Skip to main content
Uber Eats logo png deal

Uber Eats rabattkod

ubereats.com handlar du hämtmat billigare med en smarrig rabattkod.

Giltiga rabattkoder på ubereats.com

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Uber Eats.

Kampanjer i juni

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Uber Eats.

Uber Eats rabatt

Om Ubereats

När du vill äta hämtmat har Ubereats en plattform på nätet där du kan beställa mat från olika restauranger. Ubereats har kontakt med flera hundra olika matställen, så det finns säkert något som faller dig i smaken. Det går dock bara att beställa från en restaurang vid varje beställning. Ubereats använder sedan fristående kurirer som levererar maten antingen med bil, motorcykel, cykel eller till fots.

För att använda Ubereats behöver du först ladda ned deras app. Där kan du sedan välja mellan alla de restauranger som är anslutna till tjänsten. När du har bestämt dig för vad du vill äta är det bara att betala och vänta tills maten levereras innan du kan låta dig väl smaka.

Ubereats är ett dotterföretag till transportföretaget Uber som bildades 2009. Matleveranser började de med 2014 och skapade i samband med den nya verksamhetsinriktningen det som kallas Ubereats. I Sverige kan du använda tjänsten i ett flertal städer från Skåne till Uppland.

Uber Eats kampanj

Vilka typer av rabattkoder har ubereats.com?

Företaget har återkommande kampanjer och erbjudanden som antingen ger dig rabatt på beställningar eller gratis leverans. Det finns också prisavdrag till dig som är förstagångsköpare. Om du registrerar din e-post när du använder Ubereats får du återkommande rabatterbjudanden skickade till dig. Dessutom kan du ta del av olika kampanjer som anslutna restauranger erbjuder.

Ubereats har också ett månatligt medlemskap som heter Uber Pass. Genom det får du regelbundet rabatterbjudanden och dessutom gratis leverans när du handlar över ett visst belopp.

Studenter med Mecenatkort får också rabatt när de beställer mat via Ubereats. Den rabatten kräver dock ofta att du handlar för ett minimibelopp.

Ubereats.com rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Ubereats?

För att få rabatt när du handlar på Ubereats behöver du lägga till en kampanjkod till ditt konto. Det gör du genom att öppna appen. Därefter klickar du på profilikonen som finns längst ner på huvudsidan. Tryck därefter på "kampanjer" och sedan på "ange kod". Skriv in rabattkoden från Rabatthem och klicka på "lägga till kampanjen".

Du kan också lägga till en kampanj i samband med att du gör en beställning. När du bestämt dig för vad du vill äta trycker du på "visa varukorg". Därefter scrollar du ner och klickar på "visa information" i avsnittet kampanjer. Ange koden och klicka på "använd kampanjen". Tryck därefter på "beställ" för att slutföra köpet.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Uber Eats?

När du använder koder från Rabatthem på Ubereats kan du spara mellan 100 och 200 kronor på dina inköp. Du kan dock bara använda en rabattkod vid varje beställning.

Ibland behöver du handla för ett minimibelopp för att få rabatt. Som medlem i Uber Pass slipper du alltid kostnaden för leverans.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Ubereats?

När du handlar mat via Ubereats är det bland annat kreditkort, betalkort, Klarna och PayPal som är gångbara betalningsalternativ. Det går även att betala via faktura. Kontantbetalning accepteras dock inte av Ubereats.

Vilka leveranstider har Ubereats?

Tiden som det tar för att din mat ska bli levererad hem till dig beror på vilken restaurang du beställer maten från samt vilken tid på dygnet. Restauranger har olika mycket att göra under vissa tider på dagen. När du slutför beställningen får du besked om hur lång tid leveransen tar. Det finns också möjlighet att förbeställa mat som du vill få levererad vid en viss tidpunkt.

Ubereats kundservice

För att komma i kontakt med kundservice loggar du in på ditt konto. Tryck därefter på "hjälp". Där ges svar på olika frågor som du kan tänkas ha. Om du inte hittar informationen du söker kan du skicka ett meddelande till kundtjänst som då kontaktar dig inom 48 timmar.

Uber Eats rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juni 2024 för billigare shopping på ubereats.com.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR