Skip to main content
Netonnet logo png deal

Netonnet rabattkod

netonnet.se handlar du teknik och prylar billigare med en bra rabattkod.

Giltiga rabattkoder på netonnet.se

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för NetOnNet.

Kampanjer i juni

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för NetOnNet.

Netonnet rabatt

Kort om NetOnNet

Den 10 mars 1999 öppnade NetOnNet med affärsidén att sälja hemelektronik till billiga priser. Butiken fanns endast online och erbjöd produkter direkt från lagerhyllan. På så sätt lyckades de hålla lägre priser än de flesta andra butiker. År 2001 kompletterades onlinebutiken med lagershoppar där de erbjuder samma låga priser som online.

Oavsett om du är ute efter en ny TV, dator, mobiltelefon eller någon annan hemelektronik kan du hitta det i butiken. NetOnNet har säljer många kända varumärken, men har också tagit fram ett egna varumärke vilket blivit populärt.

Netonnet kampanj

Vilka typer av rabattkoder har netonnet.se?

Hos Rabatthem.se kan du hitta en uppdaterad lista med de erbjudanden och rabattkoder som NetOnNet erbjuder. Vi ser till att alla koder är kontrollerade och verifierade innan de publiceras. Du kan hitta koder som ger dig rabatt på specifika märken eller produktkategorier, men även alternativ som ger dig en viss procent rabatt på hela ditt köp. Du får till exempel tillgång till en mycket bra rabattkod om du registrerar dig för deras nyhetsbrev.

Netonnet.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på NetOnNet?

Det är väldigt enkelt att använda dig av en rabattkod på NetOnNet. Börja med att klicka hem de produkter du vill beställa, gå sedan vidare till kassan och klicka dig vidare tills det kommer upp en ruta som efterfrågar en rabattkod. Det är alltid bäst att kopiera och klistra in de koder du hittar här på Rabatthem. På så sätt undviker du onödiga stavfel som kan leda till att du går miste om rabatten.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på NetOnNet?

Summan du kan spara beror på vad du beställer och vilken rabattkod du använder för ditt köp. Hos NetOnNet är det möjligt att spara maximalt eftersom de erbjuder så pass bra priser. Med en bra kod från Rabatthem ser du till att du kan spara på alla dina inköp.

Du som är ute efter ett specifikt märke eller en specifik produkt kan spara mycket genom att invänta rätt rabattkod. På Rabatthem.se kan du hitta koder som fungerar på hushållsprodukter, hörlurar och mycket mer.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på NetOnNet?

NetOnNet erbjuder flera olika betalningsalternativ. Du kan välja att göra en direktbetalning med VISA eller Mastercard, men det är även möjligt att utföra en direktbetalning med hjälp av Swish. Du som föredrar att betala mot faktura har även det som alternativ, de erbjuder dig att betala mot faktura med 60 dagars betalningstid. I lagershopparna går det att betala med kort, Swish eller kontanter.

Vilka leveranstider har Netonnet?

Hos NetOnNet erbjuder de flera olika leveransalternativ för dig som kund att välja mellan. I kassan kommer dessa alternativ upp och du kan själv välja vilket du anser är fördelaktigast för dig.

Vanligtvis levereras de allra flesta beställningar med PostNord. En gratis hemleverans eller leverans till ombud tar cirka 3-4 arbetsdagar och en expressleverans tar cirka 1-2 arbetsdagar. Ha i åtanke att det tillkommer en extra kostnad för expressleverans.

Du kan även välja leverans med Instabox och Best. Dessa alternativ är dock inte möjliga i hela Sverige utan endast i vissa städer. Du som har möjlighet kan välja att hämta ut din beställning i närmaste lagershop. En avisering via sms skickas ut så snart du kan hämta ditt paket i butiken.

NetOnNet kundservice

I hörnet av NetOnNets hemsida hittar du en chattruta där du kan ställa enkla frågor till en chatbot. Om du har ett brådskande ärende kan du ringa till företagets kundtjänst på telefonnummer 033-488 488. Deras telefontider är vardagar mellan 9.00 och 17.00. Via ett formulär på hemsidan kan du komma i kontakt med dem via mejl om du så önskar. Fyll i formuläret med dina uppgifter och ditt ärende så kontaktar personalen dig så snart som möjligt.

Netonnet rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juni 2024 för billigare shopping på netonnet.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR