Skip to main content
Bagaren och kocken logo png deal

Bagaren och Kocken rabattkod

bagarenochkocken.se handlar du köksprylar billigare med en prima rabattkod eller deal.

Giltiga rabattkoder på bagarenochkocken.se

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Bagaren och Kocken.

Kampanjer i juni

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Bagaren och Kocken.

Bagaren och kocken rabatt

Kort om Bagaren och Kocken

I Bagaren och Kockens nätbutik hittar du det mesta du behöver för att kunna laga god och näringsriktig mat. De säljer dock inte livsmedel utan fokuserar på det du behöver för att göra i ordning och tillreda maten. Det vill säga köksredskap, knivar, köksmaskiner, baktillbehör, grillar och vitvaror. Hos dem finner du även saker att servera maten på liksom attiraljer att dekorera bordet med. Bagaren och Kockens målsättning är nämligen att göra din matlagning smidig så att du lyckas bättre i köket och därmed blir nöjdare med ditt resultat.

Företaget har sitt kontor, lager och en fysisk butik i Göteborg. Bagaren och Kocken har funnits sedan 2005. Ägare är Egmont Publishing. De är i sin tur en del av Egmont som är en fond. Den bildades 1920 och äger också Egmont International Holding AS som är en av nordens största mediekoncerner. De ger bland annat ut tidskrifter som Hus & Hem, King och Vagabond samt äger också Nordisk Film och TV2 i Norge. I och med att det är en fond går vinsterna till att utveckla de egna tidskrifterna samt till att stödja unga filmskapare liksom även utsatta barn och unga.

Bagaren och kocken kampanj

Vilka typer av rabattkoder har bagarenochkocken.se?

Håll utkik på Rabatthem för att hitta rabattkoder som ger dig ett procentuellt avdrag på Bagaren och Kockens produkter. De har nämligen beslutat sig för att hellre erbjuda lägre priser generellt än att dela ut rabattkuponger vilket gör att de kan vara svåra att finna. Trots det går det att hitta attraktiva erbjudanden på Rabatthem som du kan använda när du vill handla på Bagaren och Kocken.

Om du hittar motsvarande vara billigare hos en annan svensk återförsäljare kan du eventuellt få handla till samma pris hos Bagaren och Kocken eftersom de vill erbjuda de lägsta priserna på marknaden. Ett annat sätt att få reda på kampanjer och erbjudanden är genom att prenumerera på nätbutikens nyhetsbrev.

Bagarenochkocken.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Bagaren och Kocken?

När du vill använda rabattkoder för att handla köksutrustning hos Bagaren och Kocken börjar du med att kika efter lämpliga erbjudanden på Rabatthem. Efter att du har hittat en lämplig rabatt kopierar du koden. Välj därefter de produkter som du vill köpa i Bagaren och Kockens nätbutik. Klicka dig sedan fram till kassan. Där kommer du att hitta en ruta i vilken du kan skriva in din kod. Rabattbeloppet kommer då dras av från summan som du ska betala.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Bagaren och Kocken?

De rabattkoder som du hittar på Rabatthem ger dig upp till 50 procents rabatt på utvalda produkter i Bagaren och Kockens sortiment. Ibland har de även erbjudanden där du kan fynda varor till mindre än halva priset.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Bagaren och Kocken?

De betalningsalternativ som du har att välja när du ska betala på Bagaren och Kocken är de som Klarna AB erbjuder eftersom de administrerar betalningarna. Således kan du välja kortbetalning, direktöverföring, faktura och delbetalning. Om du vill använda någon av de två sista alternativen kan varorna du har köpt endast skickas till adressen där du är folkbokförd. Klarna kommer dessutom begära ut en kreditupplysning.

Vilka leveranstider har Bagaren och Kocken?

När produkterna som du beställer finns på Bagaren och Kockens lager är leveranstiden normalt två till tre dagar. Vid de tillfällen när varan skickas direkt från leverantören kan det dröja mellan fem till tio dagar innan du får det som du har beställt. Du hämtar din vara antingen hos ombud eller får paketet hemskickat mot en tilläggsavgift.

Bagaren och Kocken kundservice

På Bagaren och Kockens kundtjänstsida hittar du svar på vanligt förekommande frågor. Har du ytterligare funderingar kan du skriva mejl eller ringa till deras kundtjänst. De har öppet från klockan 09.00 varje dag. På vardagar stänger de klockan 20.00 och på helger klockan 18.00.

Bagaren och kocken rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juni 2024 för billigare shopping på bagarenochkocken.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR