Skip to main content
Jotex logo png deal

Jotex rabattkod

jotex.se handlar du inredning, gardiner och tyger billigare med en fin rabattkod.

Giltiga rabattkoder på jotex.se

Den 14 juli 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Jotex

Kampanjer i juli

Den 14 juli 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Jotex

Jotex rabatt

Kort om Jotex

1963 började Jotex sälja gardiner via postorder från sitt lager i Gnosjö. 1970 utökade företaget sortimentet till att även inkludera sängkläder. 1997 övergår butiken till att bli ett renodlat näthandelsföretag. Idag ligger Jotex i Borås och ingår i Ellos-gruppen.

Firman är numera en av Sveriges största e-handelsbutiker för hemtextil och inredning. I deras utbud hittar du förutom gardiner och sängkläder, nu även möbler och utemöbler, mattor och belysning, kuddar och plädar, köks- och dukningsprodukter samt badtextilier. Flertalet av de nämnda varukategorierna finns också i ett format anpassat till barnkammare.

Jotex kampanj

Vilka typer av rabattkoder har jotex.se?

Vanligtvis erbjuder Jotex rabattkoder på specifika produktkategorier. Det kan handla om att du får rabatt när du till exempel köper sängkläder, möbler eller saker till barnrummet.

Är det första gången du handlar på Jotex ger de dessutom rabatt på den dyraste varan du köper. På din personliga sida kommer du sedan regelbundet få information om olika erbjudanden som du kan utnyttja. Förutom rabattkoder har Jotex också regelbundna kampanjer och utförsäljningar där du kan hitta prissänkta varor.

På Rabatthem.se kan du hitta unika rabattkoder att använda på Jotex, som gör det lättare för dig att köpa inredning billigt.

Jotex.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Jotex?

För att utnyttja rabatter skriver du in rabattkoden på anvisad plats när du kommer till kassan. Rabatten drar Jotex av från priset. De rabattkoder vi tillhandahåller här på Rabatthem.se består främst av en slumpmässig kombination av bokstäver och siffror. Det enklaste sättet att aktivera dem på är genom att kopiera dem och klistra in i rutan för rabattkod på Jotex.

Rabatten till förstagångsköpare får du efter att ha registrerat dig på Jotex hemsida. Därefter kommer du regelbundet få erbjudanden på din egen sida. För att kunna utnyttja dem måste du aktivera dem. Det gör du genom att klicka på erbjudandet.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Jotex?

Rabattkoderna vi på Rabatthem.se tillhandahåller ger vanligen 20 % rabatt, men ett värdebevis kan ibland till och med sänka priset på varan med så mycket som upp till 50 %. Som ny kund får du 30 % avdrag på den dyraste varan du köper. Utförsäljningar och övriga kampanjer kan ha upp till 70 % rabatt.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Jotex?

När du handlar på Jotex kan du välja mellan faktura, konto eller kortbetalning. Väljer du faktura betalar du i slutet av månaden. Då tillkommer också en fakturaavgift.

Alternativet konto innebär att du får möjlighet att delbetala dina inköp. Du kan faktiskt välja att dela upp betalningen på upp till 36 månader. Under tiden som avbetalningen löper betalar du ränta på beloppet.

Både faktura och konto är administrerade av Resurs Bank. För att du ska kunna utnyttja de här betalningsalternativen tar Jotex en kreditupplysning på dig.

Med alternativet kortbetalning betalar du direkt med antingen VISA eller Mastercard.

Vilka leveranstider har Jotex?

För normalstora försändelser har Jotex fyra leveransalternativ att välja på. Med alternativet normalpaket tar det en vecka innan du får dina varor. Är det en mindre försändelse levereras det till din brevlåda. I annat fall får du hämta paketet hos ett ombud. Det här leveransalternativet är fraktfritt.

Tycker du att en vecka är för lång tid kan du välja Express24. Då får du paketet nästkommande vardag om du beställer på förmiddagen. Bor du i norra Norrland eller på Gotland får du dock räkna med att det tar ytterligare en vardag.

Med alternativen Express hem och hempaket garanterar du att varorna kommer till ditt hem även om de har ett större format. För att få dina varor snabbare eller levererade till hemmet oavsett storlek, betalar du en extra avgift.

Om du köper skrymmande eller tunga varor blir de levererade till dig av en transportör.

Jotex kundservice

På Jotex hemsida finns det en sida där du kan få svar på dina vanligaste frågor. Om du inte hittar den information som du söker finns det också möjlighet att ringa eller skicka ett mejl till Jotex kundtjänst.

Jotex rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juli 2024 för billigare shopping på jotex.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR