Skip to main content
Hotels.com deal logo

Hotels.com rabattkod

hotels.com bokar du hotell billigare med en bra rabattkod.

Giltiga rabattkoder på hotels.com

Den 17 april 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Hotels.com

Kampanjer i april

Den 17 april 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Hotels.com

Hotels.com rabatt

Om Hotels.com

Hotels.com är en av världens största hemsidor för bokning av hotell och andra boenden. De är verksamma över hela världen och har fler än 240 000 hotell anslutna till sig.

På deras hemsida finns ett brett utbud av boendetyper såsom hotell, vandrarhem och självhushåll. Du kan hitta boende i hela världen på deras hemsida. Det gör det enkelt att jämföra priser på boenden när du ska resa, för att du ska hitta ett passande ställe till bra pris.

Du börjar med att söka efter destination och datum, sedan kan du filtrera utbudet utifrån dina önskemål. Det finns också reseguider på hemsidan där du kan se vad du inte bör missa när du besöker en destination. De kan också vara till hjälp när du väljer resmål.

Hotels.com kampanj

Vilka typer av rabattkoder har hotels.com?

Innan du bokar boende för din resa, oavsett om det är inrikes eller utrikes, bör du besöka oss på Rabatthem för att hitta en bra rabattkod att använda på Hotels.com. Vi brukar ha koder som ger dig ett visst belopp i rabatt på din bokning om du bokar ett visst antal nätter.

De flesta hotell du bokar via Hotels.com erbjuder gratis avbokning. Hotels.com har även ett bonusprogram där du kan få en gratisnatt när du bott på en plats du bokat via företaget i tio dagar. Dessutom har bokningssidan prisgaranti, vilket innebär att du inte behöver oroa dig över att betala mer än du hade gjort för boendet på en annan hemsida.

Hotels.com rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Hotels.com?

Du kan använda rabattkoder på Hotels.com när du väljer att betala för boendet online och inte på hotellet eller någon annan plats du ska bo på. Då klickar du på boka, betala online och kan sedan till höger välja "Använd kupong". Där fyller du i den rabattkod du hittat på Rabatthem och aktiverar den genom att klicka på "använd".

Det är en bra idé att kopiera rabattkoden direkt på vår hemsida för att undvika misstag när du fyller i den på Hotels.com. Kontrollera också alltid att rabatten dras av innan du genomför din betalning.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Hotels.com?

När du får en rabattkod av oss på Rabatthem kan du spara olika mycket beroende på vilken typ av kod det är. Får du ett bestämt belopp på några hundra eller tusen kronor är det vad du sparar. Om du istället får ett procentuellt avdrag varierar beloppet beroende på vilket boende du väljer och vad det kostar.

Ibland kan du också få erbjudanden såsom bo tre nätter, betala för två. Då sparar du in priset för en natt på utvalt boende.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Hotels.com?

När du bokar boende via Hotels.com kan du välja att betala på boendet ifråga. Då kan du dock inte använda rabattkoder. När du bokar och betalar på nätet kan du välja direktbetalning, kortbetalning, PayPal, presentkort eller att betala senare med Klarna. Klarna erbjuder faktura, delbetalning och direktbetalning.

Vilka leveranstider har Hotels.com?

Eftersom Hotels.com är en plats där du bokar boende finns ingen leveranstid. När du bokat din resa får du en bekräftelse med kvitto som du kan välja att skriva ut eller spara digitalt.

Hotels.com kundservice

När du vill ha hjälp av kundtjänsten på Hotels.com finns det olika kontaktalternativ beroende på vad du behöver hjälp med. När du trycker på hjälp kommer du till en ny flik med svar på vanliga frågor. Om du klickar på kontakta oss får du upp en ruta där du ska välja bland olika alternativ för vad du behöver hjälp med. När du valt alternativ får du antingen upp ett kontaktformulär eller ett telefonnummer för kontakt.

Hotels.com rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i april 2024 för billigare shopping på hotels.com.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR