Skip to main content
Meds logo png deal

Meds rabattkod

meds.se handlar du apoteksvaror och medicin billigare med en giltig rabattkod.

Giltiga rabattkoder på meds.se

Den 22 maj 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Meds

Kampanjer i maj

Den 22 maj 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Meds

Meds rabatt

Kort om Meds

På nätapoteket Meds kan du handla både receptbelagda läkemedel och receptfria mediciner online, till dig själv, din familj och dina husdjur. Dessutom har Meds ett stort utbud av skönhetsprodukter, vitamintillskott och mat. När det gäller mat ligger tonvikten på produkter som är både hälsosamma och goda.

Meds är ett fullskaligt online-apotek som har tillstånd från Läkemedelsverket att sälja mediciner. Företaget lanserades 2018 av tre personer som har lång erfarenhet av apoteksbranschen och e-handel. Meds har sin bas i Stockholm men har inga fysiska butiker. Deras lager ligger i Västberga.

Meds kampanj

Vilka typer av rabattkoder har Meds?

På Rabatthem hittar du olika rabattkoder som du kan använda på Meds. Det vanligaste när du använder dem är att du får ett procentuellt avdrag på inköpta varor. Kom ihåg att du inte kan använda rabattkoder för att köpa receptbelagda mediciner. Dessutom är det bara möjligt att använda en rabattkod åt gången.

Första gången du handlar på Meds registrerar du din e-postadress. Du får därefter online-apotekets nyhetsbrev skickat till dig. Där informerar de om olika kampanjer och erbjudanden. Håll även regelbundet utkik på Rabatthem för att vara säker på att hitta de bästa rabattkoderna att utnyttja när du handlar på Meds.

Meds.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Meds?

När du valt dina produkter och befinner dig i kassan kommer det upp en fråga om du har rabattkod eller värdebevis. Klicka på texten. Då syns en ruta där du skriver in den rabattkod som du har hämtat på Rabatthems hemsida. Tryck därefter på "använd värdebevis" så kommer rabatten dras av från slutsumman. Kom ihåg att du måste använda rabattkoderna innan giltighetsperioden går ut.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Meds?

De rabattkoder som du hittar på Rabatthem ger dig oftast upp till 50 % rabatt på Meds utbud. Ibland förekommer det dock att Meds har utförsäljningar. Då kan du få så mycket som 80 % rabatt på utvalda produkter. I vissa fall krävs det att du handlar över ett visst belopp för att kunna ta del av rabatten.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Meds?

För att betala de produkter som du handlat på Meds finns det fyra alternativ att välja på. Du kan antingen betala med kort. Meds accepterar VISA, Mastercard, Eurocard och American Express. Om du föredrar att göra en direktbetalning måste du först registrera dig på Klarna. När du sedan ska betala legitimerar du dig med mobilt BankID.

Vill du hellre få en faktura eller dela upp dina betalningar går det också bra. Även den servicen administreras av Klarna. Väljer du något av de två sista alternativen kan Klarna komma att begära ut en kreditupplysning.

Vilka leveranstider har Meds?

I kassan anger du ditt postnummer och får då reda på hur lång leveranstid det är för den eller de produkter som du köper. Finns produkten i lager är leveranstiden vanligtvis två till tre dagar. Om du betalar en tilläggsavgift får du ditt paket inom en till två dagar. Bor du i centrala Stockholm är det till och med möjligt att få medicinen levererad inom en timme efter att du har gjort din beställning.

När du anger ditt postnummer kommer du också få olika leveransalternativ att välja på. Det finns möjlighet att få paket skickat till antingen ett ombud eller direkt till din brevlåda. Beroende på vilket leveranssätt du väljer betalar du olika fraktavgifter.

Meds kundservice

På Meds hemsida hittar du en sida med frågor och svar. Finner du inte informationen du söker på denna sida, har du möjlighet att kontakta Meds kundtjänst. Du kan antingen ringa, mejla eller chatta med Meds mellan klockan 08.00 och 22.00 alla dagar i veckan.

Meds rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i maj 2024 för billigare shopping på meds.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR