Skip to main content
Lensway logo png deal

LensWay rabattkod

lensway.se handlar du linser och glasögon billigare med en bra rabattkod.

Giltiga rabattkoder på lensway.se

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Kronans LensWay

Kampanjer i juni

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Kronans LensWay

Lensway rabatt

Om LensWay

Du handlar kontaktlinser, linstillbehör, glasögon och solglasögon på Lensway. Det är en av Europas största e-handelsbutiker för synhjälpmedel till personligt bruk. I sitt utbud har de över 700 olika glasögonmodeller. De säljer linser från kända märken såsom Alcon, Bausch & Lomb, Coopervision, Johnson & Johnson och sitt eget märke Everclear. När du handlar linser hos dem kan du dessutom välja att abonnera på deras produkter.

Företaget startade i Sverige redan år 2000 och har nu sin verksamhet i alla de nordiska länderna förutom Island. Under 2008 började de även att sälja glasögon och solglasögon. Företagets huvudkontor och lager ligger i Kista och sedan år 2018 ägs de av den franska koncernen Essilor.

Vid starten var företaget ensamma om att sälja linser online i Skandinavien. De kunde därför snabbt etablera sig på den svenska marknaden och tre år senare utvidgades försäljningen till grannländerna.

Lensway kampanj

Vilka typer av rabattkoder har LensWay?

På Rabatthem hittar du rabattkoder till Lensway, vilka ger dig en procentuell rabatt på deras sortiment. Du får antingen en generell rabatt på hela utbudet eller så har du möjlighet att köpa vissa produktkategorier till ett lägre pris. De kan till exempel handla om extraerbjudanden på solglasögon under en viss period.

Lensway.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på LensWay?

När du vill använda en rabattkod som du har hittat på Rabatthem för att köpa glasögon eller linser på Lensway är det enda du behöver göra att klicka på koden. Då skickas du automatiskt vidare till deras hemsida och får där ta del av erbjudandet. Rabattsumman är redan avdragen från originalpriset.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på LensWay?

Med de rabattkoder som du hittar på Rabatthem kan du handla för upp till halva priset hos Lensway. Antingen får du ett avdrag på summan du köper för eller så får du två produkter till priset för en. Om du utnyttjar rabattkuponger som är kopplade till olika kampanjer behöver du emellanåt endast betala en fjärdedel av priset.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på LensWay?

Det är Klarna som sköter betalningarna åt Lensway. Det innebär att du kan betala med kort som VISA eller Mastercard, direktöverföring från din internetbank, delbetalning, faktura eller genom att öppna ett konto på Klarna. Passar inte något av de ovanstående har du också möjlighet att betala via Swish.

Vilka leveranstider har LensWay?

När köper glasögonen eller linser har de som målsättning att skicka varorna till dig 24 timmar efter att du gjort beställningen. Beroende på om du väljer CityMail eller PostNord som distributör tar det olika lång tid. Med CityMail kan det dröja mellan en och fyra dagar och med PostNord tar det en till två dagar från det att transportföretaget mottagit försändelsen innan du får varorna. Mindre brev skickas hem till dig och större paket får du hämta hos ombud.

Har du beställt glasögon som är specifikt gjorda för dig tar det lite längre tid att få dem färdiga. Tanken är att du ska få dem levererade inom fem till sju dagar efter det att du har gjort beställningen. Men det går givetvis inte att garantera hur lång tid det tar. Med reservation för förseningar som ligger utanför deras kontroll ska det emellertid aldrig ta mer än 30 dagar innan du får dina varor.

LensWay kundservice

Om du vill komma i kontakt med Lensways kundtjänst kan du ringa. Deras öppettider är måndag till torsdag klockan 08.00 till 18.00. Fredagar har de öppet från klockan 08.00 till 16.30 samt på söndagar från klockan 10.00 till 18.00. På hemsidan finns det ett veckoschema som visar vilka tider det är minst kötid till kundtjänsten. På samma sida hittar du också svar på vanliga frågor.

Lensway rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juni 2024 för billigare shopping på lensway.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR