Skip to main content
Amazon logo png deal

Amazon rabattkod

amazon.se handlar du teknik, kläder och mycket mycket mer – billigare med en bra rabattkod och kampanj.

Giltiga rabattkoder på amazon.se

Den 17 april 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Amazon.

Kampanjer i april

Den 17 april 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Amazon.

Amazon rabatt

Kort om Amazon

2021 var det amerikanska företaget Amazon världens största e-handelsbolag sett till intäkter och marknadsvärde. Företaget bildades 1994 i Seattle och sålde till en början enbart böcker. Sedan dess har de utvidgat utbudet till att idag innefatta en mängd olika produktkategorier.

2020 öppnade Amazon ett svenskt e-handelsbolag med kontor i Stockholm och lager i Eskilstuna. Innan dess fick kunder i Sverige handla på utländska sidor. Den största skillnaden med att Amazon har öppnat en svensk e-handel är att informationen på sidan är på svenska och att leveranstiden för vissa varor är kortare.

Amazons affärsmodell är dels att sälja egna produkter, dels att förmedla varor från återförsäljare eller oberoende säljare. Det innebär att Amazon erbjuder ett stort utbud av artiklar. På deras hemsida är det således möjligt att hitta allt från chokladformar och jeans till hjortronsylt och surfplattor. Dessutom har Amazon olika applikationer för nedladdning av film, musik och litteratur.

Amazon kampanj

Vilka typer av rabattkoder har amazon.se?

På Amazon kan du regelbundet utnyttja olika rabattkoder. Det finns allt ifrån erbjudanden som ger dig en viss rabatt på alla produkter till fyndpriser på specifika produktkategorier. Dessutom finns det rabattkoder som ger dig fri frakt på de varor du handlat.

Förutom ovanstående erbjuder e-handelsföretaget också olika kampanjer och realisationer med nedsatta priser. Om du dessutom går med i Amazon Prime, vilket är deras kundklubb, finns det många attraktiva erbjudanden. Som medlem får du även billigare och snabbare leverans.

Vi på Rabatthem får ibland tillgång till exklusiva rabattkoder att använda på Amazon.

Amazon.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Amazon?

För att ta del av rabattkoder när du handlar på Amazon, gör du dina inköp och klickar dig sedan vidare till kassan. Innan du slutför köpet måste du logga in på ditt konto eller skapa ett nytt om du inte har något sedan tidigare. När du sedan kommit till kassan skriver du in rabattkoden på anvisad plats. Då kommer rabattbeloppet dras av från köpesumman. Våra rabattkoder här på Rabatthem består ofta av en slumpmässig kombination av siffror och bokstäver.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Amazon?

I regel får du upp till 30 % när du använder rabattkoder på Amazon. Det finns dock ibland erbjudanden som ger dig så mycket som 80 % rabatt. De rabatter som har en högre procentsats gäller vanligtvis specifika produktkategorier. På Rabatthem.se hittar du rabattkoder med allt från 10 % till 30 % på sortimentet.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Amazon?

När du ska betala på Amazon kan du välja mellan kredit- eller bankkort, månadsfaktura samt presentkort och kuponger. Om du vill använda möjligheten att betala med månadsfaktura måste du lägga till det som betalningsalternativ på ditt konto. Du behöver då ange namn, personnummer och faktureringsadress. Amazon tar därefter en kreditupplysning på dig för att godkänna betalningsalternativet. Det är endast privatkunder med en faktureringsadress i Sverige som kan utnyttja det här betalningsalternativet.

Vilka leveranstider har Amazon?

Hur lång tid det tar innan du får dina varor när du handlat på Amazon beror på varifrån produkten skickas. Amazon säljer nämligen förutom egna artiklar även varor från företag och säljare som finns utspridda över hela världen. Den exakta leveranstiden för den produkt som du önskar inhandla får du besked om när du slutför köpet.

Har du köpt varor som fraktas från Amazon, det vill säga produkter som finns i deras lager, levereras paketet till ditt närmsta ombud inom två till fem arbetsdagar. Frakten är gratis när du handlat över en viss summa. Om du vill få dina saker snabbare kan du betala en tilläggsavgift och då ankommer varorna till ombudet redan efter en till två dagar.

Amazon kundservice

Om du behöver komma i kontakt med kundservice på Amazon finns det en sida där du kan få svar på olika vanliga frågor. Hittar du inte informationen du söker där kan du få kontakt med kundservice genom att logga in på ditt konto.

Amazon rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i april 2024 för billigare shopping på amazon.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR