Skip to main content
Mathem.se logo png deal

Mathem.se rabattkod

mathem.se handlar du matvaror billigare med en rykande färsk rabattkod.

Giltiga rabattkoder på mathem.se

Den 13 juli 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Mathem.se

Kampanjer i juli

Den 13 juli 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Mathem.se

Mathem rabatt

Kort om Mathem

Mathem är en matbutik på nätet som kan leverera till cirka 50 % av Sveriges alla hushåll. Du kan enkelt se om ditt postnummer är inkluderat genom att fylla i det på sajten. I sortimentet finns tusentals varor inklusive frukt & grönt, mejeri och hygienartiklar. Du kan även hitta receptfria läkemedel i samarbete med Kronans Apotek.

Idag är Mathem Sveriges ledande butik för att handla mat på nätet. De har över 2 500 anställda och äger hela produktionskedjan själva. Du kan antingen handla direkt på deras hemsida eller ladda ner appen. När du har lagt din beställning kan du följa den hela vägen.

Hos Mathem hittar du inte bara produkter, du får även tips om recept och hur du kan planera din veckomeny. De lägger stor fokus på grön mat och gröna recept vilket ligger helt rätt i tiden.

Mathem kampanj

Vilka typer av rabattkoder har mathem.se?

Som ny kund hos Mathem får du just nu 150 kronor rabatt, vilket dras av i kassan och du behöver bara ange koden som uppges på förstasidan.

Du kan alltid titta in hos oss på Rabatthem för att se om vi har några aktuella koder för Mathem. Normalt så får du en viss procent rabatt på hela ditt köp. Denna summa blir avdragen i kassan innan du slutför ditt köp.

Mathem har även en fyndhörna där du kan hitta varor till kraftigt nedsatta priser. Det kan till exempel handla om livsmedel med kort datum eller skadade förpackningar. Det framgår alltid hur mycket de är prissänkta när du lägger dem i varukorgen.

Mathem.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Mathem.se?

Om en vara redan är nedsatt behöver du inte göra något extra. Då lägger du bara den i din korg och går vidare till kassan när du är klar.

När du har en rabattkod från oss på Rabatthem eller från Mathem själva lägger du in den i kassan. Det finns ett särskilt fält där du fyller i koden. Var noga med att koden verkligen går in innan du klickar dig vidare till betalning.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Mathem?

Det varierar beroende på vilken typ av rabattkod du har. Här på Rabatthem gör vi alltid vårt bästa för att ge dig de bästa och mest fördelaktiga erbjudandena. Den vanligaste typen av rabattkod är en viss procent på hela ditt köp. Titta in ofta på vår hemsida för att inte gå minste om några aktuella erbjudanden.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Mathem.se?

Du betalar din mat på hemsidan och kan välja mellan flera olika alternativ. Det första är kort där alternativen är VISA, Mastercard och American Express.

Du kan även betala mot faktura och då via Klarna. Det förutsätter att du går igenom den kreditkontroll som görs vid köpet. Om du köper mot faktura måste varorna levereras till din folkbokföringsadress.

Sista alternativet är presentkort. Det går inte dela upp summan över flera köp utan presentkortet går endast att använda en gång. Du behöver dessutom välja kort eller faktura som betalningsmetod.

Vilka leveranstider har Mathem?

Normalt får du matvarorna levererade dagen efter din beställning, men det beror lite på var du bor. Under leveransdagen kommer du få ett sms med ungefärlig tidpunkt. Leveranstiden kan bli justerad under dagen på grund av trafik eller andra yttre omständigheter, men du kan alltid följa din leverans i realtid.

Mathem kundservice

Om du vill kontakta kundtjänsten kan du antingen ringa eller chatta med dem. Både chatten och telefonlinjen är öppen alla dagar i veckan. Chatten är öppen varje dag fram till 23.00.

På hemsidan finns även en utförlig FAQ med svar på alla de vanligaste frågorna. Här kan du titta innan du kontaktar kundtjänsten.

Mathem rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juli 2024 för billigare shopping på mathem.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR