Skip to main content
Önskefoto.se logo png deal

Önskefoto rabattkod

onskefoto.se beställer du foton och affischer billigare med en bra rabattkod.

Giltiga rabattkoder på Önskefoto.se

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Önskefoto.

Kampanjer i juni

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Önskefoto.

Önskefoto rabatt

Om Önskefoto

Hos Önskefoto kan du framkalla bilder men också skapa fotoböcker, årsböcker, kalendrar, väggdekorationer eller andra former av produkter som är gjorda med dina fotografier som bas. Företaget erbjuder helt enkelt en tjänst som gör att du kan omvandla dina bilder till varaktiga minnen. På så vis kan du levandegöra speciella ögonblick i ditt liv.

För att skapa fotominnen kan du antingen ladda ned deras app eller sätta samman ditt album direkt på nätet. Då laddar du enkelt upp dina bilder och sparar ditt projekt online. Med hjälp av deras skaparverktyg utformar du fotoboken precis som du vill ha den. Om du önskar finns det också möjlighet att låta deras smarta assistent skapa ditt album utifrån etablerade mallar.

Verksamheten startade som ett postorderföretag för filmframkallning i Sölvesborg 1974. Som en av få verksamheter som klarade omställningen från analogt till digitalt foto är Önskefoto idag ett av Sveriges äldsta fotoföretag. 2011 köptes de upp av det Nederländska bolaget Albelli. Det är ett av Europas ledande företag inom personliga fotoprodukter och de är verksamma i Nederländerna och Sverige samt Belgien, Frankrike, Tyskland, Norge och Storbritannien.

Önskefoto kampanj

Vilka typer av rabattkoder har Önskefoto.se?

På Rabatthem hittar du rabattkoder som ger dig en procentuell rabatt antingen på valfria produkter eller specifika kategorier i deras utbud. Håll regelbundet utkik på Rabatthem för att inte missa erbjudanden och anmäl dig även till butikens nyhetsbrev så får du regelbundet besked när de har kampanjer.

Önskefoto.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Önskefoto?

Börja med att leta upp en lämplig rabattkod på Rabatthem. Gå sedan till deras hemsida på onskefoto.se och välj produkten som du vill utforma. När du är nöjd med resultatet klickar du dig vidare till kassan. Då kommer det upp en ruta där du anger din rabattkod. Beloppet som du ska betala kommer då automatiskt att räknas om.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Önskefoto?

På Rabatthem kan du både hitta rabattkoder som ger dig lägre pris på specifika produktkategorier och rabatt på Önskefotos hela utbud. De senare innebär att du betalar upp emot en fjärdedel mindre än normalpris, medan du med riktade kampanjer kan köpa produkten till ungefär halva priset. Om du anmäler dig till nyhetsbrevet får du dessutom 50 kronor i rabatt på din nästa beställning.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Önskefoto?

Du kan betala på tre olika sätt för de personliga fotoprodukter som du handlar. Antingen använder du betalkort som har Visa, Mastercard eller American Express, PayPal eller så betalar du via Klarna faktura. Väljer du faktura är det Klarnas villkor som gäller.

Vilka leveranstider har Önskefoto?

Efter att du har skapat din produkt och Önskefoto mottagit din betalning tar det dem några vardagar att producera varan. Därefter skickar de produkten till dig. Transporten tar fem dagar om du bor söder om Uppsala och sex dagar för dig som bor norr om staden.

Beroende på vilken vara du köper skiljer sig produktionstiden åt. Fotoböcker och väggdekorationer tar fyra vardagar att tillverka medan fotokort, fotokalender och bilder tar tre dagar. Fotomuggar behöver de endast två dagar för att slutföra. Om du beställer flera produkter på samma gång bestäms produktionstiden av den vara som tar längst tid att tillverka.

Önskefoto kundservice

Du kommer i kontakt med Önskefotos kundtjänst via mejl, telefon eller chatt. Telefon och chatt har öppet måndag till torsdag mellan klockan 09.00 och 17.30 samt på fredagar mellan klockan 09.00 och 16.00. Skickar du ett mejl svarar de inom två arbetsdagar. Du kan också få kontakt via sociala medier som Facebook och Twitter. Supporten återkopplar då inom en vardag. För övrigt har de en sida på hemsidan där de ger svar på vanliga frågor.

Önskefoto rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juni 2024 för billigare shopping på onskefoto.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR