Skip to main content
Åhléns logo deal

Temu rabattkod

Hos Temu shoppar du allt från kläder och husdjursartiklar till hantverksmaterial, elektronik och mycket mer. Här nedanför hittar du all information om aktuella Temu rabattkoder.

Giltiga rabattkoder på temu.com/se

Den 17 april 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Temu.

Kampanjer i april

Den 17 april 2024

Just nu har vi inga aktuella rabattkoder för Temu.

Åhlens rabatt

Om Temu Sverige

Marknadsplatsen Temu är en snabbt stigande stjärna bland alla webbutiker du hittar online. Den här shoppingjätten har gjort sig känd för sitt breda utbud av produkter och sina billiga priser.

Temu lanserades så sent som 2022 och företaget är baserat i Kina. När du handlar hos Temu kan du beställa produkter från flera olika försäljare i en och samma order. Temu ser sedan till att samordna leveransen så att alla produkter når fram till dig på ett säkert sätt.

Butiken finns idag tillgänglig både som webbplats och app. Tack vare deras mycket breda sortiment är chansen stor att det du letar efter finns hos Temu.

Åhléns kampanj

Vilka typer av rabattkoder har Temu?

Förutom ett brett sortiment och billiga priser har Temu även gjort sig kända för att vara generösa med rabatter. Inte sällan kan du hitta rabattkoder som ger en viss procent i rabatt på ditt köp. Ett stort plus är att de här rabattkoderna många gånger även kan användas på varor med redan nedsatta priser. Vissa rabattkoder från Temu kan dessutom ge dig fri frakt.

Du som shoppar i appen möts av ett lyckohjul där du kan vinna priser i form av exempelvis rabattkoder och cashback på ditt köp. En cashback är en summa pengar som Temu sätter in på ditt konto hos Temu och som du sedan kan handla för. Nya kunder får ett snurr på lyckohjulet, men du kan tjäna in fler snurr när du exempelvis genomför en beställning eller bjuder in en vän för att handla på sajten.

Här hos oss håller vi dig alltid uppdaterad om nya Temu rabattkoder, så kika in här innan du gör din nästa beställning.

Åhlens.se rabattkod

Hur fungerar rabattkoder på Temu?

Den vanligaste typen av rabattkod på Temu är den där du får en viss procent i rabatt. När du använder exempelvis en Temu rabattkod som ger 30 procent i rabatt dras den i kassan innan du gör din betalning. I kassan finns ett fält där du skriver in och aktiverar din rabattkod.

Vinner du en rabattkod på lyckohjulet i appen får du direkt tillgång till koden så att du kan använda den för ditt nästa köp.

Tänk på att Temu rabattkoder ibland kommer med villkor. Exempelvis kan du behöva handla för ett minsta belopp för att du ska kunna använda rabattkoden.

Hur mycket kan du spara när du använder rabattkod på Temu?

Det är inte ovanligt att hitta Temu rabattkoder som innebär att du kan spara mycket på ditt köp. Ofta kan du hitta rabatter på mellan 10 procent och 30 procent. Ganska ofta dyker det upp rabattkoder som ger så mycket som 50 procent i rabatt eller mer på din beställning.

Eftersom Temu ofta har aktiva rabattkoder kan det vara en god idé att ha lite is i magen inför din beställning. Ta ett par minuter och kolla upp vilka rabatter som är aktuella innan du slutför din beställning. Med lite tur kan du spara hälften av kostnaden.

Vad finns det för olika betalningsalternativ på Temu?

På Temu hittar du alla de vanligaste betalningsmetoderna. Exempelvis kan du välja att betala via Klarna. Där kan du göra din betalning med Swish, kort, banköverföring eller faktura.

Temu accepterar också betalningar via digitala plånböcker som Google Pay, Apple Pay och PayPal. Du kan även göra kortbetalningar med VISA, Mastercard, American Express, Discover Card, Maestro, Diners Club och JCB.

Vilka leveranstider har Temu?

När du beställer från Temu får du räkna med att leveranstiden kan bli något längre än vanligt. Det beror på att fraktvägen är lång då Temu är ett kinesiskt företag och majoriteten av sajtens säljare är baserade i Kina.

På sin webbplats anger Temu att standardfrakt har en leveranstid på mellan 5-16 arbetsdagar. Faktorer som kan påverka hur lång leveranstiden blir är exempelvis väderförhållanden och andra oförutsedda yttre faktorer. För vissa produkter är det möjligt att välja snabbare expressfrakt till en extra kostnad.

Temu kundservice

På webbplatsen och i appen kan du hitta Temus supportcenter. Där finns svar på vanliga frågor om till exempel returer, återbetalningar och hur du spårar din beställning. Vill du komma i kontakt med support har Temu en bemannad kundtjänst där du kan nå supportteamet via telefon, mejl och chatt. Kundtjänsten baserar sin telefontid på Eastern Standard Time och är öppen 13.00-05.00 svensk tid.

För att på ett snabbt och enkelt sätt få hjälp via supporten kan du behöva logga in på ditt konto hos Temu. Därför är det bra att du skapar ett konto när du gör din beställning istället för att genomföra köpet som gäst. Om du inte redan har ett konto skapar du enkelt ett sådant genom att fylla i din e-postadress. Då kopplas ditt nya konto automatiskt ihop med dina tidigare beställningar.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/www/rabatthem.se/wp-content/plugins/kingcomposer/shortcodes/kc_single_image.php on line 74

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/www/rabatthem.se/wp-content/plugins/kingcomposer/shortcodes/kc_single_image.php on line 78
Åhléns rabattkod och erbjudanden
Söker du en bra rabattkod?
Hitta kontrollerade rabattkoder i april 2024 för billigare shopping på temu.com/se.

Spara pengar på din shopping

Hitta rätt genom att söka på varumärke eller kategori

Eller klicka runt istället:

Hämta alla aktuella rabattkoder

Så får över 690.000 svenskar rabatter upp till 75% hos över 1000 big brands.

Invalid email address
Dina uppgifter hanteras enligt GDPR