Skip to main content
elgiganten logo png deal

Elgiganten rabattkod

elgiganten.se handlar du teknik och prylar billigare med en fantastisk rabattkod.

Giltiga rabattkoder på elgiganten.se

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Elgiganten

Kampanjer i juni

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Elgiganten

Elgiganten rabatt

Kort om Elgiganten

Företaget är en av de största varuhuskedjorna i Sverige inom hemelektronik och vitvaror. De grundades 1994 i Stockholm och finns nu över hela landet. Deras centrallager ligger i Jönköping.

Elgiganten har dels egna fysiska butiker spridda över landet, dels en e-handelsbutik. Där kan du förutom elektriska produkter till hemmet samt varor som kylskåp och ugnar, även köpa leksaker, hushållsapparater och träningsprodukter. Affärskedjan har dessutom ett stort utbud av spelprodukter.

Elgiganten ingår i den norska kedjan Elkjøp. Deras ägare var i sin tur den brittiska koncernen Dixons Retail. 2014 gick de ihop med den i London baserade bolagsgruppen The Carphone Warehouse, under namnet Dixon Carphone.

I The Carphone Warehouse's portfölj ingick det svenska företaget Phone House. Till följd av bildandet av Dixon Carphone är Phone House nu del av samma koncern som Elgiganten. Från 2015 heter därför mobiltelefonföretaget Elgiganten Phone House. Det medför att du på Elgigantens hemsida nu även har tillgång till hela Phone House's utbud av mobiltelefoner, smartphones, GPS, hemtelefoner samt tillbehör till mobiltelefoner och GPS.

Elgiganten kampanj

Vilka typer av rabattkoder har elgiganten.se?

När du använder rabattkoder på Elgiganten får du ett procentavdrag på dina inköp. Ibland gäller det oavsett vilken vara du handlar. Emellanåt är rabatten riktad till vissa produktkategorier. Det finns också rabattkoder som ger gratis frakt. Oavsett vilken slags rabatt du vill använda finns det alltid bra erbjudanden för Elgiganten hos Rabatthem.

Förutom de ovan nämnda deltar Elgiganten även i stora realisationer såsom mellandagsrea, januarirea och Black Friday. Elgiganten har även en kundklubb som ger dig både rabatt på varor och exklusiva erbjudanden. Ett annat sätt att få information om Elgigantens kampanjer är att prenumerera på deras nyhetsbrev.

elgiganten.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Elgiganten?

När du har hämtat en rabattkod för Elgiganten på Rabatthem anger du koden i Elgigantens kassa på anvisad plats innan du slutför betalningen. Beloppet kommer då dras av från slutsumman som du ska betala. Samma sak gäller om du har en rabattkod som ger gratis frakt. Då dras fraktavgiften av från slutsumman.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Elgiganten?

Rabattkoderna ger vanligtvis upp till 50 % rabatt på varor. Fraktkostnaderna som du sparar in beror vad det är som skall transporteras och vart. Som medlem i Elgigantens klubb få du 20 % nedsatt pris på olika varor och tjänster i Elgigantens utbud. Håll regelbundet utkik på Rabatthem så hittar du fördelaktiga rabatter för inköp hos Elgiganten.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Elgiganten?

För att betala dina produkter på Elgiganten finns det sju alternativ att välja på. Du kan betala med kort eller överföra pengar direkt från din internetbank. Gångbara banker är: Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank. Om du handlar för mer än 2 000 kronor kan du betala senare eller delbetala via Ecster. Ett annat alternativ du kan välja är Klarna-faktura. Det finns även möjlighet att betala via Swish, PayPal eller Apple Pay.

Vilka leveranstider har Elgiganten?

Det finns olika leveransalternativ du kan välja mellan beroende på var du bor och vad du köper. Det enklaste för mindre produkter är vanliga brev eller paket upp till 20 kilo. Då kan du antingen välja standardalternativ som tar tre till fem arbetsdagar. Brev upp till 500 gram får du i brevlådan och paket hämtar du hos ombud. Vill du få varan snabbare eller få paket hemskickat finns det möjlighet att välja det som tillval.

Har du köpt varor som väger mer än 20 kilo får du den alltid levererad till porten eller tomtgränsen. Du uppger då önskad leveransdatum och tid när du beställer varan. Det finns också möjlighet att boka snabbare leverans, bärhjälp och anslutning.

Ett annat alternativ är att boka din vara på nätet och sedan själv hämta den i en butik.

Elgiganten kundservice

På Elgigantens hemsida kan du få svar på vanliga frågor. Om du inte hittar den information du behöver finns det möjlighet att kontakta dem via mejl eller telefon. De har även en chatt som är tillgänglig dygnet runt under veckans alla dagar.

elgiganten rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juni 2024 för billigare shopping på elgiganten.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR