Skip to main content
Ellos logo png deal

Ellos rabattkod

ellos.se handlar du kläder, inredning och möbler billigare med en bra rabattkod.

Giltiga rabattkoder på ellos.se

Den 22 maj 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Ellos

Kampanjer i maj

Den 22 maj 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Ellos

Ellos rabatt

Kort om Ellos

Som ett av de traditionella postorderföretagen i Sverige har Ellos lång erfarenhet av distanshandel redan innan internet ens existerade. Varumärket är välkänt och har funnits ända sedan 1947.

1995 gjorde Ellos sin debut inom handeln på internet. Det dröjde dock nästan ett decennium innan de helt frångick postorderformatet. Först på hösten 2004 gav Ellos ut sin sista katalog och satsade därefter helt på e-handel.

Medan andra företag inte klarade övergången så bra har Ellos däremot utvecklats till ett av de ledande företagen inom e-handel i Norden, gällande såväl mode som hem och skönhet. Det har bland annat ett stort utbud av kläder till damer, herrar och barn. Dessutom har Ellos sedan 2020 en inriktning mot hållbarhet som syftar till att deras produkter ska vara producerade på ett socialt och ekologiskt hållbart vis.

Ellos kampanj

Vilka typer av rabattkoder har ellos.se?

Genom att registrera ett konto på Ellos kan du ta del av flera fördelaktiga kampanjer och rabatter. Vidare finns det ofta olika rabattkoder som du kan utnyttja för att få nedsatta priser eller fri frakt. Ellos har dessutom outlet och deals där de säljer kläder, inredningsdetaljer och skönhetsprodukter billigare.

I samband med olika högtider och andra anledningar till realisation eller kampanjer kan du också göra bra fynd hos Ellos. Det kan till exempel handla om mellandagsrea, sommarrea, Black Friday Rea och liknande. Om du befinner dig i närheten av Borås finns det också möjlighet att handla direkt i den fysiska outlet-butik som Ellos ibland öppnar. Ellos har faktiskt också två fysiska butiker för heminredning, varav den ena ligger i Göteborg och den andra i Kristianstad.

ellos.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Ellos?

För att få ett lägre pris när du använder rabattkoder anger du koden på anvisad plats innan du slutför betalningen. Då drar Ellos av rabattsumman från priset. Under kampanjer och reor är priset redan sänkt på sidan där produkten är presenterad. Eftersom du också kan se originalpriset är det enkelt att förstå hur mycket du sparar.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Ellos?

När du använder rabattkoder på Ellos kan du spara mellan 20 och 50 %. I samband med olika reor kan du spara så mycket som 70 % på utvalda produkter. Ellos deals och outletförsäljningar ger dig också många möjligheter att fynda till bra priser.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Ellos?

När du handlar på Ellos kan du använda dig av tre olika betalningsalternativ. De erbjuder möjlighet att betala via faktura, delbetalning eller kort. Handlar du på faktura skickas den i mitten på månaden efter det datum du gjort ditt inköp. Fördelen med det här alternativet är att du kan prova kläderna innan du behöver betala. Vid delbetalning väljer du själv hur mycket du vill betala varje månad. Förutom priset på varorna du handlat tillkommer ränta och eventuella avgifter.

Om du väljer faktura eller delbetalning som alternativ tar Ellos alltid en kreditupplysning. Med kortbetalning behövs ingen kreditupplysning eftersom du betalar direkt med antingen VISA eller Mastercard.

Vilka leveranstider har Ellos?

Normalt levererar Ellos dina varor inom två till fyra vardagar till det ombud du valt. Du kan dock välja tilläggstjänster som gör att du kan få dina varor snabbare eller levererade direkt till hemmet. Väljer du Ellos normala leveransmetod är frakten gratis vid inköp för över 499 kronor.

När det du köper är skrymmande finns det möjlighet att välja hemleverans som utförs antingen av Postnord eller Bring. Väljer du något av de alternativen bestämmer du själv datum och tidpunkt för leverans.

Ellos kundservice

Om du har frågor till Ellos kundservice finns det en sida där du kan få svar på olika frågor. Är det så att du inte hittar den information du söker på sidan för vanliga frågor och svar finns det möjlighet att komma i kontakt med Ellos kundservice via telefon eller genom att skicka ett mejl.

Ellos rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i maj 2024 för billigare shopping på ellos.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR