Skip to main content
Lindex logo png deal

Lindex rabattkod

lindex.se handlar du damkläder underkläder och barnkläder billigare med en finfin rabattkod.

Giltiga rabattkoder på lindex.se

Den 21 februari 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Kronans Lindex

Kampanjer i februari

Den 21 februari 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Kronans Lindex

Lindex rabatt

Kort om Lindex

På Lindex köper du damkläder, underkläder, barnkläder, babykläder, skönhetsprodukter och till och med hundkläder. Företaget säljer sina produkter i fysiska butiker, i en egen nätbutik och via andra e-handelsplattformar som säljer kläder.

Lindex startade 1954 i Alingsås som en underklädesbutik med namnet Fynd. Kort efter starten köpte grundarna bolaget Lindex i Göteborg och antog det namnet på sina butiker. På 60-talet utvidgade de verksamheten till att även inkludera damkläder och under samma årtionde öppnade Lindex flera butiker i Norge. E-handeln startade 2007 samtidigt som den finska koncernen Stockmann blev ny ägare till Lindex.

Idag har företaget 450 butiker i 19 länder och ytterligare 34 e-butiker i Norden, Baltikum, Centraleuropa och Mellanöstern. De har produktionskontor i Bangladesh, Hong Kong, Indien, Kina, Myanmar och Turkiet. Kontoret i Hong Kong öppnade Lindex redan 1993.

Lindex huvudkontor ligger i Göteborg. Där arbetar ungefär 400 personer med design, IT, inköp, marknadsföring och kommunikation. Det svenska e-handelslagret ligger i Borås. Vidare har Lindex landskontor i Sverige, Norge, Finland, Lettland och Tjeckien. De sköter den dagliga driften i de regioner där företaget har butiker.

Lindex kampanj

Vilka typer av rabattkoder har Lindex?

Du kan hitta rabattkoder till Lindex hos Rabatthem som antingen ger dig ett procentuellt avdrag eller möjligheten att köpa flera varor och få den sista utan kostnad. Vidare har Lindex återkommande reor, outlets och kampanjer. Går du med i deras lojalitetsprogram More får du dessutom en bonus när du handlar hos Lindex. Bonusen kan du sedan använda för att få avdrag på priset när du handlar i Lindex fysiska eller virtuella butiker. Som medlem får du även information om olika extraerbjudanden.

Lindex.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Lindex?

Leta upp en lämplig rabattkod på Rabatthem och gå därefter till Lindex e-butik. När du har hittat varan som du vill köpa klickar du dig vidare till kassan. Där finns en text som lyder "lägg till onlinekod". Tryck på pluset efter texten så kommer det upp en ruta där du skriver i din kod. Rabattsumman kommer då dras av automatiskt från priset som du ska betala.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Lindex?

På Rabatthem hittar du rabattkoder som ger dig bra erbjudanden när du vill handla på Lindex. Du kan ofta spara några procent genom att utnyttja de här koderna. Vid andra tillfällen erbjuds du möjlighet att köpa tre produkter till priset av två och kan därmed handla en tredjedel billigare än normalpriset för samma varor. Lindex har även outlets emellanåt som innebär att du kan hitta produkter för mindre än halva priset.

Om du går med i Lindex lojalitetsklubb More får du 10 % rabatt på ditt nästa köp.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Lindex?

För att betala de varor som du har köpt i Lindex e-handelsbutik kan du antingen använda betalkorten VISA eller Mastercard, Swish, direktbetalning från din internetbank eller genom Klarna. De erbjuder möjlighet för dig att betala via faktura eller genom delbetalning. Eventuella fakturaavgifter och kreditkoll följer då Klarnas villkor.

Vilka leveranstider har Lindex?

När du har mottagit en bekräftelse på de varor som du har beställt från Lindex är leveranstiden normalt två till fyra vardagar. Under högsäsong eller när särskilda kollektioner släpps kan det dröja längre tid innan du får de varor som du har köpt. Tänk på att orderbekräftelsen kan ta tid eftersom Lindex tar emot och expedierar beställningar i den ordning som de kommer in.

Du kan välja att antingen få paketet hemskickat, levererat till ombud eller att själv hämta dina saker i närmsta Lindexbutik.

Lindex kundservice

Om du vill komma i kontakt med kundtjänsten på Lindex får du fylla i ett formulär med dina uppgifter och din fråga så svarar deras kundservicepersonal så snart som möjligt. De erbjuder också support via telefon och chatt på vardagar. Du kan dessutom hitta information på deras hemsida under rubriken vanliga frågor.

Lindex rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i februari 2024 för billigare shopping på lindex.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR