Skip to main content
Snusbolaget logo png deal

Snusbolaget rabattkod

snusbolaget.se handlar du snus och tobak billigare med en bra rabattkod.

Giltiga rabattkoder på snusbolaget.se

Den 17 april 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Snusbolaget.

Kampanjer i april

Den 17 april 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Snusbolaget.

Snusbolaget rabatt

Om Snusbolaget

Nyttjar du snus bör du besöka snusbolaget. De är en av Sveriges främsta återförsäljare av snus på nätet. Hos dem hittar du färskt snus både från de stora snustillverkarna och från mindre kända märken. I webbshoppen hittar du till och med snussorter som inte säljs någon annanstans. Naturligtvis säljer de också tobaksfritt snus, så kallat vitt snus.

Deras fokus är enkelhet, stort utbud och bra service. Snuset säljer de i enstaka förpackningar eller i stockar med upp till 50 dosor. För dig som vill pröva en nyhet finns det också möjlighet att köpa mindre förpackningar. Du kan också handla ingredienser för att göra ditt eget snus. Det är främst populärt hos de som bor i Dalarna, Gävleborg och Jämtland.

Vill du vara säker på att alltid ha snus hemma kan du prenumerera på ditt favoritsnus. Snusbolaget ger även ut Snusjournalen så att du kan lära dig mer om snus och publicerar även snusrapporten. Det är en årlig undersökning av snusvanor hos snusare som bor i Sverige.

Företaget startade 2009 i ett garage söder om Stockholm. Nu har de har en modern 3 000 kvadratmeter stort anläggning i Jordbro där klarar av att expediera 500 beställningar i timmen. De har också öppnat e-handel i Norge och Schweiz.

Snusbolaget kampanj

Vilka typer av rabattkoder har snusbolaget.se?

På Rabatthem hittar du rabattkuponger som ger dig ett procentuellt avdrag när du handlar snus. Det finns också erbjudanden som ger dig fri frakt. För övrigt har Snusbolaget också regelbundet olika kampanjvaror som de säljer till ett lägre pris. Tänk på att du inte kan kombinera olika rabatterbjudanden och heller inte använda rabattkoder när du prenumererar på snus.

Snusbolaget.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Snusbolaget?

Kopiera rabattkoden som du hittar på Rabatthem. Gå därefter till butiken och välj ut dina produkter. Fortsätt till kassan och klicka på texten "Har du en rabattkod?", skriv in koden och tryck på "använd". Då uppdateras priset som du ska betala så att rabattsumman dras av.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Snusbolaget?

Vanligtvis sparar du lite mindre än hälften av originalpriset när du använder de rabattkuponger som du hittar på Rabatthem för att handla snus på Snusbolaget. Hur mycket du sparar på att använda koderna som ger fri frakt beror på kvantiteten du beställer och var i landet du bor.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Snusbolaget?

Det är Klarna som hanterar betalningar åt Snusbolaget. Det innebär att det är deras betalningslösning Klarna CheckOut som du använder och även att det är deras villkor som gäller. Således har du möjlighet att välja mellan kortbetalning, direktöverföring från internetbank, faktura eller delbetalning. Vid fakturabetalning har du alltid minst 14 dagars betalningsvillkor. Kreditupplysning tas vid behov beroende på vilken betalningsmetod du väljer.

Vilka leveranstider har Snusbolaget?

Leveranstiden på snus är mellan en och fem dagar. Cirka 90 % av alla leveranser kommer fram efter två dagar. Bor du i Stockholmsområdet kan du dessutom få ditt snus levererat samma dag om du beställer före klockan 09.00.

Snusbolaget kundservice

Du får kontakt med kundtjänst via telefon eller genom att fylla i dina uppgifter och ditt ärende i ett formulär på hemsidan. Din fråga besvaras då oftast inom några timmar. Kundtjänstens telefontid är måndag till onsdag mellan klockan 08.00 och 19.00. På torsdagar har de öppet mellan 09.00 och 19.00. Fredagar har de åter öppet klockan 09.00 och stänger klockan 17.00. På lördagar är det stängt och på söndagar har de telefontid mellan klockan 09.00 och 12.00.

Innan du tar kontakt kan du klicka på fliken "kundservice". Där hittar du svar på de vanligast förekommande frågorna om till exempel erbjudanden, orderbekräftelse och leveransfrågor.

Snusbolaget rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i april 2024 för billigare shopping på snusbolaget.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR