Skip to main content

HM rabattkod

hm.se handlar du kläder för kvinnor, män och barn – billigare med en rabattkod.

Giltiga rabattkoder på hm.se

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för HM

Kampanjer i juni

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för HM

HM rabatt

Kort om HM

HM, eller Hennes & Mauritz AB (H&M), grundades redan på 1940-talet och är en av Sveriges, och även världens, största butikskedjor för kläder. Företaget säljer kläder för kvinnor, män och barn, både online och i fysiska butiker. De har tusentals butiker i över 60 länder.

HM kännetecknas bland annat av sina låga priser på moderiktiga kläder. Företaget har haft flera samarbeten med världskända designers, och även musikartister, med kollektioner som blivit omåttligt populära.

HM kampanj

Vilka typer av rabattkoder har HM?

På HM lanseras regelbundet kampanjer, speciellt för deras medlemmar. Som medlem i kundklubben samlar du även poäng på dina inköp, som sedan omvandlas till bonusrabatter. När du blir medlem får du även en rabattkod på 10 % samt att du blir erbjuden kostnadsfri frakt vid inköp på över 200 kronor i nätbutiken.

På HM får du främst rabattkoder som medlem, men ibland finns även allmänna rabattkoder som alla kan använda. Hos oss hittar du båda typerna av rabattkoder. Det är kostnadsfritt att vara medlem i HM:s kundklubb, vilket gör det mycket fördelaktigt.

Rabattkoderna som erbjuds kan gälla på hela köpet eller på det dyraste plagget i en beställning. Ibland gäller rabattkoden enbart för köp från barnavdelningen eller damavdelningen.

HM.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på HM?

När du har hittat en rabattkod från HM lägger du de varor du vill köpa i din varukorg och går sedan till kassan. Om det är en medlemskod brukar du kunna hitta den vid erbjudanden utan att behöva fylla i koden manuellt. Annars finns det en box där du fyller i koden. Kontrollera att rabatten blir dragen av innan du betalar för ditt köp.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på HM?

Hur mycket du kan spara när du använder rabattkod på HM beror på vilken typ av rabattkod det handlar om. Om du får procentuell rabatt på ett helt köp ger det i de flesta fall ett större prisavdrag än om du får en högre procentuell rabatt på enbart den dyraste varan. På HM brukar rabattkoderna för ett helt köp ligga på 10 % till 25 %, men du kan få mellan 30 % och 50 % rabatt på den dyraste varan.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på HM?

På HM kan du välja att betala med kort, Klarna, PayPal eller presentkort. Korten som är giltiga på hemsidan är Mastercard, VISA och American Express. Väljer du PayPal behöver du inte ange några betaluppgifter utan du skickas vidare till e-plånboken där du får logga in och sköta betalningen. Presentkort har ett nummer som du fyller i vid betalningsalternativen.

Väljer du Klarna kan du antingen göra direktbetalning eller välja fakturabetalning. Väljer du faktura finns ett 30-dagars alternativ samt alternativ för månadsfaktura. Du kan också dela upp din betalning på flera månader.

Vilka leveranstider har HM?

Vilken leveranstid som gäller för beställningar på HM beror på vilket leveransalternativ du väljer för ditt köp. Du kan välja att få ditt paket levererat till utlämningsställe, hämta det i fysisk butik, paketbox från Budbee eller Instabox, hemleverans med olika aktörer samt expressleverans.

Vanlig leveranstid är två till fyra arbetsdagar, medan expressleverans är beräknad att ta mellan en och två arbetsdagar.

HM kundservice

HM erbjuder support via flera medier, såsom telefon, chatt och sociala medier. Öppettiderna för kundtjänsten är måndagar till fredagar från klockan 07.00 till 21.00 samt lördagar och söndagar mellan klockan 09.00 och 19.00. När de inte har öppet finns en chattbot tillgänglig. Dessutom har HM en uttömmande informationsportal där du kan läsa mycket om leverans, betalningar, villkor och medlemskap.

Har du frågor angående betalningar med Klarna hänvisas du till deras kundservice som finns tillgänglig dygnet runt via chatt.

HM rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juni 2024 för billigare shopping på hm.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR