Skip to main content
dackonline.se logo png deal

Däck Online rabattkod

dackonline.se handlar du däck och fälgar billigare med en fantastisk rabattkod.

Giltiga rabattkoder på dackonline.se

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Däck Online

Kampanjer i juni

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Däck Online

Däckonline rabatt

Kort om Däckonline

På Däckonline hittar du däck och fälgar till nästan alla slags rullande fordon. Förutom till personbilar har de däck till cyklar, motorcyklar, veteranbilar samt bussar och lastbilar. Du kan hitta de flesta kända däckmärkena i butiken som Dunlop, Continental, Pirelli, Bridgestone, Michelin, Nokian, Hankook och Goodyear. Utöver de här stora märkena har Däckonline också produkter från nya och mindre kända däckproducenter.

När du handlar på dackonline.se hittar du rätt däck antingen genom att uppge däckens storlek eller detaljer om din bil såsom märke och årsmodell. Du kan även skriva in bilens registreringsnummer. Då hämtas uppgifterna automatiskt.

Om du vill kan du beställa tid för montering samtidigt som du köper dina däck. Däckonline har nämligen avtal med mer än 1 300 olika verkstäder som är spridda i hela landet. Då ber du att få däcken skickade direkt till däckverkstaden. Om du hellre vill göra jobbet själv begär du att få däcken hemskickade eller till närmsta ombud.

Däckonline startade sin e-handelsförsäljning i Sverige år 2000. Nätbutiken är ägd av det tyska företaget Delticom, vilka är ledande i Europa när det gäller återförsäljning av däck och fälgar till privatpersoner och företag. Huvudkontoret ligger i Hannover och försäljningen sker via hundratals e-handelsbutiker i många länder.

Däckonline kampanj

Vilka typer av rabattkoder har dackonline.se?

De rabattkoder som du hittar på Rabatthem ger dig oftast en fast summa i avdrag när du handlar en bestämd produkt eller att du får rabatt med en viss procent. Det finns också erbjudanden som ger dig gratis frakt.

dackonline.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Däckonline?

Leta upp en lämplig rabattkod på Rabatthems hemsida. Gå sedan in på Dackonline.se och beställ de däck som du vill köpa. Lägg däcken i varukorgen och klicka dig vidare till kassan. Där blir du ombedd att logga in på ditt konto om du har ett sedan tidigare, annars får du uppge kontakt- och fakturaadress genom att skriva in det i ett formulär. I nästa steg anger du betaluppgifter och kan då skriva in din rabattkod. I och med det dras rabattsumman av från priset du ska betala.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Däckonline?

Rabatthem har rabattkoder som ger dig möjlighet att kunna köpa dina däck till ett lägre pris. Genom att utnyttja de här koderna kan du spara några procent eller få dra av en fast summa på några hundra kronor från priset på däcken. Med erbjudanden som ger gratis frakt sparar du också rejält med pengar.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Däckonline?

Du betalar dina däck antingen med betalkort som VISA, Mastercard eller American Express. Vill du hellre betala mot faktura eller genom en direktöverföring från din internetbank går det också bra. Du kan även använda PayPal. Fakturor sköts av Trustly Group AB så det är deras villkor som gäller angående fakturaavgift och eventuell kreditkoll.

Vilka leveranstider har Däckonline?

Leveranstiden för kompletta hjul, det vill säga däck inklusive fälg, är sju till fjorton dagar. När du beställer på fredag, lördag eller söndag effektueras din order först nästkommande måndag. Du kan antingen välja att få däcken skickade till en adress, till exempel din bostad eller däckverkstaden, alternativt hämta dem hos ett ombud. Beställer du till en privatadress tar de ut en logistikavgift även om frakten är gratis.

Om du råkar beställa fel däck har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka däcken utan extra kostnad.

Däckonline kundservice

Behöver du få kontakt med kundtjänst kan du ringa, skicka mejl eller fylla i ett kontaktformulär. Företagets telefontider är måndag till fredag från klockan 07.00 till 22.00. På hemsidan hittar du också svar på frågor som handlar om hur du köper däck och deras erbjudanden. Du kan även få hjälp med din beställning och få reda på status för leverans. Vidare hittar du information om hur du beställer däckmontering.

Däckonline rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juni 2024 för billigare shopping på dackonline.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR