Skip to main content
Gymgrossisten logo png deal

Gymgrossisten rabattkod

gymgrossisten.se handlar du gymkort och träningsprylar billigare med en stark rabattkod.

Giltiga rabattkoder på gymgrossisten.se

Den 17 april 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Gymgrossisten

Kampanjer i april

Den 17 april 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Gymgrossisten

Gymgrossisten rabatt

Kort om Gymgrossisten

Hos Gymgrossisten kan du köpa kosttillskott och träningskläder online. Företaget grundades 1996 och de har över 15 000 produkter i sitt sortiment. Dessutom är de Nordens ledande aktör inom varor för träning.

I utbudet kan du hitta allt från sportnutrition och kosttillskott till utrustning, kläder och redskap för träning på gymmet eller hemma. Du hittar produkter från en stor bredd varumärken samtidigt som de också har en egen produktionsverksamhet. De erbjuder alltid de senaste produkterna och kan tack vare sina inköp i stor skala hålla fördelaktiga priser.

Gymgrossisten har sitt lager i Trollhättan och därifrån skickar de dagligen flera tusentals paket. Dessutom har de prisgaranti på sitt utbud.

Gymgrossisten kampanj

Vilka typer av rabattkoder har gymgrossisten.se?

Här på Rabatthem kan du hitta rabattkoder som du kan använda på Gymgrossistens redan prispressade sortiment. Du kan till exempel få ett bestämt belopp eller en viss procent i avdrag på hela ditt köp. I vissa fall kan du även få en rabattkod på utvalda delar av sortimentet.

När du handlar på Gymgrossisten får du fri frakt på köp över 499 kronor. Ibland har vi rabattkoder som ger fri frakt även på beställningar till lägre belopp. Butiken har också en medlemsklubb som ger dig fördelaktiga kampanjer att ta del av. Du kan dessutom hitta erbjudanden som ta tre betala för två på utvalda delar av sortimentet.

På Gymgrossistens hemsida hittar du också en outlet med prissänkta produkter. Där finns produkter som är rabatterade med upp till 76 %.

Gymgrossisten.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Gymgrossisten?

När du har hittat en bra rabattkod här på Rabatthem surfar du in på Gymgrossistens hemsida och lägger de saker du vill köpa i din varukorg. När du har handlat färdigt går du till kassan där du hittar en ruta för rabattkoder. Där fyller du i koden, enklast är att kopiera den från vår hemsida, och trycker på "lägg till rabattkod". Kontrollera att rabatten dras av innan du betalar för din order.

Om rabattkoden inte fungerar bör du främst kontrollera att den fortfarande är giltig. Du bör också läsa igenom villkoren för att se om den gäller för de produkter du tänker köpa. Om allting ser bra ut kan du kontakta Gymgrossistens kundservice för hjälp.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Gymgrossisten?

Hur mycket du kan spara med en rabattkod från oss på Rabatthem för ditt inköp på Gymgrossisten varierar beroende på vilken kod det är. Får du 10 % i rabatt på ett helt köp kan det resultera i en rabatt med högt värde om du handlar mycket. Du kan också få rabatter som till exempel ger dig 100 kronor i rabatt vid köp för över 500 kronor.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Gymgrossisten?

När du ska betala din order från Gymgrossisten kan du antingen välja traditionell kortbetalning eller att betala via Klarnas betaltjänst. Med Klarna kan du också betala med kort men även med direkt banköverföring, Swish, faktura och delbetalning.

Vilka leveranstider har Gymgrossisten?

På Gymgrossisten tillämpas alltid en leveranstid på en till tre dagar, oberoende av leveransmetod. Du kan välja mellan flera fraktalternativ såsom postleverans, utlämningsställe eller hemleverans via Postnord, paketskåp eller hemleverans med Budbee eller paketskåp från Instabox. Vilka alternativ just du kan använda beror delvis på var du bor.

Gymgrossisten kundservice

Det finns flera sätt att kontakta Gymgrossistens kundservice på. Antingen kan du chatta med dem, ringa dem eller mejla dem. Telefonsupporten är tillgänglig under helgfria måndagar till fredagar mellan klockan 09.00 och 18.00. Mejlar du får du svar inom 24 timmar. Chattrutan dyker upp när personalen finns tillgänglig där.

Utöver kontaktalternativen ovan har Gymgrossisten också en sektion med vanliga frågor och svar. Där hittar du svar på frågor om bland annat beställning, leverans och retur.

Gymgrossisten rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i april 2024 för billigare shopping på gymgrossisten.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR