Skip to main content
BAUHAUS logo rabattkoder gratis

BAUHAUS rabattkod

bauhaus.se handlar du byggmaterial och verktyg billigare med en aktuell rabattkod och kampanj.

Giltiga rabattkoder på bauhaus.se

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Bauhaus.

Kampanjer i juni

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Bauhaus.

BAUHAUS rabatt

Kort om BAUHAUS

Det var år 1960 som den första BAUHAUS-butiken öppnade i Tyskland. Konceptet var "allt under ett tak". Butiken sålde allt från borrmaskiner till VVS och växter samt färg, vilket underlättade för såväl proffs som hemmafixare. Det var dock först år 1997 som den första butiken öppnade i Sverige.

BAUHAUS säljer högkvalitativa produkter till bra pris, vilket gör dem till en konkurrenskraftig aktör på marknaden. Bra service har dessutom alltid varit ett ledord för företaget. De erbjuder rådgivning och service där fokus alltid ligger på kunden.

Sedan år 2011 kan du även ta del av byggvaruhusets produkter på nätet. Där hittar du samma varusortiment som i butikerna, med över 150 000 artiklar för hus, hem och trädgård. Dessutom har företaget idag butiker i 19 länder och har fortfarande sitt huvudsäte i den tyska staden Mannheim, där det en gång startades.

BAUHAUS kampanj

Vilka typer av rabattkoder har bauhaus.se?

Här på Rabatthem kan du hitta rabattkoder som ger dig ännu bättre pris på varor ur BAUHAUS sortiment. Du kan få procentuell rabatt på såväl utvalda varor som hela produktsortimentet. Ibland får du också en specifik summa i rabatt eller erbjudande om fri frakt.

Varuhuset erbjuder även regelbundna kampanjer på olika avdelningar av sortimentet, till exempel badrum eller trädgård. Du hittar även en sida med utvalda fynd på hemsidan. Dessutom kan du gå med i deras kundklubb för exklusiva erbjudanden samt för att samla bonus på inköp. Bonusen ger dig sedan bonuscheckar.

Bauhaus.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på BAUHAUS?

När du fått en rabattkod från oss på Rabatthem att använda på BAUHAUS klickar du på den för att skickas till varuhuset. Du fyller inte i koden någonstans när du gör din beställning utan rabatten ska dras av automatiskt.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på BAUHAUS?

Eftersom BAUHAUS redan har mycket låga priser på sitt sortiment kan du spara mycket med en rabattkod i jämförelse med vad du hade betalt hos ett konkurrerande företag. Får du en procentuell rabatt på ett helt köp från oss på Rabatthem kan du spara mycket på en renovering eller ett hemmaprojekt.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på BAUHAUS?

På BAUHAUS kan du välja att betala direkt med kort. Företaget accepterar betalningar med VISA, Maestro och Mastercard. De tillhandahåller också faktura och delbetalning i samarbete med Resurs Bank. Vid det alternativet gäller Resurs Banks villkor och de genomför en kreditupplysning innan du blir godkänd för kredit.

Slutligen kan du betala med BAUHAUS kontokort. Med det alternativet får du räntefri faktura och delbetalning, samt förmåner såsom bonus.

Vilka leveranstider har BAUHAUS?

Leveranstiden för en beställning från BAUHAUS webbutik beror bland annat på vilket leveransalternativ du väljer. Du kan få leverans med DHL antingen till ombud eller hem. Leveranstiden till ombud är 2-5 arbetsdagar, för hemleverans varierar det men du väljer själv en passande tid.

Vill du hellre ha leverans av PostNord kan du välja mellan ombudsleverans, paketskåp och hemleverans och leveranstiden är densamma som med DHL. Andra alternativ som erbjuds är hemleverans med Airmee eller Bauhaus egna transporter. Alla typer av hemleverans ger dig möjlighet att välja mellan olika dagar och tidsfönster.

BAUHAUS kundservice

Ibland kan du behöva hjälp inför eller efter en beställning och du kan kontakta BAUHAUS via telefon eller chatt. Telefonsupporten har öppet måndagar till fredagar från klockan 07.00 till 20.00, samt lördagar och söndagar från klockan 08.00 till 18.00.

Vill du hellre chatta med supporten kan du göra det under vardagar från klockan 07.00 till 21.00 samt lördagar från 08.00 till 19.00 och söndagar mellan klockan 08.00 och 21.00. Om du vill se om du kan hitta svar på egen hand finns det också en sida med vanliga frågor och svar på hemsidan.

BAUHAUS rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juni 2024 för billigare shopping på bauhaus.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR