Skip to main content
Åhléns logo deal

Åhléns rabattkod

Åhléns.se handlar du bland annat kläder och inredning billigare med en riktigt bra rabattkod och kampanj.

Giltiga rabattkoder på ahlens.se

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Åhléns.

Kampanjer i juni

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Åhléns.

Åhlens rabatt

Kort om Åhléns

Det var redan år 1899 som företaget Åhlens grundades, då som ett postorderföretag. 1932 startade de sin första butik och år 1961 slopade de postordern för att fokusera på detaljhandeln. Idag är Åhlens ett mycket populärt varumärke med flera varuhus i Sverige samt en nätbutik.

Åhlens erbjuder ett brett utbud av kläder för damer, herrar, barn och ungdomar, produkter inom skönhet och saker till hemmet. Du kan handla i en av deras 48 varuhus, i näthandeln och även via liveshopping. I utbudet finner du produkter från en mängd populära varumärken.

Åhléns kampanj

Vilka typer av rabattkoder har Åhléns.se?

Här på Rabatthem kan du hitta rabattkoder att använda på utbudet på Åhlens. Det handlar främst om koder med ett visst procentuellt värde, upp till 30 %. Ibland finns även koder som ger dig fri frakt.

Åhlens själv erbjuder också rabattkoder, då främst ett procentuellt avdrag på en utvald produktkategori eller varumärke. Du kan också utnyttja fri frakt om du väljer att dina varor ska levereras till butik. Åhlens har även en reakategori där du hittar varor med upp till 50 % rabatt. Som medlem i deras kundklubb får du också exklusiva rabatter.

Åhlens.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Åhléns?

När du har hittat en passande rabattkod att använda på Åhlens utbud här hos oss på Rabatthem lägger du de varor du vill köpa i varukorgen på hemsidan. När du har shoppat färdigt går du till kassan och där finns en ruta för rabattkod. Kopiera koden från Rabatthem och klistra in den i kassan, klicka sedan på aktivera. Du kommer att se rabatten dras av när du klickat på aktivera.

Om koden inte skulle fungera rekommenderar vi att du kontrollerar att du fyllt i den ordentligt samt att rabatten gäller på varorna du tänker köpa.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Åhléns?

Du kan spara mycket på ett inköp hos Åhlens med rabattkoder från oss på Rabatthem. Med 30 % i rabatt på ett helt köp kan du spara mycket om du handlar en helt ny garderob eller dyra skönhetsprodukter. Tänk på att kontrollera om rabattkoden har ett maxbelopp för rabatt du kan erhålla för att undvika överraskningar i kassan.

Handlar du på Åhlens rea kan du hitta produkter till halva priset. Eftersom Åhlens tillhandahåller saker från högklassiga varumärken kan du spara mycket pengar.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Åhléns?

Åhlens erbjuder betalning med korten VISA, AMEX och Mastercard, Swish samt Klarna. När du väljer Klarna kan du välja mellan kortbetalning, direkt banköverföring, faktura och delbetalning. När du vill betala i efterskott kommer Klarna att genomföra en kreditupplysning på dig där du måste bli godkänd.

Vilken leveranstid har Åhléns?

Hur lång leveranstiden är när du beställer från Åhlens beror på vilken leveransmetod du väljer. Du kan välja mellan att hämta i varuhus, Postnord-leverans, ombud för DB Schenker, samt hemleverans med Postnord, Airmee eller Best. Leveranstiderna sträcker sig från 2 till 5 arbetsdagar.

När du genomfört din beställning får du alltid uppgift om beräknad leveranstid i din orderbekräftelse. Vid högtider och stora realisationer kan leveransen ta längre tid.

Åhléns kundservice

Du kan alltid besöka ett varuhus för att prata direkt med personalen om du har frågor. Men givetvis kan du också kontakta Åhlens kundservice hemifrån. Du kan antingen mejla eller ringa till dem. Deras öppettider är helgfria vardagar mellan klockan 09.00 och 18.00 samt söndagar från klockan 12.00 till 17.00.

Utöver kontaktalternativen har Åhlens en gedigen avdelning med vanliga frågor och svar. Där hittar du svar på frågor inom kategorier såsom beställning, leverans, betalning och erbjudanden. Det är en bra idé att ta en titt där innan du kontaktar kundtjänsten.

Åhléns rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juni 2024 för billigare shopping på ahlens.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR