Skip to main content
HBO Max logo png deal

HBO Max rabattkod

hbomax.com kan du streama film och serier billigare med en bra rabattkod.

Giltiga rabattkoder på hbomax.com

Den 14 juli 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för HBO Max

Kampanjer i juli

Den 14 juli 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för HBO Max

HBO Max rabatt

Om HBO Max

På HBO Max kan du hitta filmer, serier och TV-program. Det är en videostreamingtjänst som har funnits i Sverige sedan 2012. Då gick den dock under namnet HBO Nordic. Namnbytet skedde i oktober 2021 och i samband med det har tjänsten också utökat antalet tillgängliga filmer och TV-serier. Trots det fortsätter deras specialitet vara serier av hög kvalitet snarare än ett brett utbud. Priset för ett abonnemang har också sänkts jämfört med vad kostnaden var för HBO Nordic.

Som namnet antyder är HBO Max skapat kring betalkanalen HBO. Det är en av världens största TV-tjänster och med videostreamingtjänsten har du således tillgång till flertalet av HBO:s produktioner. Du kan till exempel titta på välkända serier som Sopranos, Sex and the City, Westworld och Game of Thrones. De har därmed både klassiker och nya produktioner i utbudet.

Eftersom HBO Max är ägt av det amerikanska företaget Warner Media kan du även se filmer och serier från de varumärken som ingår i koncernens portfölj. Du har därför tillgång till produktioner från Warner Bros såsom Matrix eller Harry Potter eller serier gjorda av DC Comics som till exempel Batman versus Superman och Wonder Woman. För barn finns Cartoon Networks utbud med serier som Scooby Doo eller Bara björnar tillgängligt.

HBO Max kampanj

Vilka typer av rabattkoder har HBO Max?

De rabattkoder som du hittar på Rabatthem ger dig antingen en procentuell rabatt, ett billigare abonnemang eller möjlighet att få en gratis provperiod. Helt nya kunder får automatiskt prova tjänsten under en period utan bindningstid. Det finns också koder som ger dig möjlighet att se första avsnittet gratis i någon av deras TV-serier. Som student kan du också få lägre pris på ditt abonnemang hos HBO Max med Studentkortet.

HBO Max rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på HBO Max?

Du hämtar en lämplig rabattkod på Rabatthem. Gå därefter till HBO Max och välj ut det abonnemang som du vill ha eller den serie du vill titta på. Därefter går du till HBOMax.com/redeem för att aktivera rabattkoden. Skriv in koden i rutan som visas på skärmen och klicka på "använd erbjudandet". Du slussas då tillbaka till HBO Max hemsida och kan utnyttja rabatten.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på HBO Max?

När du använder rabattkoder från Rabatthem för att få ett billigare abonnemang på HBO Max kan du spara från några tior till upp emot en tredjedel av det normala priset. Som student får du också en rabatt som gör att du bara behöver betala två tredjedelar av priset på ditt månadsabonnemang.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på HBO Max?

Om du registrerar ditt abonnemang via HBO Max kan du välja att betala med VISA eller Mastercard och PayPal. Du har också möjlighet att teckna ett abonnemang via din TV- eller mobilleverantör liksom i App Store. I så fall är det de betalningsmetoder som respektive leverantör godkänner som du använder.

Vilka leveranstider har HBO Max?

Eftersom det är en videostreamingtjänst kan du börja titta på programmen så snart du har beställt tjänsten och betalat. Det enda du behöver göra är att ladda ner HBO Max-appen och försäkra dig om att din telefon, surfplatta, dator eller TV har tillräcklig operativ förmåga och minneskapacitet, samt en fungerande internetanslutning.

HBO Max kundservice

För att komma i kontakt med HBO Max kundtjänst ringer du eller skickar ett mejl. Meddelande kan du skicka när som helst. Vill du däremot tala med en person är deras telefontider måndagar till fredagar mellan klockan 10.00 och 20.00. På lördagar och söndagar har de öppet från klockan 12.00 till 18.00. På deras hemsida hittar du också svar på frågor som rör registrering, att använda HBO Max, konto, fakturering och felsökning.

HBO Max rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juli 2024 för billigare shopping på hbomax.com.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR