Skip to main content
cmore logo png deal

C More rabattkod

cmore.se streamar du sport, serier och film – och via oss kan du spara in på kostnaden med en bra rabattkod.

Giltiga rabattkoder på cmore.se

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Cmore

Kampanjer i juni

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Cmore

Cmore rabatt

Kort om C More

Det här är en streamingtjänst där du kan samla familjen för att se på allt ifrån sport, SF-Kids och serier till filmer. C More fokuserar på det nordiska utbudet, men du kan med lätthet hitta utländska filmer och serier. Tjänsten finns tillgänglig i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Företaget har en lång historia och bytte officiellt namn till C More år 2012. Innan dess har det varit ägt av Canal+ och SBS Broadcasting bland många andra.

cmore kampanj

Vilka typer av rabattkoder har cmore.se?

Du som gärna söker efter rabattkoder kan hitta alla möjliga till C More. Hos Rabatthem.se får du en uppdaterad lista med koder och erbjudanden du kan ta del av. Alla koder och erbjudanden är självklart kontrollerade och verifierade. Du kan hitta allt från enkla koder som en 14 dagars gratis testperiod till en viss procents rabatt under de första sex månaderna. Är du intresserad av sport kan du hitta speciella rabattkoder inför stora sportevenemang.

cmore.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på C More?

Längst ner på C Mores hemsida hittar du hjälp om hur du går vidare när du har en rabattkod. Klicka helt enkelt på frågan "Har du en kampanjkod?" och följ instruktionerna. Ha i åtanke att du måste skapa ett konto på hemsidan för att utnyttja tjänsten och även rabattkoden. När du använder dig av en kod via Rabatthem.se är det rekommenderat att du kopierar och klistrar in koden. Ett litet stavfel kan leda till att du går miste om rabatten du är ute efter.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på C More?

Hur mycket du kan spara beror självklart på vilken rabattkod du hittar här på Rabatthem.se. Om du till exempel är ute efter att få tillgång till streamingtjänsten under ett sportevenemang kan du spara mycket med hjälp av rätt rabattkod. Du som är ute efter ett billigare pris för standardpaketet eller vill uppgradera dig till C More Premium Plus kan hitta både rabattkoder och erbjudanden som håller kostnaden nere för dig. Ha i åtanke att alltid kontrollera under hur lång tid du får ett rabatterat pris med hjälp av koden eller erbjudandet du väljer att använda dig av.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på C More?

Hos C More måste du betala med antingen kreditkort eller betalkort. När du har registrerat ditt kort hos företaget kommer framtida avgifter att dras från samma kort utan att du får en faktura. För att registrera ditt kort måste du först skapa ett konto och beställa ett av paketen som erbjuds.

Det hela är mycket enkelt, när du klickat på skapa konto behöver du endast följa instruktionerna för att skapa ditt konto och registrera valt kredit- eller betalkort samt det paket du är intresserad av att köpa.

Vilken leveranstid har C More?

Så snart som du skapat ett konto och beställt ett paket hos C More börjar tjänsten att fungera, förutsatt att tjänsten är betald med antingen kredit- eller betalkort. Om du vill uppgradera utvalt paket kan du enkelt göra det via ditt konto på hemsidan. Så snart som din beställning är registrerad och betalad börjar tjänsten att fungera. Det finns med andra ord ingen leveranstid att tala om.

C More kundservice

Du som har frågor eller behöver hjälp med något kan besöka sidan med vanliga frågor som C More erbjuder på sin hemsida. Där kan du hitta svar på många frågor. Om du istället vill komma i kontakt med personal på företaget kan du ringa 0771 481 481. Deras öppettider är 11.00 till 22.00 alla dagar i veckan. Du kan även kontakta kundservice via mejl om det känns lättare för dig. På info@cmore.se får du svar på dina frågor relativt snabbt.

cmore rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juni 2024 för billigare shopping på cmore.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR