Skip to main content
Matsmart logo png deal

Matsmart rabattkod

matsmart.se handlar du mat och dryck (och mycket mer) billigare med en bra rabattkod.

Giltiga rabattkoder på matsmart.se

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Matsmart

Kampanjer i juni

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Matsmart

Matsmart rabatt

Om Matsmart

Det var år 2013 som Matsmart blev grundat av tre svenska killar som tröttnat på att se mycket bra mat bli kasserat varje år. Dessutom blev pratet om miljön allt vanligare. Av den anledningen började de här killarna sälja felfri mat via sin e-handel, trots att utgångsdatumet passerat.

Det tog inte lång tid förrän klimathjältar och prisjägare hade fått upp ögonen för butiken och de växte ifrån sin lokal i Stockholm. De har under åren utökat sin verksamhet till att inte bara finnas i Sverige utan även i Finland, Danmark och Tyskland.

Genom åren har över 11 000 ton mat blivit sålda via butiken, och populariteten fortsätter att öka. Förutom ätbara produkter kan du också hitta hygienprodukter, städmaterial och saker till dina husdjur i utbudet Matsmart har. Du kan alltid se om utgångsdatumet passerat och när. Vissa produkter är andrahandssorterade vilket innebär att de inte går att sälja i vanliga butiker.

Matsmart kampanj

Vilka typer av rabattkoder har Matsmart?

Även om Matsmart redan erbjuder kraftigt rabatterade produkter kan du hitta rabattkoder att använda i butiken här på Rabatthem. Dessa rabatter kan bland annat ge dig fri frakt, procentuellt avdrag på ett helt köp eller ett visst belopp i rabatt på beställningar över ett bestämt belopp.

Som ny kund hos Matsmart får du 15 % i rabatt på ditt första köp. De har också utvalda kampanjkoder på delar av sortimentet du kan utnyttja. Dessutom har de någonting som de kallar för dagens deal där ett nytt erbjudande presenteras varje dag.

Matsmart.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Matsmart?

När du hittat en rabattkod här på Rabatthem är det enkelt att använda den på Matsmart. Bara lägg dina varor i varukorgen, minsta ordervärde på hemsidan är 250 kronor, och fyll sedan i rabattkoden på angiven plats. Du kommer då att se rabatten dras av innan du går till betalningen.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Matsmart?

När du använder en rabattkod från oss på Rabatthem till ditt inköp på Matsmart kan du spara mycket pengar. Får du till exempel 25 % rabatt på ett helt inköp kan du spara hundratals kronor beroende på hur stor beställning du gör. Handlar du för 500 kronor får du dessutom fri frakt på en låda, och sparar därmed 49 kronor.

Eftersom Matsmart redan har kraftigt reducerade priser på ditt sortiment kan du göra rejäla fynd när du handlar med rabattkod i butiken. Samtidigt räddar du mat som annars skulle bli kastad.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Matsmart?

På Matsmart tillhandahåller de betalningar via företaget Klarna. Det ger dig olika alternativ att betala på, såsom kortbetalning, direktbetalning, faktura samt delbetalning. De kort som du kan använda är VISA, Mastercard och American Express. Väljer du att betala efter att din order levererats kan Klarna komma att utföra en kreditupplysning på dig.

Vilka leveranstider har Matsmart?

Hur lång tid du behöver vänta på din order från Matsmart beror på vilket av deras leveransalternativ du väljer. Du kan använda dig av Budbee, Postnord eller Airmee och antingen få hemleverans eller leverans till ombud. Vilka alternativ som är tillgängliga för just dig beror på var du bor och du får upp dina tillgängliga alternativ i kassan när du fyller i ditt postnummer.

Leveranstiden kan vara upp till 4 till 6 arbetsdagar och du får alltid information om eventuell leveranstid när du lagt din beställning.

Matsmart kundservice

Om du har frågor till Matsmart kan du antingen ringa till dem eller skriva ett mejl. Öppettiderna för deras supportavdelning är måndagar till torsdagar mellan klockan 09.00 och 17.00 samt fredagar från klockan 09.00 till 16.00.

Du hittar också en sida med vanliga frågor och svar där du kan läsa mer om betalning, tekniska frågor och beställningar.

Matsmart rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juni 2024 för billigare shopping på matsmart.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR