Skip to main content
Adlibris rabattkoder gratis

Power rabattkod

På power.se handlar elektronik

Giltiga rabattkoder på Power.se

Den 20 juni 2024

Kampanjer och erbjudanden i juni

Den 20 juni 2024
Adlibris rabatt

Power

Den populära elektronikkedjan MediaMarkt har försvunnit från den svenska marknaden, men konsumenterna behöver inte oroa sig för att det ska bli färre butiker med prisvärd elektronik att fynda. Gamla Mediamarkt har tagits över av varumärket Power i Sverige och har 29 butiker runtom i landet, samt webbshoppen power.se.

Power satsar stort på att sätta kunden i fokus genom att erbjuda fler förmåner och garantier. Alla köp har 60 dagars öppet köp och prova på-period. Dessutom kan kunderna utnyttja "Click&Collect" Det innebär att du kan hämta upp beställda varor efter en timme eller beställa gratis leverans vid köp över 500 kronor. Bland förmånerna finns det nu även en kundklubb, MyPOWER, där kunderna får 2 % bonus på köpen de gör.

Adlibris.se gratis rabattkod

Power – populära produkter

Hos Power hittar du över 30 000 olika produkter i ett stort antal kategorier. Power hjälper dock till att hitta rätt, direkt på hemsidan listar de både populära kategorier och populära produkter. Dessutom listar de alltid en produkt som daglig rekommendation.

Bland de populära produkterna ligger ofta mobiler, vitvaror, gaming-produkter och produkter från kategorin TV & Ljus i topp.

Adlibris kampanj

Power Black Friday

Idag är Black Friday synonymt med bra erbjudanden och hos Power är det inget undantag. Under Black Friday erbjuder Power riktigt bra priser på sitt sortiment. Här hittar du nedsatta priser i produktkategorier som mobil & foto, klockor & träning, datorer, gaming, TV & Ljud samt vitvaror och köksapparater. Men även i kategorier som Smart Home, personvård och trädgård & fritid har du ett perfekt tillfälle att kunna göra årets fynd.

Power julkampanj

Julkampanjen hos Power går under en passande slogan: "Hårda klappar till softa priser". Både onlinebutiken och varuhusen har mängder med pressade priser på hemelektronik och vitvaror. Dessutom ger de bra information om när beställningen senast måste göras för att julklappen ska hinna fram i tid. När beställningen måste ske beror dock på vilken leverantör du väljer.

Power presentkort och rabattkod

Alltfler företag och butiker erbjuder olika slags rabatter eller presentkort, så gör även Power. Hos Power kan du köpa presentkort att ge bort och utnyttja olika rabattkoder som är tillgängliga under olika kampanjer och erbjudanden.

Presentkort, rabattkoder och bonus

Ett presentkort är en bra present eller julklapp att ge bort och som du kan köpa i samtliga Powerbutiker. Du väljer själv vilket belopp det ska vara på. Presentkorten är giltiga i ett år efter inköpet och där hela beloppet kan användas vid ett tillfälle eller en del av det.

Rabattkoderna är däremot giltiga olika tider beroende på kampanjer och erbjudanden. Det kan även variera hur stor rabatten är.

Om du är medlem i kundklubben och har ett MyPOWER-konto samlar du en 2 % bonus för varje inköp du gör. Den kan du sedan använda både i butiker och online.

Hur fungerar rabatter på Power?

När det gäller att använda presentkort och rabattkoder vid betalning kan du bara använda presentkort i de fysiska butikerna och rabattkoder fungerar bara när du shoppar online.

På power.se följer du stegen hur du ska använda din kod och den är endast giltig en gång. För att kunna använda rabatten fullt ut bör köpesumman överstiga rabattkodens värde. Observera att en rabattkod inte kan användas om du väljer "Click&Collect" som leveransmetod. Det beror på att betalningen då sker i själva butiken.

Vill du använda bonusen från MyPOWER vid köp i ett varuhus anger du bara din e-postadress och telefonnummer som du valde när du blev medlem. Då dyker din bonus upp direkt. Vill du använda bonusen på power.se väljer du bonusen som betalmetod.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Power?

Vilka betalningsmetoder som Power erbjuder och som du kan använda beror på om du handlar i en fysisk butik eller online.

I varuhusen kan du betala med kontanter, dock är det en begränsad summa på 20 000 kronor per köptillfälle. Samtliga kort är accepterade förutom American Express. Det finns även möjlighet att delbetala via SevenDay bank.

På power.se kan du betala med kort, då gäller antingen VISA eller Mastercard. Dessutom har du via Klarna möjlighet att betala med 30 dagars faktura eller delbetalning under en kortare tid. Vid båda alternativen innebär det att Klarna gör en kreditprövning.

Leveranstider från Power

Hos Power kan du räkna med snabb leverans men leveranstiderna kan dock variera beroende på var du bor och vilken transportör som sköter leveransen. Vilken transportör som tar hand om frakten styrs av det leveransalternativ du väljer. Normalt ligger leveranstiden på mellan 1-3 dagar.

Fraktfritt över 500 kronor

Just nu erbjuder Power dessutom gratis frakt om du handlar för över 500 kronor. I vanliga fall gäller fri frakt för köp på över 1 000 kronor.

Power kundservice

Behöver du prata med kundtjänsten är livechatten öppen mellan 9.00 och 18.00 från måndag till fredag. Det finns även möjlighet att ställa frågor och få svar via mejl och telefon måndag till fredag mellan 10.00 och 17.00.

På Powers kundservicesida finns det dock en mängd information. Här erbjuder Power en FAQ-sida som ger svar på de vanligaste frågorna. Kundservicen förklarar även allt om återköp och reklamationer samt hur kundklubben MyPOWER med dess förmåner fungerar.

Power kundservice

Du kommer i kontakt med Power kundservice via ett kontaktformulär. Det går även att chatta med dem direkt på hemsidan. Där hittar du också information om köpvillkor, samt en FAQ-sida med de vanligaste frågorna och svaren.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/www/rabatthem.se/wp-content/plugins/kingcomposer/shortcodes/kc_single_image.php on line 74

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/www/rabatthem.se/wp-content/plugins/kingcomposer/shortcodes/kc_single_image.php on line 78
Adlibris rabattkod och erbjudande
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i juni 2024 för billigare shopping på adlibris.se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR