Skip to main content
Tretti.se logo png deal

Tretti.se rabattkod

tretti.se handlar du vitvaror, maskiner och teknik billigare med en schysst rabattkod.

Giltiga rabattkoder på tretti.se

Den 14 juli 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Tretti.

Kampanjer i juli

Den 14 juli 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Tretti.

Tretti rabatt

Kort om Tretti.se

Vitvaror och hushållsapparater hittar du på Tretti.se. Företaget har faktiskt Nordens största sortiment av kylar, frysar, tvättmaskiner och andra större hushållsapparater. Så det är stor sannolikhet att du hittar det märke eller den produkt som du söker efter.

Tretti.se är ett danskt företag. Men det var i Sverige som företaget grundades. Det skedde 2004. Fem år senare startade de en e-handel och fysisk butik i Danmark, och efter ytterligare två år kunde även norrmän och finländare handla vitvaror från Tretti. Den första fysiska butiken i Sverige öppnade de i Malmö 2020. Planen är att i framtiden öppna ytterligare affärslokaler över hela landet.

Sedan 2017 är Tretti.se ägt av den danska koncernen WhiteAway Group A/S. Kontor och lager ligger i Danmark från vilket produkter blir skickade till hela norden.

Tretti kampanj

Vilka typer av rabattkoder har tretti.se?

På Rabatthem hittar du rabattkoder som antingen ger dig en procentuell rabatt eller ett fast belopp i avdrag på produkter hos Tretti.se. Förutom de koderna har företaget också regelbundna realisationer och kampanjer som du kan ta del av.

Som prenumerant på nyhetsbrevet kan du också få unika erbjudanden från företaget.

Tretti.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Tretti.se?

Börja med att leta upp en lämplig rabattkod på Rabatthems hemsida. Kopiera koden och gå därefter till Tretti.se. Välj ut den produkt som du vill köpa. Klicka dig fram till kassan. Där kommer du få en fråga om du har en rabattkod. Markera rutan så kommer det upp en annan ruta där du klistrar in rabattkoden. Rabattsumman kommer då att dras av från summan som du ska betala.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Tretti.se?

De rabattkoder som du hittar på Rabatthem ger dig vanligtvis en ganska hög procentuell rabatt på valfria produkter. Ibland kan du även hitta erbjudanden som ger dig ett utvalt antal hundralappar i rabatt på produkter i en viss kategori eller på ett valfritt köp.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Tretti.se?

För att betala de varor som du handlar på Tretti.se kan du välja mellan följande alternativ: betalkorten VISA eller Mastercard, direktbetalning via din internetbank, bankgiro, faktura eller delbetalning. De två sista alternativen är administrerade av Qliro. Oavsett vilken betalform du väljer dras beloppet från ditt konto först när varorna skickas från säljaren.

Vilka leveranstider har Tretti.se?

Varor som du har handlat på Tretti.se kommer hem till dig efter en till tre dagar om produkterna finns på deras lager. I annat fall kan det ta mellan fyra och tio arbetsdagar. Det är när produkten skickas från tillverkaren. Om det står att varan som du vill köpa är restnoterad betyder det att den inte finns i lager hos tillverkaren. Hur lång leveranstid som då gäller får du reda på när du slutför beställningen.

När du beställer tilläggstjänster såsom att få varan uppburen och/eller installerad får du räkna med en leveranstid på mellan åtta och fjorton dagar. Samma leveranstid gäller om du vill att Tretti.se ska frakta bort dina gamla vitvaror.

För att de ska kunna leverera hem till dig måste det finnas en framkomlig väg till din bostad. Det innebär att Tretti.se inte transporterar till öar utan fast bro eller vägförbindelser. Då levereras varan till färjeterminalens godsmottagning på fastlandet så får du själv sörja för den vidare transporten till ön där du bor.

Tretti.se kundservice

Om du vill komma i kontakt med kundtjänst på Tretti.se kan du ringa eller skicka ett mejl. De har öppet måndag till torsdag klockan 08.30 till 21.00. På fredagar är öppettiderna från klockan 08.30 till 16.00 samt på lördag och söndag mellan klockan 12.00 och 17.00.

På deras hemsida hittar du också en blogg som ger dig svar på de vanligaste förekommande frågorna.

Tretti rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juli 2024 för billigare shopping på tretti.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR