Skip to main content
Foodora logo png deal

Foodora rabattkod

foodora.se handlar du hämtmat från restauranger billigare med en aktiv rabattkod.

Giltiga rabattkoder på foodora.se

Den 17 april 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Foodora

Kampanjer i april

Den 17 april 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Foodora

Foodora rabatt

Om Foodora

Foodora är idag Sveriges största plattform för utkörning av mat. Oavsett vilken stad du bor i kan du räkna med att åtminstone en restaurang eller ett café samarbetar med Foodora. Företaget finns över hela världen och har sitt huvudkontor i Berlin. Det vanligaste är att du beställer maten och får den utkörd till din valda adress. Maten levereras av Foodoras egna bud som är anställda direkt av företaget. Du kan även välja att hämta upp din beställning på restaurangen om du föredrar det. Då väljer du bara "pick-up" när du beställer din mat. Normalt har du då fler restauranger och matställen att välja bland.

Foodora kampanj

Vilka typer av rabattkoder har foodora.se?

Som ny kund får du normalt rabatt på din första beställning hos Foodora när du gör en beställning. Om du beställer i appen kan du även låsa upp "skattkistor" hos utvalda restauranger och få rabatt på dina beställningar. Vi samarbetar också med Foodora på vår sajt och ger dig exklusiva erbjudanden. De kan gälla hos sajten i stort eller på utvalda restauranger.

Foodora.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Foodora?

De har två olika typer av rabatter. Vissa dras direkt om du väljer en restaurang som ingår i erbjudandet, andra dras när du fyller i en specifik kod i kassan. Om du får en rabattkod från oss på Rabatthem.se fyller du i den vid betalning. Du ska se direkt att rabatten dras från totalsumman. Sedan är det bara att invänta din beställning från Foodora.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Foodora?

Det varierar beroende på vilket erbjudande du tar men oftast handlar det om 10 %-30 % på hela summan. Ibland får du även en rabatt där du slipper betala för leveranskostnaden. Om du beställer på en restaurang som ligger lite längre bort ifrån dig kan leveransavgiften hamna på uppemot 100 kronor. Vissa restauranger kan också ha utvalda erbjudanden där du får två rätter för priset av en. I dessa lägen sparar du 50 % på din mat.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Foodora?

När du kommer till kassan kan du välja bland några av de vanligaste betalningsmetoderna vid online shopping. Du kan till exempel fylla i ditt VISA eller Mastercard. En annan populär betalningsmetod är Swish. Då fyller du bara i ditt telefonnummer och öppnar Swish-appen. Du kommer sedan få en pop-up där du kan swisha till Foodora. Ett tredje alternativ är att betala med Klarna. Du har möjlighet att spara dina kort och övriga betalsätt så att du kan beställa snabbare nästa gång du loggar in.

Vilka leveranstider har Foodora?

Foodora har inga fasta leveranstider eftersom det beror helt på restaurangen. När din beställning har gått igenom skickas den vidare av Foodora till vald restaurang. De bekräftar din order och ger dig en preliminär leveranstid. Du kan följa din order hela vägen i appen eller på hemsidan. När budet hämtar beställningen kan du också följa leveransen i realtid. Du kan fylla i om du har en portkod eller något annat som budet behöver tänka på vid leverans. Normalt tar det från 40 minuter upp till 1 timme och 30 minuter innan maten kommer. Det beror även på hur mycket restaurangen har att göra för tillfället.

Foodora kundservice

För att kontakta kundtjänsten hos Foodora går du via deras hjälpcenter. Då möts du först av en FAQ där du hittar alla de vanligaste problemen kunder stöter på. Om problemet kvarstår kan du chatta med supporten. Kom ihåg att du måste vara inloggad på ditt konto för att chatten ska fungera. De har öppet alla dagar i veckan mellan 07.15 och 23.30. Det går även att skicka ett mejl till support@foodora.se om chatten skulle ligga nere.

Foodora rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i april 2024 för billigare shopping på foodora.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR