Skip to main content
Bubbleroom logo png deal

Bubbleroom rabattkod

bubbleroom.se shoppar du kläder och underkläder för kvinnor billigare med en aktuell rabattkod och deal.

Giltiga rabattkoder på bubbleroom.se

Den 17 april 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Bubbleroom.

Kampanjer i april

Den 17 april 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Bubbleroom.

Bubbleroom rabatt

Kort om Bubbleroom

År 2005 lanserades Bubbleroom som en liten, exklusiv nätbutik för dyra designerplagg. Redan 2008 bytte de koncept och började arbeta för att nå en bredare målgrupp. Sedan dess har utbudet utvidgats till att innefatta såväl kända varumärken som privata märken skapade av företagets egna designers.

Idag finns Bubbleroom tillgängligt i Sverige, Norge, Danmark och Finland och deras utbud innehåller plagg för alla tillfällen. I butiken kan du också hitta accessoarer och väskor som matchar dina outfits. Bubbleroom riktar sig i dagsläget enbart mot kvinnor.

Bubbleroom kampanj

Vilka typer av rabattkoder har bubbleroom.se?

På Bubbleroom kan du regelbundet få rabatt på dina inköp och vi på Rabatthem publicerar alltid de senaste rabattkoderna från webbutiken. Du kan få rabatt på en viss procent för ett helt inköp eller lägre pris på utvalda produkter.

När du registrerar dig för nyhetsbrevet från Bubbleroom får du 15 % i rabatt på ett helt köp. Du kan också hitta rabattkoder som ger dig ännu mer rabatt på reavaror. Handlar du för över 499 kronor får du dessutom fri frakt på ditt inköp.

Bubbleroom.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Bubbleroom?

När du har hittat en fördelaktig rabattkod till Bubbleroom här på Rabatthem är det enkelt att registrera den i kassan. Du börjar med att lägga de varor du vill handla i din varukorg. När du är klar går du till kassan. Där finns en ruta för rabattkoder som du kan fylla i när du är medlem och inloggad på ditt konto.

När rabattkoden fyllts i ska du kunna se din rabatt i kassan innan du genomför din betalning. Varje rabattkod har sina egna villkor som du bör läsa igenom för att veta vika varor de gäller på. Du kan bara använda en rabattkod per köp. Om du skulle glömma att ange koden innan du skickar iväg din beställning kan du kontakta Bubblerooms kundtjänst innan varorna skickas så kan de lägga till rabatten åt dig.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Bubbleroom?

Beloppet du sparar vid användning av en rabattkod beror på hur många procent du får i rabatt samt hur mycket du handlar för. Under realisationer kan du spara upp till 60 % på utvalda varor.

När du får en rabattkod till Bubbleroom här från oss på Rabatthem kan du få upp till 30 % i rabatt på ett helt köp. Om det inte finns något maxbelopp för inköp kan du spara gott om pengar genom att använda en rabattkod.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Bubbleroom?

När du handlar på Bubbleroom har du många betalalternativ att välja mellan. Du kan använda dig av Swish, betalkort, PayPal, faktura eller konto. Om du vill betala med konto eller faktura tas en kreditupplysning på dig först.

Vilka leveranstider har Bubbleroom?

Leveranstiden för din beställning beror på vilket av fraktsätten du väljer. Vilka alternativ som finns att tillgå beror på var i landet du bor. De fraktalternativ du kan välja mellan är bland annat Postnord, Budbee hemleverans samt Instabox. Leveranstiden är från en till fem arbetsdagar. Om du behöver din leverans snabbt kan du välja expressfrakt med Postnord, då får du din beställning nästkommande vardag vid beställning innan klockan 12.00.

Bubbleroom kundservice

Bubbleroom har generösa öppettider för sin kundservice och du kan nå dem via telefon eller e-post. Skickar du ett meddelande tar det upp till 48 timmar för dem att återkomma. Öppettiderna för telefonsupporten är vardagar mellan klockan 08.00 och 20.00, samt på lördagar från klockan 09.00 till 15.00.

Du hittar också en utförlig sektion med frågor och svar där alla frågor är indelade i hjälpsamma kategorier. Det är en bra idé att ta en titt där innan du kontaktar supportavdelningen.

Bubbleroom rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i april 2024 för billigare shopping på bubbleroom.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR