Skip to main content
Parfym.se logo png deal

Parfym.se rabattkod

parfym.se handlar du parfym billigare med en väldoftande rabattkod.

Giltiga rabattkoder på parfym.se

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Parfym.se.

Kampanjer i juni

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Parfym.se.

Parfym.se rabatt

Om Parfym.se

År 2005 grundades Parfym.se med syfte att erbjuda ett alternativ till de traditionella parfymerierna. Idén var att nå ut till fler kunder utan att tumma på kvalitet och inspiration. Att helt enkelt göra det lättare att köpa bra dofter till fördelaktiga priser. Konceptet fick snabbt genomslag och ganska snart hamnade Parfym.se på topplistan över Sveriges 100 största e-handelsbolag.

Parfym.se har ett brett sortiment med över 200 olika varumärken inom parfym, smink, hårprodukter och hudvård. Flera hundratusentals kunder handlar regelbundet på Parfym.se och de är idag en av norra Europas största internetbutiker för skönhetsprodukter. Förutom Sverige har de även en e-handel riktad mot den finska marknaden. Dessutom planerar de att lansera internetbutiker i övriga Norden och i Europeiska Unionen inom kort. Parfym.se har även öppnat en fysisk butik i Göteborg.

Parfym.se kampanj

Vilka typer av rabattkoder har parfym.se?

På Rabatthem har vi regelbundet rabattkoder som du kan använda när du handlar skönhetsprodukter på Parfym.se. Det finns både rabatter där du får ett procentuellt avdrag på dina varor och koder som ger fri frakt. Är du student och har Mecenatkort kan du också köpa parfymer och andra skönhetsprodukter till ett bra pris på Parfym.se. Förutom det tidigare nämnda har butiken också återkommande kampanjer och realisationer där de säljer delar av sitt utbud till lägre priser.

För att inte missa några erbjudanden är det bra att hålla utkik regelbundet här på Rabatthem efter rabattkoder som gäller på Parfym.se. Anmäl dig även till Parfym.se's nyhetsbrev så att du inte missar några extrapriser.

Parfym.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Parfym.se?

När du ska använda en rabattkod som finns på Rabatthem för inköp på Parfym.se är förfarandet mycket enkelt. Välj de produkter du vill handla. Gå sedan till kassan. Där finns det en ruta som du skriver rabattkoden i. Gå tillbaka till Rabatthem och klicka på rutan "visa rabattkod" för att få reda på koden. Kopiera koden som visas och klistra in den i rutan på Parfym.se. Procentsatsen blir avdragen från summan du ska betala.

Skulle du ha glömt registrera en rabattkod kan du inom två timmar från ditt köp kontakta kundtjänst så lägger de till koden manuellt.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Parfym.se?

Rabatthem har återkommande rabattkoder för inköp på Parfym.se som ger dig upp till 20 procents rabatt. Dessutom finns det koder som medför gratis frakt. Om du registrerar din e-postadress för att ta emot nyhetsbrev från Parfym.se får du 10 procents prisreducering på ditt första inköp.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Parfym.se?

Qliro är det bolag som Parfym.se använder för att sköta inbetalningar. Det innebär att du som kund har tillgång till fakturabetalning, delbetalning, kortbetalning eller direktbetalning. Faktura skickas till den e-postadress som du anger. Mot en tilläggsavgift är det även möjlig att få en papperskopia skickad till din brevlåda. Väljer du att handla på kredit kommer Qliro att ta en kreditupplysning på dig.

Vilka leveranstider har Parfym.se?

Beställer du dina produkter före klockan 14.00 skickas de samma dag. Leveranstiden är därefter en till tre dagar beroende på var i landet du bor samt vilket fraktsätt du väljer. Information om vilka valmöjligheter för frakt som du har får du reda på i kassan när du slutför din beställning. Tänk på att Parfym.se bara levererar till adresser i Sverige.

Parfym.se bjuder på frakten om du handlar för mer än 399 kronor.

Parfym.se kundservice

Om du behöver komma i kontakt med kundtjänst på Parfym.se har de en sida där du hittar svar på de vanligaste frågorna. Skulle du inte hitta informationen du söker på denna sida kan du fylla i ett formulär för att få kontakt med kundtjänst. De återkommer då till dig inom 24 timmar.

Parfym.se rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juni 2024 för billigare shopping på parfym.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR