Skip to main content
Apotea logo deal

Apotea rabattkod

apotea.se handlar du apoteksvaror och medicin billigare med en bra rabattkod.

Hämta giltiga rabattkoder på apotea.se

Den 20 juni 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Apotea.

Apotea.se rabattkod

Kort om Apotea

Apotea är ungefär exakt som det låter, ett apotek på nätet. I själva verket är det faktiskt det första apotek i Sverige som enbart har internetförsäljning. Företaget är populärt mycket tack vare sina låga priser och snabba leveranser.

Trots det går det emellanåt att hitta rabattkoder från Apotea som kan gälla både produkter i deras utbud eller möjligheten att få fri frakt. Förutom ovanstående erbjuder Apotea även en rabattkod som du får när du köper ett digitalt vykort där pengarna går till välgörenhet. Med denna kan du dock inte få rabatt på receptbelagda läkemedel.

Apotea kampanjer

Vilka typer av rabattkoder har Apotea?

På Apotea.se hittar du regelbundet olika kampanjer med produkter som de erbjuder till ett rabatterat pris. Däremot är de sparsamma med rabattkoder. Det beror på att Apotea strävar efter att alltid hålla så låga priser som möjligt. Således erbjuder de hellre ett lågt ordinarie pris än att locka med rabatter.

Trots det går det emellanåt att hitta rabattkoder från Apotea som kan gälla både produkter i deras utbud eller möjligheten att få fri frakt. Förutom ovanstående erbjuder Apotea även en rabattkod som du får när du köper ett digitalt vykort där pengarna går till välgörenhet. Med denna kan du dock inte få rabatt på receptbelagda läkemedel.

Apotea kampanj

Hur fungerar rabattkoder på Apotea?

När du handlar kampanjvaror är priset redan reducerat på sidan där produkten presenteras. Dessutom anges det ordinarie priset så att du kan se hur mycket du sparar. Om du utnyttjar en rabattkod uppger du den i slutet av beställningsprocessen genom att knappa in koden på angiven plats. Rabattkoden från det digitala vykortet får du när du köper det. Du uppger sedan koden när du slutför ditt köp.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Apotea?

Det digitala vykortet ger dig 10 % på Apoteas hela sortiment, förutom receptbelagda läkemedel. I kampanjerbjudanden brukar priset vara mellan 10 och 30 % lägre än det ordinarie priset. Vid de tillfällen andra rabattkoder än det digitala vykortets erbjuds, brukar de ge 20 till 30 % rabatt.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Apotea?

För att administrera betalningsprocessen använder Apotea Klarna Checkout. Det innebär att du vid betalning måste godkänna både Klarnas villkor och Apoteas köpvillkor.

När du ska betala har du fem alternativ att välja på. De är: faktura med 30 dagars betaltid, delbetalning, Klarna direkt, kortbetalning eller Swish. När det gäller delbetalning kan du dela upp beloppet på 24 månader. Du måste dock betala minst 50 kronor per månad.

Vilka leveranstider har Apotea?

Varorna som du har köpt levereras antingen direkt till ditt hem eller så hämtar du paketet hos ett ombud. Bor du i Stockholms skärgård har du möjlighet att få försändelsen skickad till bryggan.

Beroende på leveransalternativ kan du antingen få beställningen samma kväll, morgonen efter eller en till två dagar senare. Tillgängliga fraktalternativ kommer upp när du slutför köpet och då får du även besked om hur lång leveranstid som gäller. Apotea skickar till hela Sverige.

Apotea kundservice

För att få kontakt med Apoteas kundservice nu i juni så har de ett frågeforum på hemsidan. Där kan du ställa frågor direkt till någon av deras medarbetare. Ibland förekommer det tyvärr att frågeforumet tillfälligt är stängt. Det beror på att de emellanåt kan ha ett högt tryck på den tjänsten. Du kan emellertid även ringa eller skicka mejl till Apotea.

Om du har ungdomar mellan 13 och 18 år kan en apotekare granska recepten under öppettiderna för att du ska kunna ta del av och hämta ut recept åt dem. Det är inte möjligt på andra nätapotek.

På kundtjänstsidan kan du också finna en lista med svar på vanliga frågor. Det gäller både funderingar kring leverans och betalning, liksom mer produktspecifika frågeställningar eller hur du gör för att reklamera produkter.

Apotea rabattkod och erbjudanden gratis
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juni 2024 för billigare shopping på apotea.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR