Skip to main content
Lyko logo png deal

Lyko rabattkod

lyko.se handlar du skönhetsprodukter och parfymer billigare med en bra rabattkod.

Giltiga rabattkoder på lyko.se

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Lyko

Kampanjer i juni

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Lyko

Lyko rabatt

Kort om Lyko

Lyko är experter på hår- och skönhetsprodukter och har både en webbshop och flera fysiska butiker runt om i Sverige. De har över 1 000 olika varumärken och fler än 50 000 produkter i sortimentet. År 2020 hade de över 3,1 miljoner beställningar från kunder runt om i världen. De har gjort sig kända för sin eminenta kundtjänst och sin blandning av etablerade varumärken och nya uppstickare.

Lyko kampanj

Vilka typer av rabattkoder har lyko.se?

Om du följer influencers på Instagram har du kanske redan sett erbjudanden från Lyko. De samarbetar gärna med stora profiler som visar upp sina favoritprodukter och delar med sig av rabattkoder. Ytterligare ett sätt att få rabattkoder är genom deras egna Club Lyko. För varje köp får du ett antal poäng som till slut kan växlas in mot en värdecheck. Vi på Rabatthem gör också vårt bästa för att kunna ge dig exklusiva erbjudanden hos Lyko. Då får du en kod som du knappar in när du är vid kassan.

Lyko.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Lyko?

Om du har en rabattkod fyller du i den innan du betalar ditt köp. Det finns en speciell ruta där du skriver in din kod. Dubbelkolla att den verkligen går igenom innan du bekräftar ditt köp. Om rabattkoden mot förmodan inte skulle fungera är det viktigt att du hör av dig till kundtjänsten hos Lyko så snart som möjligt.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Lyko?

De flesta rabattkoder ger mellan 10 % och 20 %. Du kan även få rabattkoder som ger 30 % på ditt totala köp. Om du passar på att köpa prissänkta varor i kombination med den här rabattkoden kan du spara mycket pengar. Lyko har en egen kategori där du alltid hittar varor med lägre pris. Det kan vara erbjudanden som "ta tre, betala för två", vilka normalt går att kombinera med en rabattkod från oss.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Lyko?

Det är säkert och enkelt att betala hos Lyko. Du kan välja direktbetalning och verifiera med BankID. Det fungerar dock endast med vissa svenska banker som Swedbank och Handelsbanken. Du kan även betala med Qliro via faktura eller delbetalning. Då görs först en kreditkontroll på ditt personnummer.

Ytterligare betalningsalternativ du kan använda är PayPal samt kortbetalning med VISA eller Mastercard. När du kommer till kassan ser du vilka alternativ som är tillgängliga för dig.

Vilka leveranstider har Lyko?

Lyko har ingen fast leveranstid eftersom det beror på vilket leveranssätt du väljer. Om du bor i Stockholm och väljer Instabox kan du få det levererat samma dag eller nästkommande vardag. Instabox finns även på andra ställen i Sverige men med längre leveranstid.

Om du beställer ett litet paket finns möjligheten att välja varubrev. Då levereras det direkt till din brevlåda. I övrigt väljer Lyko ut det leveranssätt som är mest lämpligt för dig. Det kan vara Schenker, Postnord eller Budbee. Har du en Lykobutik i din närhet kan du även välja att paketet ska hämtas ut där.

Lyko kundtjänst

När du handlar hos Lyko kan du förvänta dig en support utöver det vanliga. Oavsett om det rör en pågående beställning eller om du vill ha rådgivning gällande produkter kan du vända dig till dem. De är tillgängliga på chatt måndag till onsdag 9.00-20.00, torsdag till fredag 9.00-16.00 samt söndagar mellan 11.00-20.00.

Du kan också ringa dem på vardagar på telefonnummer 0281-71490. Då gäller istället tiderna måndag till onsdag 9.00 till 18.00 samt torsdag till fredag 9.00 till 16.00. Ytterligare ett alternativ är att mejla till fraga@lyko.se. På hemsidan hittar du också en välskriven och utförlig FAQ där de tar upp alla de vanligaste frågorna. Mycket av informationen du söker kan du hitta där.

Lyko rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juni 2024 för billigare shopping på lyko.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR