Skip to main content
Wolt logo png deal

Wolt rabattkod

wolt.com handlar du hämtmat från restauranger billigare med en smarrig rabattkod.

Giltiga rabattkoder på wolt.com

Den 22 maj 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Wolt.

Kampanjer i maj

Den 22 maj 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Wolt.

Wolt rabatt

Kort om Wolt

Genom Wolt kan du beställa mat som levereras hem till dig från lokala restauranger och butiker. Företaget lanserades 2015 i Helsingfors och hade till en början samarbete med 10 restauranger i den finska huvudstaden. Sedan dess har Wolt expanderat till 23 länder och mer än 180 städer. Till Sverige kom Wolt 2016 och finns nu i ett flertal städer utspridda i landet, från Umeå till Malmö.

Beroende på var du bor i Sverige har du ett stort utbud av restauranger att välja mellan. Wolt har avtal med restauranger som serverar allt från asiatisk till amerikansk mat, vegansk till snabbmat och sushi till falafel. Du kan även beställa husmanskost och smörgåsmat.

Eftersom Wolt även har samarbete med matbutiker kan du beställa råvaror, livsmedel och ingredienser som du saknar när du ska laga mat. I en del städer i Sverige har Wolt dessutom avtal med affärer som säljer skönhets- och hälsoprodukter, godis och efterrätter, blommor och rengöringsprodukter, samt till och med sockor.

Wolt kampanj

Vilka typer av rabattkoder har wolt.com?

Med rabattkoder från Wolt kan du antingen dra av en viss summa på priset, få en procentuell rabatt på din beställning eller fri frakt. På Rabatthem hittar du regelbundet olika rabatter som du kan utnyttja när du beställer från Wolt. Därför är det är bra att hålla sig uppdaterad på vad som är aktuellt så att du kan spara pengar på dina beställningar.

Dessutom har restaurangerna och butikerna som Wolt samarbetar med emellanåt olika kampanjerbjudanden som du kan ta del av. Genom att du bjuder in vänner och bekanta som också börjar att utnyttja Wolts tjänster, tjänar du dessutom krediter eller Tokens. De här krediterna använder du sedan för att få rabatt på dina beställningar.

Wolt.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Wolt?

Det första du måste göra för att använda en rabattkod på Wolt är att hämta koden på Rabatthems hemsida. Ladda därefter ner Wolts app, skapa ett användarkonto och ange din rabattkod. Ibland är koden kallad promokod. Det är också möjligt att aktivera koden om du redan har ett användarkonto. För att göra det klickar du på din profil och sedan på fliken "ange promokod".

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Wolt?

När du använder Wolt som ny kund kan du få så mycket som 150 kronor i rabatt på dina två första beställningar. Företaget har även ofta rabattkoder som ligger i prisintervallet 60 till 120 kronor, vilka du emellanåt hittar på Rabatthems hemsida.

Vidare är det vanligt att Wolt erbjuder rabatt i form av fri frakt. Hur mycket du då sparar beror på avståndet mellan din bostad och restaurangen eller butiken som du har beställt ifrån. Startpriset för leveransen är dock 39 kronor.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Wolt?

För att kunna beställa mat via Wolts applikation måste du ange ett kredit- eller betalkort. Du lägger till betalningsmetoden som du vill använda till din användarprofil. För att kunna beställa från Wolt måste du handla för minst 100 kronor exklusive kostnaden för leveransen.

Vilka leveranstider har Wolt?

Leveranstiden för din beställning genom Wolt beror på vilken restaurang eller butik du valt att handla ifrån. När du gör din beställning får du information om hur lång tid det beräknas ta innan maten kommer fram till dig. Saker som kan påverka leveranstiden är tid på dygnet och antalet beställningar restaurangen har för tillfället.

Du kan alltid följa din beställning i realtid i appen. Det finns även möjlighet att förbeställa mat när du använder Wolt.

Wolt kundservice

För svar på enklare frågor har Wolt support sida på sin hemsida. Om du behöver komma i kontakt med Wolts kundtjänst hittar du information om det i appen. Leta upp sidan som heter hjälpavsnitt. Där trycker du sedan på "jag" och därefter "kundtjänst". Då får du fram kontaktuppgifter och hur du kan kontakta dem.

Wolt rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i maj 2024 för billigare shopping på wolt.com.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR