Skip to main content
InkClub logo png deal

InkClub rabattkod

inkclub.se handlar du prylar till kontoret billigare med en smart rabattkod.

Giltiga rabattkoder på inkclub.se

Den 22 maj 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för InkClub

Kampanjer i maj

Den 22 maj 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för InkClub

InkClub rabatt

Om InkClub

Företaget startade sin resa med att sälja bläckpatroner online vid millennieskiftet. Sedan dess har företaget vuxit sig större och numera erbjuder de så mycket mer än bara bläckpatroner till skrivare. Du kan köpa allt ifrån toner, skrivare och skrivartillbehör till dammsugarpåsar, kontorsmaterial och mycket mer.

InkClub har idag över fem miljoner kunder i tio olika länder. Det faktum att de erbjuder låga priser och snabba leveranser har bidragit till att företaget vuxit sig större med åren. Olika recensioner från existerande kunder visar på att företaget håller vad de lovar gällande både kvalitet och leveranstid.

InkClub kampanj

Vilka typer av rabattkoder har InkClub?

Vanligtvis hittar du koder med en viss procent i rabatt på din beställning av bläck och toner. Du kan även hitta koder som ger dig fri frakt på din beställning. Om du är ute efter ett specifikt märke kan du med lätthet hitta rabattkoder för de stora märkena.

Något annat InkClub har är olika erbjudanden som kan ge dig till exempel en gratis hotellnatt och liknande. Det är dock inte vanligt att hitta så pass bra erbjudanden. Hos Rabatthem.se hittar du en uppdaterad lista över både koder och erbjudanden som fungerar på InkClub. Allt är kontrollerat och verifierat innan det publiceras.

InkClub.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på InkClub?

Det är väldigt lätt att använda dig av en rabattkod på www.inkclub.com. Börja med att klicka hem de produkter du är intresserad av att köpa. Gå sedan till kassan och skriv in den kod du hittat på Rabatthem.se. En ruta som efterfrågar en kampanjkod kommer automatiskt upp i kassan, du behöver inte leta efter vart du ska skriva in koden. Det är dock rekommenderat att alltid kopiera och klistra in de koder du använder dig av. På så sätt undviker du onödiga stavfel som kan leda till att du går miste om rabatten du är ute efter.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på InkClub?

Beroende på vad du är ute efter att beställa och vilken rabattkod du hittat kan du spara olika mycket. Ska du till exempel endast beställa toner och har en rabattkod som ger dig en viss procent rabatt på just toner kan du spara en mindre summa. Ska du däremot köpa en skrivare eller en dammsugare kan du spara en större summa med rätt rabattkod från oss på Rabatthem. Ibland kan det vara värt det att vänta lite med ditt inköp för att söka efter en rabattkod som låter dig spara maximalt.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på InkClub?

Du kan välja att betala direkt med antingen VISA eller Mastercard, även PayPal är ett alternativ. Om du önskar kan du även utföra en direktbetalning från ditt bankkonto med hjälp av BankID och Trustly. Du som hellre vill betala mot faktura kan använda dig av alternativet som erbjuds via Qliro. Via Qliro kan du även dela upp din betalning om du behöver.

Vilka leveranstider har InkClub?

InkClub erbjuder en rad olika leveransalternativ. I kassan kan du välja det alternativ som passar bäst för just dig. Din beställning kan levereras med Best, Schenker, Early Bird, Instabox eller PostNord. De olika alternativen erbjuder olika lång leveranstid. Var du bor påverkar även leveranstiden och de alternativ du har att välja mellan. Som mest tar det cirka 1-2 arbetsdagar innan du kan ta emot ditt paket. Du kan välja mellan hemleverans, hämta ut ditt paket hos ett ombud eller i en förvaringsbox.

InkClub kundservice

Ibland är det något som går fel och i dessa fall behöver du komma i kontakt med kundservice. För att kontakta InkClub behöver du fylla i ett formulär på deras hemsida. Där fyller du i dina uppgifter och även ditt ärende. Vanligtvis får du svar inom 24 arbetstimmar. Du kan även ringa till kundservice om du vill på telefonnummer 018 10 02 11. Deras öppettider är vardagar mellan 10.00 och 16.00.

InkClub rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i maj 2024 för billigare shopping på inkclub.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR