Skip to main content
Mat.se logo png deal

Mat rabattkod

mat.se handlar du mat billigare med en riktigt bra rabattkod.

Giltiga rabattkoder på mat.se

Den 22 maj 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Kronans Mat

Kampanjer i maj

Den 22 maj 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Kronans Mat

Mat.se rabatt

Kort om Mat.se

På Mat.se kan du handla allt det som du hittar i en vanlig matvarubutik. Det vill säga, förutom livsmedel, även apoteksvaror och skönhetsprodukter, förbrukningsvaror till hemmet och bilen, liksom även blommor och mat till dina djur. Den stora skillnaden mellan Mat.se och dagligvarubutiken i ditt närområde är att du inte behöver lämna hemmet för att handla. Mat.se säljer nämligen livsmedel över internet.

En annan fördel med Mat.se är att du kan beställa matkassar med tillhörande receptförslag. Du kan antingen köpa en kasse som är komponerad av matinspiratörer på Mat.se, med ingredienser till fem vardagsrätter, eller så kombinerar du din egen med hjälp av deras planeringsverktyg. På företagets hemsida hittar du inspirerande recept. Om du inte vill laga maten själv finns det också möjlighet att beställa färdiglagade rätter.

Bor du i Stockholmsområdet eller Göteborg med omnejd kan du handla på Mat.se och få dina varor levererade till hemmet. Företaget grundades 2012 och ägs av Axfood. Det är samma kedja som äger till exempel Hemköp, Willys och Tempo.

Mat.se kampanj

Vilka typer av rabattkoder har mat.se?

När du använder rabattkoder på Mat.se gäller det oftast en fast summa som dras av från din totalsumma. Dessutom förekommer det rabattkoder som ger fri frakt. Ibland skickar företaget även med ett paket kaffe eller liknande vara, utan extra kostnad.

Mat.se har även återkommande veckans erbjudande med nedsatt pris på utvalda varor. Håll regelbundet utkik på Rabatthem för att hitta attraktiva erbjudanden som du kan använda vid inköp på Mat.se.

Mat.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Mat?

Det är enkelt att använda de rabattkoder du hämtat på Rabatthem på Mat.se. Det enda du behöver göra är att skriva in koden i anvisad ruta i kassan innan du slutför ditt köp. Då kommer rabatten dras av från summan som du ska betala. Kom ihåg att använda koden innan giltighetsdatumet har passerat.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Mat?

Med de rabattkoder som du hittar på Rabatthem sparar du till exempel 200 kronor när du handlar för mer än 750 kronor. Ibland erbjuds procentuell rabatt. Andra sätt att spara är att handla varor som ingår i veckans erbjudande. De brukar vara nedsatta med 10 %.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Mat?

Du kan betala med kredit- eller kontokort från VISA, Mastercard eller American Express när du ska betala på Mat.se. Vid kortbetalning debiteras kortet först när varorna levereras. Det finns även möjlighet att betala mot faktura. Då behöver du verifiera din identitet med BankID. Ett tredje alternativ som du kan använda är kort från appar på iPhone eller Android. Då måste du först lagra ditt kort på nätet genom att kryssa i rutan "kom ihåg till nästa köp".

Vilka leveranstider har Mat?

Om du beställer dina livsmedel före klockan 11.59 på helgfria vardagar kan du få dina varor levererade till porten mellan klockan 16.00 och 22.00 samma dag. I annat fall får du vänta till dagen efter.

Mat.se har utkörning mellan klockan 07.00 och 22.00 på vardagar, 07.00 till 17.00 på lördagar och 14.00 till 22.00 på söndagar. För att få dina varor på måndagsförmiddagen måste du beställa innan 12.59 på söndagen. Under vardagar beställer du innan 16.59 för att få förmiddagsleverans i Göteborgsområdet och innan 14.59 i Stockholmsområdet.

Vill du få leveransen på en lördag måste beställningen alltid vara gjord vid samma tid som en förmiddagsbeställning på vardagar. För söndagsleverans räcker det om du beställer senast innan midnatt på lördag. Observera att utkörning på förmiddagen endast sker till vissa postnummer.

Mat kundservice

Har du frågor som du behöver få svar på finns det ett hjälpcenter på Mat.se's hemsida. Där hittar du förutom svar på vanliga frågor även kontaktuppgifter till kundtjänst. Du kan nå dem antingen via telefon, mejl eller chatt.

Mat.se rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i maj 2024 för billigare shopping på mat.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR