Skip to main content
Adlibris rabattkoder gratis

CAIA rabattkod

På CAIA.se handlar du smink och accessoarer med en rabattkod.

Giltiga rabattkoder på CAIA.se

Den 20 juni 2024

Kampanjer och erbjudanden i juni

Den 20 juni 2024
Adlibris rabatt

CAIA

Idag är CAIA Cosmetics ett ledande varumärke inom skönhet och hudvård i Sverige. Dessutom expanderar företaget även utomlands och finns numera representerat i flera europeiska länder. Produktionen sker på utvalda fabriker i Frankrike, Italien och Korea.

Bakom skönhetsmärket står entreprenören Bianca Ingrosso samt Vanessa Lindblad. I teamet ingår även Mikael Snabb och Jesper Matsch som båda har många års erfarenhet från branschen. Sedan starten 2018 har CAIA huvudsakligen fokuserat på att erbjuda produkter av hög kvalitet till överkomliga priser.

Adlibris.se gratis rabattkod

Om Caia

Ett viktigt inslag i varumärkets koncept som företag är att sälja smink och tillbehör direkt till dig som slutkund utan mellanhänder. Av den anledningen hittar du endast CAIA smink på den egna hemsidan. Men du har ändå chansen att ta del av erbjudanden som gäller CAIA:s populära produkter via externa aktörer. Det kan vara på sociala medier där influencers förmedlar reklam för CAIA och ofta erbjuder rabattkoder.

Adlibris kampanj

Vilka typer av rabattkoder har CAIA?

I jultider är CAIA julkalender ett bra exempel på ett av företagets lockande erbjudanden. Bakom kalenderns 24 luckor gömmer sig exklusiva överraskningar. Det kan vara allt från CAIA parfym och CAIA setting spray, till CAIA bronser eller CAIA mascara. Adventskalendern är också en produkt som många andra influencers gör reklam för.

Du kan även vid olika tillfällen hitta rabattkoder från CAIA här hos oss på Rabatthem. Dem använder du i samband med köp på CAIA:s egna hemsida och du anger koden direkt när du betalar. Rabatterna ger dig ett avdrag på det ursprungliga priset. Men det kan även vara andra varianter, till exempel gratis frakt på din beställning.

Det går även att ta del av rabattkoder direkt på CAIA:s hemsida. Handlar du för över 250 kronor får du fri frakt i hela Sverige. Registrerar du dig på webbplatsen samt anmäler dig till nyhetsbrevet får du 10 % rabatt på ditt första köp. Nyhetsbrevet innebär också förmåner eftersom du får ta del av erbjudanden innan andra kunder. Det kan vara i samband med en produktlansering, till exempel en ny CAIA palett, som du via nyhetsbrevet får information om i förväg.

Hur fungerar rabattkoderna på CAIA?

Rabattkoderna du hittar på Rabatthem för CAIA är enkla att använda. Börja med att leta fram en rabattkod som gäller för något du är intresserad av. Läs sedan igenom villkoren som finns för rabattkoden och kontrollera vilken giltighetstid den har.

När du valt dina varor tar du dig vidare till kassan där du kommer att stöta på frågan "Har du ett presentkort eller kampanjkod?". Klicka där och klistra in CAIA rabattkod. För att undvika att skriva in fel kod kan det vara bra att kopiera koden direkt från Rabatthems sida. Fortsätt nu precis som vanligt och genomför din betalning.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på CAIA?

I regel ger de flesta av rabattkoderna dig 10 % i rabatt när du köper varor på CAIA. Det kan även dyka upp ännu mer förmånliga rabattkoder som ger dig upp till 20 % på det totala beloppet. Använder du din CAIA rabattkod i jultider kommer du att spara ganska stora belopp sett till det totala värdet på produkterna.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på CAIA?

Det är enkelt att handla på CAIA som erbjuder en rad olika sätt att betala online. Vid köp från den svenska hemsidan kan du välja traditionell kortbetalning. CAIA accepterar VISA, Mastercard samt American Express. Svenska kunder har även möjlighet att betala med den populära betallösningen Trustly i samband med köp på www.caiacosmetics.se.

Utöver det här går det att betala ditt köp på CAIA via faktura eller delbetalning via Qliro. Väljer du att delbetala eller betala senare behöver du fylla i ditt personnummer. Qliro gör sedan en kreditupplysning på dig innan de beviljar köpet.

Har du fått ett presentkort från CAIA går det utmärkt att använda i samband med betalning på hemsidan.

Om du händelsevis beställer varor från CAIA utanför Sverige är det viktigt att känna till att de tillgängliga betalningsalternativen ser annorlunda ut.

Leveranstider från CAIA

Leveranstiderna på CAIA varierar beroende på var du befinner dig. Inom Norden är deras leveranstid mellan 2 till 7 dagar. Befinner du dig utanför Norden ökar leveranstiden till cirka 10 arbetsdagar.

För leverans inom Sverige kan du välja Instabox, Budbee, Early Bird, Postnord och Airmee som fraktalternativ. Antingen får du hämta ut ditt paket hos ett ombud eller så kommer det levererat direkt till din dörr.

CAIA kundservice

På CAIA:s hemsida kan du fylla i ett kontaktformulär med dina frågor. Det här formuläret skickas till CAIA kundservice och kundtjänsten besvarar då ditt mejl. De försöker alltid svara så snabbt som möjligt och du kan i vanliga fall förvänta dig svar inom 72 timmar.

Har du gjort en beställning från företaget kan du smidigt spåra din beställning timme för timme direkt på CAIA:s hemsida.

Vid mer generella frågor eller om du behöver få svar snabbt har CAIA en välfylld FAQ-sektion. Där har de samlat många svar på ofta förekommande frågor från kunder.

CAIA kundservice

Du kommer i kontakt med CAIA kundservice via ett kontaktformulär. Det går även att chatta med dem direkt på hemsidan. Där hittar du också information om köpvillkor, samt en FAQ-sida med de vanligaste frågorna och svaren.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/www/rabatthem.se/wp-content/plugins/kingcomposer/shortcodes/kc_single_image.php on line 74

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/www/rabatthem.se/wp-content/plugins/kingcomposer/shortcodes/kc_single_image.php on line 78
Adlibris rabattkod och erbjudande
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juni 2024 för billigare shopping på adlibris.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR