor i FAQ-sektionen på hemsidan. Där finns svar på de frågor som kunder brukar ha, vilket kan vara till stor hjälp.

NAKD rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i april 2024 för billigare shopping på na-kd.com.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR