Skip to main content
Soffadirekt logo png deal

Soffadirekt rabattkod

soffadirekt.se handlar du soffor och inredning billigare med en fantastisk rabattkod.

Giltiga rabattkoder på soffadirekt.se

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Soffadirekt.

Kampanjer i juni

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Soffadirekt.

Soffadirekt rabatt

Om Soffadirekt

På SoffaDirekt handlar du soffor, sängar, stoppmöbler och andra inredningsprodukter såsom belysning och mattor. Du kan faktiskt hitta saker till hemmets alla rum i deras e-handelsbutik.

Det specifika med deras affärsidé är att du handlar direkt från tillverkaren. Därmed slipper du mellanhänder som gör att priset blir högre. Således har du möjlighet att köpa kvalitetsprodukter till relevanta priser.

Butiken har sin tillverkning i Baltikum och ett svenskt kontor i Norrköping som sköter beställningar och hemsida. E-handelsbutiken startade 2012. Tidigare sålde de till möbelkedjor i Sverige och Europa. Eftersom de vill kunna erbjuda möbler av hög kvalitet som står i relation till priset du betalar valde SoffaDirekt att erbjuda slutkonsumenten möjlighet att köpa direkt från fabrik. Deras affärsidé är alltså att designa, producera och sälja möbler till dig som ska använda produkterna. Det gör att de kan hålla marknadens bästa priser.

I Norrköping finns även en möbeloutlet. Där säljer de möbler som är fullt funktionsdugliga men som kan ha en skönhetsskavank eller har använts i fotosammanhang och därför säljs till ett rabatterat pris. Det gör att du kan hitta riktigt bra fynd. Outleten har öppet på tisdagar klockan 12.00 till 18.00 och på torsdagar klockan 12.00 till 16.00.

Soffadirekt kampanj

Vilka typer av rabattkoder har soffadirekt.se?

På Rabatthem hittar du rabattkoder som ger dig ett procentuellt avdrag på möbler och andra inredningsprodukter du handlar på SoffaDirekt. Rabattkampanjerna gäller specifika produktkategorier. Så håll utkik ofta på Rabatthem för att hitta en rabattkupong till den möbel du önskar köpa. Du kan också anmäla dig till nyhetsbrevet på deras hemsida för att få regelbunden information om extraerbjudanden.

Soffadirekt.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Soffadirekt?

När du har bestämt dig för vilken produkt du vill köpa klickar du dig vidare till kassan. Där finns en rubrik som heter "Fyll i värdekod". Tryck på den så kommer det upp en ruta där du skriver in rabattkoden som du har hämtat på Rabatthems hemsida. Rabattsumman kommer då att dras av från priset som du ska betala.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Soffadirekt?

De rabattkuponger som du hittar på Rabatthem ger dig avdrag med mist en tiondel av priset. Du kan dock även finna erbjudanden där du kan dra av mer än hälften av priset om du köper en vara från en specifik produktkategori i SoffaDirekts utbud.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Soffadirekt?

För att administrera betalningar används företaget Qliro. Det innebär att du som kund kan välja mellan följande betalningsalternativ: betalkort, banköverföring från internetbank, faktura, delbetalning eller köp nu och betala senare. Eventuella fakturaavgifter och kreditkoll sker enligt Qliros normala rutiner.

Vilka leveranstider har Soffadirekt?

Hur lång tid det dröjer innan du kan ta emot dina varor får du besked om när du slutför din beställning. Det är nämligen olika faktorer som påverkar tiden för leveransen, dels om varan finns i lager, dels var i landet du bor. Transporten utförs i de flesta fall av Bing men mindre paket kan även skickas med PostNord och DHL. Du kan välja att hämta dina saker på fraktterminal eller att få dem hemkörda till tomtgränsen eller porten. Vanligtvis sker utkörning helgfria vardagar mellan klockan 07.00 och 16.00. Det går dock att betala extra för att få kvällsleverans liksom att få möbeln inburen.

Soffadirekt kundservice

Det bästa sättet att kontakta SoffaDirekt kundtjänst är via mejl. Adressen hittar du på deras hemsida. Du kan också ringa och de har i så fall öppet helgfria vardagar mellan klockan 10.00 och 16.00. På hemsidan hittar du även svar på vanliga frågor om hur du handlar i webbshoppen, leverans, betalning, reklamation och annat som du kan behöva få svar på.

Soffadirekt rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juni 2024 för billigare shopping på soffadirekt.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR