Skip to main content
Zalando logo png deal

Zalando rabattkod

zalando.se handlar du kläder för kvinnor, män och barn billigare med en bra rabattkod.

Giltiga rabattkoder på zalando.se

Den 17 april 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Zalando.

Kampanjer i april

Den 17 april 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Zalando.

Zalando rabatt

Kort om Zalando

Zalando är ett tyskt företag som riktat in sig på mode och livsstilsprodukter. De har allt från bebiskläder till damkläder samt skönhet och accessoarer. Företaget blev grundat 2008 och redan fyra år senare omsatte de miljardbelopp.

Idag är de Europas ledande näthandel när det kommer till mode och livsstil. De finns i flera länder inklusive Sverige och har fler än 150 000 produkter. Du hittar välkända modehus som Michael Kors och Ralph Lauren i sortimentet. Med en rabatt från oss på Rabatthem kan du fynda de här varumärkena till riktigt bra priser.

Zalando kampanj

Vilka typer av rabattkoder har zalando.se?

Den vanligaste rabattkoden du hittar hos Zalando är en klassisk kod med bokstäver och siffror. Du kan få den i samband med att du registrerar dig för deras nyhetsbrev eller någon annan kampanj. Ibland har Zalando även samarbeten med influencers som delar ut koder via sociala medier och då främst på sina privata Instagramkonton.

Här hos Rabatthem hittar du också exklusiva koder som gäller på stora delar av sortimentet. Vi rekommenderar att du alltid läser villkoren när du använder en av våra rabatter, då vissa märken och produkter kan vara exkluderade från erbjudandet.

Zalando.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Zalando?

Om du har en rabattkod från Zalando fyller du i den när du betalar i kassan. Det finns ett fält där du fyller i koden precis innan du slussas vidare till ditt valda betalningsalternativ. Dubbelkolla att rabatten går igenom vid köpet. Rabatten ska dras så snart du fyller i koden och synas på kvittot. Om inte, bör du kontakta supporten hos Zalando direkt. Du kan vanligtvis inte lägga till rabatten efteråt om köpet går igenom.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Zalando?

Den totala rabatten varierar från kampanj till kampanj men det normala är upp till 30 %. Vi arbetar alltid hårt för att ge dig fördelaktiga erbjudanden från just Zalando. Därför rekommenderar vi att du kikar in hos oss ofta för att se aktuella rabatter.

Butiken har en outlet där du hittar varor från alla kategorier till nedsatt pris. Här kan du hitta produkter som är nedsatta med upp till 70 %. Oftast handlar det om varor som ska utgå ur sortimentet. Om du kombinerar det med våra koder från Rabatthem kan du spara mycket pengar.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Zalando?

Det finns flera betalningsalternativ hos Zalando, inklusive VISA och Mastercard. När du fyller i dina kortuppgifter blir beloppet reserverat. Pengarna dras först när varorna lämnat lagret. Du kan även betala med American Express om du föredrar det.

Ett annat alternativ är att betala med PayPal. Du kopplar din PayPal-mejl till betalningen och verifierar dig. Ytterligare ett alternativ är att betala via faktura. Det gäller under förutsättning att du blir godkänd i den kreditkontroll som görs i samband med ditt köp.

Vilka leveranstider har Zalando?

Zalando använder sig av flera olika leveransföretag inklusive Postnord, DHL och Bring. Leveranstiden varierar beroende på vilket företag du väljer. Du blir alltid informerad om leveranstiden när du checkar ut i kassan. Om du väljer expressleverans och beställer innan klockan 15.00 levereras varorna nästkommande dag.

Du får ett mejl när varorna är skickade så du kan spåra din leverans. Det kan ta upp till 48 timmar innan du får det. Om vissa produkter inte finns i lager kan du först få delar av din beställning så du slipper vänta för länge.

Zalando kundservice

Om du har en fråga kan du börja med att söka efter svar i sajtens FAQ. Här kan du söka svar på frågor om allt från returer till produktkategorier. Om du inte hittar svaret kan du starta en chatt eller ringa till kundtjänsten. Den normala väntetiden är cirka två minuter.

Telefonen är öppen varje vardag från 08.00 till 20.00. Du kan också mejla till supporten. Då tar det vanligtvis en till två dagar innan du får svar. Supporten sitter i Berlin men det går bra att skriva på svenska.

Zalando rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i april 2024 för billigare shopping på zalando.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR