Skip to main content
Jollyroom logo png deal

Jollyroom rabattkod

jollyroom.se handlar du barn och babykläder billigare med en fin rabattkod.

Giltiga rabattkoder på jollyroom.se

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Jollyroom

Kampanjer i juni

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Jollyroom

Jollyroom rabatt

Kort om Jollyroom

Nätbutiken Jollyroom har funnits sedan 2010 och de är idag Nordens största bolag inom e-handel av baby- och barnprodukter. De har framförallt produkter för barn mellan 0 och 12 år, samt gravida.

Butiken finns främst online och de har ett lager på 75 000 kvadratmeter för att täcka alla behov för gravida, bebisar och barn. Men de har också en fysisk butik i Stockholm. Företagets mål är att utöka verksamheten till resten av Europa, för att även där erbjuda sina prisvärda produkter. En stor fördel med Jollyroom är att de också har prisgaranti på allt i utbudet.

Jollyroom kampanj

Vilka typer av rabattkoder har jollyroom.se?

Jollyroom har regelbundna kampanjer både med och utan rabattkoder. Många gånger hittar du koder på deras hemsida, vilka ger dig diverse rabatter. Tänk bara på att du enbart kan använda en kod per köp så välj det alternativ som ger dig det högsta prisavdraget.

På Jollyroom erbjuder de också prisgaranti, vilket innebär att om du hittar en vara billigare i en annan butik matchar Jollyroom det priset. På så sätt behöver du aldrig betala för mycket för en produkt. Prisgarantin måste åberopas inom sju dagar från ditt köp och gäller enbart för varor du hittar hos svenskregistrerade företag samt till deras ordinarie pris.

Utöver regelbundna rabatter har Jollyroom dessutom en outlet-butik i Göteborg. Där kan du hitta varor till kraftigt reducerade priser.

Hos oss hittar du ibland exklusiva rabattkoder som ger dig rabatt vid köp hos Jollyroom. Hur mycket du får i rabatt varierar och det handlar främst om mellan 10 och 30 % i rabatt.

Jollyroom.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Jollyroom?

När du ska använda en rabattkod på Jollyroom fyller du i koden på anvisad plats i kassan. Vanligtvis består koden av bokstäver och siffror i en specifik kombination och det är viktigt att du fyller i den korrekt. Du kan bara använda en rabattkod för varje köp.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Jollyroom?

Hur mycket du kan spara på en rabatt hos Jollyroom beror på vilken rabatt du får. Ibland hittar du rabattkoder som ger dig mellan 10 och 30 % i rabatt på ett helt köp, medan du annars kan få rabatt som gäller på utvalda varor eller produkter från specifika varumärken. Du kan spara stora pengar beroende på vad du önskar köpa. Ibland får du rabattkoder som gäller för stora inköp såsom barnvagnar och bilbarnstolar.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Jollyroom?

Du kan välja mellan flera betalalternativ som kund hos Jollyroom. Det finns möjlighet att betala direkt med ditt VISA, Mastercard och American Express. Väljer du istället att betala via Klarna kan du betala med bankkort, direktöverföring, Swish, faktura eller delbetalning. Fakturan har en förfallodag efter 30 dagar, vilket ger dig gott om tid att betala dina varor.

Vilka leveranstider har Jollyroom?

Om varorna du beställer från Jollyroom finns i lager är leveranstiden två till fyra arbetsdagar, oberoende av leveransmetod. Du kan välja leverans med Postnord till ett ombud nära dig. Men det finns också möjlighet till hemleverans med både Postnord och Budbee. När du lägger din beställning kan du se hur lång tid det beräknas ta för ditt paket att komma fram, men den exakta leveranstiden anges i din orderbekräftelse.

Jollyroom kundservice

Jollyroom erbjuder support under vardagar och du kan nå dem via telefon, chatt eller genom att skicka in ett ärende via ett formulär på hemsidan. Telefonsupporten har öppet måndag till fredag mellan klockan 09.00 och 15.00. Vill du däremot chatta med kundtjänst, kan du nå dem antingen måndagar till torsdagar från 09.00 till 16.30 samt på fredagar mellan klockan 09.00 och 15.00. De har också en sektion med vanliga frågor och svar som kan vara till hjälp.

Jollyroom rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juni 2024 för billigare shopping på jollyroom.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR