Skip to main content
Clas Ohlson logo png deal

Clas Ohlson rabattkod

clasohlson.se handlar du det mesta för hus, hem och bil – billigare med en riktigt bra rabattkod.

Giltiga rabattkoder på clasohlson.se

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Clas Ohlson

Kampanjer i juni

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Clas Ohlson

clas ohlson rabatt

Kort om Clas Ohlson

Clas Ohlson grundades redan 1918 och är idag ett av Nordens starkaste varumärken inom detaljhandel. De erbjuder saker till din vardag till fördelaktiga priser, både på nätet och i fysiska butiker. Idag är företaget verksamt i Sverige, Finland, Storbritannien och Norge.

Clas Ohlson var i första hand ett postorderföretag fram till på 1980-talet. Redan 1971 öppnade de dock en butik i sin ursprungsort, Insjön. Den första butiken utanför orten öppnades i Stockholm år 1989. Idag har företaget fler än 200 butiker i de länder företaget är verksamt.

I butikerna kan du hitta produkter både från företagets egna varumärken och populära varumärken på marknaden. Utbudet innehåller allt från fritidsprylar till köksmaskiner och batterier.

Clas Ohlson kampanj

Vilka typer av rabattkoder har clasohlson.se?

Även om Clas Ohlson har konkurrenskraftiga priser redan från början kan du spara ännu mer med hjälp av rabattkoder. Här på Rabatthem försöker vi alltid ha en rabattkod tillgänglig för delar av eller hela butikens sortiment. Ibland gäller koderna på utvalda produkter eller specifika varumärken.

Clas Ohlson har också en avdelning med rea och prissänkta produkter där du kan fynda. Utöver det erbjuder de medlemskap i Club Clas. Medlemskapet ger dig poäng på inköp samt specifika kunderbjudanden.

clasohlson.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Clas Ohlson?

När du har hittat en rabattkod som är tillfredsställande här på Rabatthem surfar du till Clas Ohlsons hemsida och lägger de varor du vill köpa i varukorgen. Det är sedan när du är klar och går till kassan som du kan fylla i din kod. Du fyller i din genom att klicka på "ange en kupongkod eller en rabattkod". Då kommer en ruta upp där du fyller i din rabattkod, och sedan klickar du på lägg till kod så dras rabatten av.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Clas Ohlson?

Det är svårt att ange exakta belopp för vad du sparar med en rabattkod på Clas Ohlson. Det beror bland annat på vilken typ av rabatt det handlar om. Ibland får du ett procentuellt avdrag på ett helt köp, ibland på utvalda delar i utbudet när du använder en kod från oss på Rabatthem. Du kan även få erbjudanden om att ta tre och betala för två, där det billigaste alternativet brukar vara det som blir gratis.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Clas Ohlson?

På hemsidan www.clasohlson.com hittar du många betalmetoder när det är dags att betala för ditt köp. Du kan välja vanliga betalkorten Mastercard, VISA och American Express. Det finns också möjlighet att betala med ditt PayPal-konto. Utöver det finns Klarnas betaltjänst, vilken tillhandahåller betalningar med Swish, banköverföring med BankID samt faktura och delbetalning.

Vilka leveranstider har Clas Ohlson?

Leveranstiden för din beställning från www.clasohlson.com beror på valt fraktalternativ. Väljer du att hämta i en fysisk butik kan din order finnas redo för upphämtning redan efter två timmar.

Väljer du leverans via Instabox paketskåp tar det från en till tre arbetsdagar för ditt paket att komma fram. Detsamma gäller för hemleveranser med Budbee. Om du vill att PostNord levererar din beställning, till ombud eller hem, är den beräknade leveranstiden tre till fem arbetsdagar.

Clas Ohlson kundservice

På Clas Ohlson hittar du flera vägar att få hjälp. Du kan ringa, chatta, skicka mejl eller vanligt brev. Telefonsupporten har öppet under vardagar från klockan 09.00 till 18.00. Vill du chatta finns personalen tillgänglig på vardagar mellan klockan 08.00 och 20.00, samt på lördagar och söndagar från klockan 10.00 till 16.00.

Företaget erbjuder också någonting som de kallar videohjälp med Clas. De kan hjälpa dig med gör det själv-projekt eller om du behöver visualisera ett problem med en produkt. Det finns även en sida med vanliga frågor och svar.

Clas Ohlson rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juni 2024 för billigare shopping på clasohlson.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR