Skip to main content
Hellofresh logo png deal

Hellofresh rabattkod

hellofresh.se handlar du mat och matkassar billigare med en smarrig rabattkod.

Giltiga rabattkoder på hellofresh.se

Den 17 april 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Hellofresh

 

Kampanjer i april

Den 17 april 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Hellofresh

 
Hellofresh rabatt

Om Hellofresh

Bolaget är ett aktiebolag som grundades 2011, men det var först 2019 som det blev tillgängligt för svenska kunder. Det är ett världsomfattande matkasseföretag som har sitt huvudkontor i Berlin, Tyskland. Bolagets rörelse går ut på att utveckla, producera och marknadsföra livsmedelsprodukter. De erbjuder även nyttig information om matlagning, matkonsumtion och recept för att göra det lättare för människor att påverka sättet vi äter, till det bättre.

Genom att leverera ingredienser och livsmedel i exakta mått minskar matsvinnet, eftersom ingenting går till spillo. Måltiderna är beräknade att kosta från 47 kronor per portion.

Matkassen Hellofresh tillhandahåller levereras direkt hem till dörren. Det som gör dem unika till skillnad från konkurrenter är att du kan välja att hoppa över en period i din prenumeration, när du vill. De har inga bindande prenumerationer, vilket gör att du också säga upp den när du vill.

Hellofresh kampanj

Vilka typer av rabattkoder har Hellofresh?

Matkassen Hellofresh kan erbjuda många olika rabattkoder. Framförallt får du rabatt på dina första matkassar, när du påbörjar en ny prenumeration. Dessa rabattkoder kan du ta del av på deras egen hemsida, via reklamsidor eller genom att prenumerera på deras egna nyhetsbrev. Du kan givetvis även hitta aktiva rabattkoder hos oss på Rabatthem.se.

Som ny kund kan du bland annat få upp till 965 kronor rabatt på dina fyra första matkassar eller 270 kronor rabatt när du registrerar dig till deras nyhetsbrev. Om du är student kan du också tillhandahålla studentrabatter hos Hellofresh med Student Beans.

Hellofresh.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Hellofresh?

Att registrera rabattkoder på Hellofresh är enkelt. När du hittat den rabattkupong du vill använda här på Rabatthem.se börjar du med att klicka i de matkassar du vill beställa. När du sedan klickar dig vidare till kassan kommer du att se en grön ikon där det står "ange rabattkod". Här fyller du i din aktuella rabattkod och klickar sedan på "lös in" för att aktivera den.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Hellofresh?

Du kan spara väldigt mycket pengar på att använda en Hellofresh rabattkod. De har oftast erbjudanden som gör att du kan spara upp till 965 kronor på dina fyra första matkassar. Notera att exakt hur mycket rabatt just du får beror på vilka matkassar du beställer.

Ibland har vi på Rabatthem.se exklusiva rabattkoder du kan använda hos Hellofresh, hur mycket pengar du sparar varierar.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Hellofresh?

På Hellofresh kan du betala på flera olika sätt. Dels kan du välja att betala med betal- och kreditkort. De som är godkända är i dagsläget VISA och Mastercard. Du kan också välja att betala med Paypal.

De erbjuder dessutom betalningar med faktura via Klarna. För att använda den betalningsmetoden behöver du dock först genomgå en kreditprövning via Klarna och bli godkänd för att få handla på faktura.

Vilka leveranstider har Hellofresh?

Leveranstiden hos Hellofresh kan skilja sig lite åt. I Göteborg, Stockholm och Malmö levereras matkassarna på söndagar mellan klockan 12.00 och 21.00 samt måndag till onsdag främst mellan 17.00 och 22.00. I andra delar av Sverige sker leveransen på dagtid mellan 07.00 och 1800.

På många platser i Sverige kan du själv välja när du vill få kassen levererad, vilket gör att du kan välja att få kassen när du vet att du kommer att vara hemma.

För att få din matkasse i tid bör du beställa den 5-7 dagar innan du vill ha den levererad. Om du vill veta hur det går för din leverans kan du spåra den med hjälp av spårningslänken som skickas till dig via SMS.

Hellofresh kundservice

Du kan kontakta företaget på e-postadresssen Hej@Hellofresh.se eller via telefon. Det finns också möjlighet att besöka deras hemsida och chatta med deras chat-bot. Det är deras virtuella robot som ger dig svar på de vanligaste frågorna. På deras hemsida kan du också rapportera eventuella fel i recepten eller framföra klagomål på ingredienserna.

Hellofresh rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i april 2024 för billigare shopping på hellofresh.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR