Skip to main content
Booking,com logo png deal

Booking.com rabattkod

booking.com bokar du resor och hotell billigare med en "flygande bra" rabattkod och deal.

Giltiga rabattkoder på booking.com

Den 21 februari 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Booking.com.

Kampanjer i februari

Den 21 februari 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Booking.com.

Booking.com rabatt

Om Booking.com

När du ska resa någonstans och behöver en övernattning kan du boka du ditt boende på Booking.com. Nu kan du dessutom även köpa flygresan på samma sida, liksom beställa flygtaxi eller boka hyrbil. Du kan till och med arrangera besök på resmålets sevärdheter, som exempelvis museer, stadsvandringar och andra upplevelser.

Booking.com är ett av världens största digitala resebolag. Deras ambition är att göra det lättare för alla att uppleva världen. Företaget grundades 1996 i Amsterdam som ett litet start-up företag. Idag är de verksamma över hela världen och är tillgängliga på över 40 olika språk. Du kan genomföra dina bokningar antingen på hemsidan eller i en app som du laddar ner.

Booking rabattkod

Vilka typer av rabattkoder har booking.com?

De rabattkoder som du hittar på Rabatthem ger dig vanligtvis en procentuell rabatt på dina bokningar via Booking.com. Ibland förekommer även kampanjer där du kan hitta boende till ett specifikt nedsatt pris eller erbjudanden såsom gratis transport från flygplatsen till hotellet.

Booking.com har också ett lojalitetsprogram som heter Genius. Du blir medlem genom att skapa ett konto på Booking.com. När du gjort ett visst antal bokningar under en bestämd tidsperiod hamnar du på en högre medlemsnivå som ger dig fler rabatter och erbjudanden. Du kan dock inte använda det tillsammans med andra rabatter.

Booking.com rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Booking.com?

När du har hittat en lämplig rabatt på Rabatthem klickar du på länken. Du får då frågan om du vill skickas vidare till Booking.com. Där får du information om vilka boenden som är möjliga att boka till reducerat pris eller vilka andra erbjudanden som ingår. Eftersom rabatten är kopplad till en specifik kampanj behöver du inte skriva in någon kod. Du erbjuds automatiskt det lägre priset.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Booking.com?

På Rabatthem hittar du rabattkoder som sänker priset med en viss procent när du bokar boende på Booking.com. I och med att du vid dina första bokning via Booking.com går med i deras lojalitetsprogram så kan du spara pengar ytterligare pengar. De tre olika nivåerna i programmet Genius ger mellan 10 och 20 % rabatt.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Booking.com?

Kortbetalning är det vanligaste sättet att betala för boende som du köper via Booking.com. Det beror på att du sedan ofta använder kortet för att verifiera din bokning. Om du har behov att betala med ett annat kort än det du använde vid din bokning, kontaktar du värden för ditt boende.

I vissa fall behöver du inte betala en deposition när du bokar boendet utan endast när du checkar in. Vid sådana tillfällen kan det finnas andra betalningsalternativ. När du får dina bokningsbekräftelse framgår det om du har möjlighet att betala på något annat sätt. Ibland är det till exempel möjligt att betala med PayPal.

För flygbiljetter och flygtaxi betalar du vid bokningen. Du kan alltid använda betalkort som betalningsmedel. Om det finns möjlighet till andra betalsätt framgår det när du slutför din bokning.

Vilka leveranstider har Booking.com?

Du får tjänsten som du har beställt omgående. Så fort betalningen har gått igenom får du en bokningsbekräftelse till din mejladress eller till det mobiltelefonnummer du har uppgett. På Booking.com kan du dessutom boka boende samma dag som du ska övernatta, i mån av plats på hotellet.

Booking.com kundservice

Du kan ringa till eller chatta med kundtjänst på Booking.com när du behöver få hjälp med något eller har en fråga. För att få tillgång till kundtjänstens kontaktuppgifter behöver du skapa ett konto som du loggar in på. Deras kundtjänst är tillgänglig dygnet runt och under veckans alla dagar.

Booking.com har också en sida där de ger svar på vanligt förekommande frågor.

Booking.com rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i februari 2024 för billigare shopping på booking.com.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR