Skip to main content
Apollo logo png deal

Apollo rabattkod

apollo.se kan du boka din resa billigare med en fantastisk rabattkod och deal.

Giltiga rabattkoder på apollo.se

Den 13 juli 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Apollo.

Kampanjer i juli

Den 13 juli 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Apollo.

Apollo rabatt

Kort om Apollo

Med en miljon resenärer varje år är Apollo Skandinaviens största researrangör. Grekland är deras ursprungliga destination men de ordnar faktiskt paketresor med charter till 51 länder på fem kontinenter. Resorna utgår från Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Apollo har många olika slags restyper att välja på. Med dem kan du till exempel åka på solresor, träningsresor, rundresor, cityresor, weekendresor och kryssningar. Om du hellre vill sätta ihop din egen resa och därmed få en mer flexibel reseperiod kan du även via dem köpa biljetter till reguljärflyg och boka boende på deras destinationer. Sedan 2020 samarbetar resebolaget även med Temaresor och kan således erbjuda deras upplevelseresor.

Apollo startade 1986 med att ordna paketresor från Sverige till Grekland. Nästan tio år senare utvidgade de resmålen till andra länder runt Medelhavet. I samma veva fick även danskar och norrmän möjlighet att boka resor från deras hemländer. För att kunna transportera det ökande antalet resenärer startade företaget även flygbolaget Novair. Idag ägs reseföretaget av den tyska koncernen REWE-gruppen.

Apollo kampanj

Vilka typer av rabattkoder har apollo.se?

De rabattkoder som du finner på Rabatthem ger dig en fast summa i avdrag när du bokar paketresor på Apollo. Du kan också hitta erbjudanden för resor under specifika månader samt om du har möjlighet att boka i god tid. Vidare finns de sista-minuten-resor till ett lägre pris. Om du är student och har Mecenatkortet kan du också hitta attraktiva rabatter.

Apollo.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Apollo?

När du har bestämt dig för resmål och datum klickar du dig vidare till val av rumstyp och om du vill ha frukost, halv- eller helpension. Därefter är nästa steg att välja diverse tillval som mat på flyget, havsutsikt, försäkringar med mera. När du gjort alla de valen finns det längst ner på sidan en möjlighet att skriva in den rabattkod som du har hämtat på Rabatthem. Då dras det automatiskt av den summa som rabatten gäller.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Apollo?

På Rabatthem hittar du rabattkoder som ger ett fast avdrag när du bokar resor med Apollo. Det kan handla om olika summor och hur mycket du faktiskt sparar beror på hur dyr resan är som du vill boka. Håller du ofta utkik på Rabatthem kan du dock hitta erbjudanden som gör dina resor mycket billigare.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Apollo?

Med Apollos semesterkort kan du enkelt delbetala din resa räntefritt under sex eller tolv månader. Det tillkommer endast en fast månadsavgift. Semesterkortet erbjuds i samarbete med Nordea Finans. Möjligheten att betala med semesterkort har du bara när du köper paketresor. Eftersom du får en kredit på semesterkortet har du också möjlighet att föra över pengar till ditt bankkonto för att på så vis få en buffert till resan eller att använda när du är på resmålet.

Om du inte vill ansöka om semesterkortet kan du använda ett vanligt betalkort som VISA, Mastercard, Eurocard eller American Express. Det går även bra att göra en överföring från din internetbank eller utnyttja Klarna för att betala din resa.

Vilka leveranstider har Apollo?

När du har bokat och betalat din resa får du en bekräftelse. Biljetterna skickas därefter till din e-post 14 dagar innan avresedatum. Kom ihåg att du måste skriva ut biljetten och ta med dig, alternativt ladda ner den till din mobiltelefon. Om du väljer det senare är det viktigt att du ser till så att din telefon är laddad.

Apollo kundservice

För att komma i kontakt med Apollos kundtjänst ringer du, skickar ett mejl eller chattar. Deras öppettider är måndag till fredag klockan 08.30 till 17.00. På lördagar har de öppet mellan klockan 10.00 och 14.30. Söndagar har de samma öppettider men svarar då enbart på chatt. På deras hemsida finner du också svar på vanliga frågor.

Apollo rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juli 2024 för billigare shopping på apollo.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR