Skip to main content
Kronans Apotek logo png deal

Kronans Apotek rabattkod

kronansapotek.se handlar du apoteksvaror och medicin billigare med en rabattkod.

Giltiga rabattkoder på kronansapotek.se

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Kronans Apotek

Kampanjer i juni

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Kronans Apotek

Kronansapotek.se rabattkod

Om Kronans Apotek

Med fler än 300 apotek spridda i landet är Kronans Apotek den tredje största apotekskedjan i Sverige. De har ungefär 18 % av marknadsandelarna inom den svenska apoteksbranschen.

Kronans Apotek säljer både receptbelagda och receptfria läkemedel. Vidare hittar du andra varor som är vanligt i utbudet hos ett apotek, men även produkter för kost och motion samt sexleksaker. Förutom försäljning i sina fysiska butiker har Kronans Apotek också en e-handel.

Apoteket Kronan är faktiskt ett av Sveriges äldsta apotek. De har sitt ursprung i Apoteket Strutsen i Göteborg. 1718 bistod de med produkterna som behövdes för att balsamera Karl XII efter att han stupat i Norge. Istället för betalning fick apoteket titeln Kunglig Hovapotekare och rätten att kalla sig Apoteket Kronan. 1907 avskiljdes inköpsavdelningen från Apoteksverksamheten och fick namnet Kronans Droghandel.

Under apoteksmonopolet mellan 1970 till 2009 importerade och distribuerade Kronans Droghandel läkemedel till Apoteket. När monopolet avskaffades tilläts apoteksföretaget köpa 170 apotek i Sverige. I och med det fick distributionsavdelningen namnet KD Pharma medan apoteksverksamheten behöll namnet Kronans Droghandel. Sitt nuvarande namn antog de 2013 när konkurrenten Medstop köptes upp. Kronans Apotek är numera ägt till 100 % av det finska bolaget Oriola Oy efter att Kooperativa Förbundet sålde sina andelar 2012.

Kronans Apotek kampanj

Vilka typer av rabattkoder har kronansapotek.se?

De rabattkoder som du hittar på Rabatthem ger dig ett procentuellt avdrag på utvalda produkter i Kronans Apoteks utbud. Ibland får du ett billigare pris om du handlar flera exemplar av samma produkt. Det finns även erbjudanden som ger dig gratis frakt.

Förutom ovanstående har Kronans Apotek också en kundklubb. Som medlem i den får du bonuspoäng för varje inköp. Dessutom skickar de information till dig om erbjudanden och kampanjer.

Kronans Apotek rabatt

Hur fungerar rabattkoder på Kronans Apotek?

För att handla till fördelaktiga priser på Kronans Apotek börjar du med att leta efter rabattkoder på Rabatthem. Kopiera koden och gå till Kronans Apoteks hemsida. Leta upp de varor som du vill köpa. Klicka dig vidare till kassan. Där anger du koden som du har hämtat på Rabatthem, på anvisad plats. Beloppet dras då av från summan du ska betala.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Kronans Apotek?

De rabattkoder som du hittar på Rabatthem ger dig normalt upp till 50 % rabatt på utvalda produkter. Ibland kan du också få köpa tre produkter till priset av två. Som medlem i kundklubben får du 20 kronors rabatt när du handlat för 1 000 kronor.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Kronans Apotek?

Du har fyra olika betalsätt att välja på när du handlar på Kronans Apotek. Det är Klarna som hanterar betalningarna och de erbjuder betalningsalternativen faktura, banköverföring, betalkort och Swish.

Vilka leveranstider har Kronans Apotek?

För att leverera varorna som du har köpt använder Kronans Apotek olika distributionssätt. För det första kan du hämta ut medicinerna som du har beställt på valfritt fysiskt apotek som tillhör Kronans Apotek. Om du väljer express får du besked inom två timmar när dina produkter är klara att hämta ut på ditt förvalda apotek. I annat fall kan de ta upp till tre dagar.

Vill du hellre få varorna skickade till dig går det bra. Väljer du Postnord får du paketet inom en till tre vardagar, antingen till ett ombud eller till din brevlåda. Med leverans till Instabox tar det däremot högst två vardagar. Förutom det tidigare nämnda kan du även använda Airmee eller Best. Då väljer du själv vilken dag som passar dig bäst att ta emot paketet. Bägge distributörerna har utkörning på kvällstid mellan 17.00 och 22.00.

Kronans Apotek kundservice

Om du behöver komma i kontakt med Kundtjänst på Kronans Apotek har det öppet mellan klockan 08.00 och 18.00 under måndag till fredag samt klockan 9.00 till 14.00 på lördagar. Du får kontakt med kundtjänst via telefon eller mejl. De har också en sida där du får svar på vanliga frågor.

Kronans Apotek rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juni 2024 för billigare shopping på kronansapotek.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR