Skip to main content
Nelly logo png deal

Nelly rabattkod

nelly.se handlar du kläder, underkläder och klänningar billigare med en fin rabattkod.

Giltiga rabattkoder på nelly.se

Den 17 april 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Nelly.

Kampanjer i april

Den 17 april 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Nelly.

Nelly rabatt

Kort om Nelly

Nelly är en del av Nelly Group som grundades år 2004. Varumärket är ett av Nordens starkaste för kvinnor mellan 15 och 25 år, men även kvinnor i andra åldrar handlar i nätbutiken. I butiken kan du köpa kläder, accessoarer och skor från flera välkända varumärken, och även från företagets egna märken.

Nellys vision är att förse kvinnor med snygga kläder som alltid är rätt och som maxar självförtroendet. Orden som företaget använder för att beskriva sig själv är energiska, utåtriktade och flirtiga. I butiken finner du alltid de senaste trenderna inom mode för kvinnor.

Nelly kampanj

Vilka typer av rabattkoder har nelly.se?

På Nelly kan du få rabattkoder på hela sortimentet såväl som utvalda plagg. På företagets sociala medier kan du ta del av unika rabatter, detsamma gäller om du prenumererar på deras nyhetsbrev.

Vi på Rabatthem.se har ibland exklusiva rabattkoder från Nelly som ger dig allt från procentuella avdrag på ett helt köp till rabatt på utvalda plagg eller kategorier. Du kan inte kombinera olika rabatter i butiken utan får välja det erbjudande som ger dig störst prisavdrag per köp. Villkor kan förekomma för rabattkoderna, till exempel vilka varumärken rabatten gäller för.

Nelly har också studentrabatt för dig som har ett Mecenatkort.

Nelly.com rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Nelly?

När du fått en rabattkod att använda i Nellys nätbutik fyller du i den i kassan precis innan du slutför din beställning. Tryck på aktivera och kontrollera att rabatten dras av innan du godkänner beställningen och betalar. Om du returnerar en vara och vill använda din rabattkod igen kan du kontakta kundtjänsten på Nelly så får du hjälp med det.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Nelly?

Hur mycket pengar du kan spara när du använder en rabattkod på Nelly beror på, men det finns koder som ger dig upp till 30 % i rabatt på ett helt köp. Beloppet du sparar beror på hur mycket du handlar för. Rabattkoderna gäller enbart på varor till ordinarie pris, vilket är bra att ha i åtanke.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Nelly?

På Nelly kan du välja mellan flera betalningsaternativ, såsom kort, direktbetalning och fakturabetalning. Korten du kan använda är VISA, Mastercard och American Express. Vill du undvika att ange dina betaluppgifter kan du istället välja att betala med e-plånboken PayPal. Direktbetalning med bank är också ett alternativ.

Om du vill få varorna först och betala senare kan du välja alternativet Qliro. Med Qliro kan du antingen välja faktura med 14 dagars betalningstid eller konto och delbetalning. Då uppger du ditt personnummer innan köp eftersom du måste godkännas i kreditkollen innan du kan använda Qliro.

Vilka leveranstider har Nelly?

Leveranstiden för varor från Nelly beror på vilken leveransmetod du väljer. Standardleverans sker med Postnord och då tar det mellan tre och fem arbetsdagar att få din beställning. Om du önskar snabb leverans kan du välja Postnord, Instabox, Budbee eller Budbeebox. Vill du ha expressleverans med Postnord ska du göra beställningen senast klockan 12.00 för att få leveransen dagen efter. För de andra snabba alternativen ska du beställa senast klockan 14.30 dagen innan. Det gäller för beställning på vardagar.

Om leverans med Instabox och de två Budbee-alternativen är tillgängligt där du bor kommer det upp som leveransalternativ i kassan.

Nelly kundservice

Du kan kontakta Nelly via chatt, kontaktformulär eller mejl om du är i behov av hjälp. Chatten är bemannad mellan klockan 12.00 och 17.00 på vardagar. Övrig tid finns en chattbot tillgänglig för att hjälpa dig. Det finns även en sektion med vanliga frågor och svar där du kan läsa om returer, rabatter, betalningar, leveranser och annat du kan behöva veta.

Nelly rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i april 2024 för billigare shopping på nelly.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR