Skip to main content
Viaplay logo png deal

Viaplay rabattkod

viaplay.se streamar du filmer, underhållning, sport och serier billigare med en bra rabattkod.

Giltiga rabattkoder på viaplay.se

Den 22 maj 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Viaplay.

Kampanjer i maj

Den 22 maj 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Viaplay.

Viaplay rabatt

Om Viaplay

Om du vill se på TV-program, filmer eller sportevenemang som inte ingår i den vanliga TV-tablån kan du streama eller hyra från Viaplay. Det är den näst största streamingtjänsten i Sverige. Hos dem hittar du ett stort utbud av filmer och serier för både barn och vuxna, liksom massor av sport. De har bland annat rättigheter att visa UEFA Europa League och Premier League. Sedan 2016 producerar Viaplay även egna serier och filmer.

Företaget är en del Nordic Entertainment Group. Det är ett svenskt medieföretag med säte i Stockholm som är verksamma på den nordiska marknaden. Fram till 2018 ingick de i Modern Times Group AB men blev därefter ett separat företag. Förutom Viaplay har Nordic Entertainment Group även Viafree som är en reklamfinansierad streamingtjänst, reklamfinansierade TV- och radiokanaler, till exempel TV3 och RIX FM, betal-TV samt produktionsbolaget Viaplay Studios.

Viaplay kampanj

Vilka typer av rabattkoder har viaplay.se?

Det finns rabattkoder på Rabatthem som ger dig olika slags avdrag på Viaplays tjänster. Du kan få hyra filmer till lägre priser eller prova streamingtjänsten gratis under en begränsad tidsperiod. Det finns också erbjudanden som gör att du kan få abonnera på ett specifikt programpaket till ett lägre månadspris. Håll regelbundet utkik på Rabatthem så hittar du fördelaktiga rabatter på Viaplay.

Viaplay.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Viaplay?

När du ska utnyttja en rabattkod som du hämtat på Rabatthem för att teckna ett abonnemang gör du följande sätt. Kopiera koden och gå till viaplay.se/redeem. Där får du möjlighet att klistra in koden. Tryck sedan på fortsätt och följ instruktionerna. Kom ihåg att kontrollera att rabatten är avdragen innan du godkänner betalningen.

Om du vill använda en rabattkod för att hyra en film loggar du in på Viaplay. Har du inte ett konto skapar du ett först. Klicka därefter på rubriken "Hyr & köp". Välj filmen som du vill se och markera därefter rutan "Hyr för x kronor". När du sedan bekräftar ditt val får du möjlighet att skriva in den rabattkod som du har hämtat på Rabatthem.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Viaplay?

På Rabatthem hittar du rabattkoder som kan innebära att du bara behöver betala halva priset den första månaden i och med att du får en gratis provperiod. En annan variant på samma slags rabatt är att du betalar en tredjedel mindre genom att du endast debiteras för två månader men har tillgång till tre. Det finns också erbjudanden som ger dig några procents avdrag per månad när du tecknar abonnemang på ett programpaket.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Viaplay?

Du betalar för de program eller paket som du köper på Viaplay med betalkort som VISA eller Mastercard. Om du föredrar att inte behöva dela din bank- eller kortuppgifter med någon annan än din internetbank har du också möjlighet att göra en direktöverföring från din bankkonto med hjälp av Klarna Direkt. På så vis slipper du också riskera att missa betalningen om du abonnerar på en tjänst och kortets giltighetstid löper ut.

Vilka leveranstider har Viaplay?

I och med att Viaplay är en streamingtjänst kan du börja titta på programmen så snart du har betalat för produkten. Det du vill se streamas eller sänds i realtid och behöver därför inte laddas ned. Du måste dock försäkra dig om att din dator eller mediaspelare uppfyller systemkraven och är rätt inställd. Dessutom behöver du internet med minst 10 Mbit/s kapacitet.

Viaplay kundservice

På företagets hemsida får du svar på vanligt förekommande frågor. Är informationen du finner där inte tillräcklig kan du kontakta Viaplay via mejl, chatt eller Facebook Messenger. Om du vill använda de två sista alternativen är de tillgängliga mellan klockan 10.00 och 22.00 varje dag.

Viaplay rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i maj 2024 för billigare shopping på viaplay.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR